DUAL autókamera WiFi/GPS/ADAS/CLOUD funkcióval 2K + parkolási móddal - G-NET GONQ

Termék kódja: 55-226 Kérdésem van
újdonságok DUAL autókamera WiFi/GPS/ADAS/CLOUD funkcióval 2K + parkolási móddal - G-NET GONQ
Gyártó /
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 116 668 Ft
Ár ÁFA-val 140 000 Ft
- +

Termékleírás DUAL autókamera WiFi/GPS/ADAS/CLOUD funkcióval 2K + parkolási móddal - G-NET GONQ

DUAL autókamera WiFi/GPS/ADAS/CLOUD funkcióval 2K + parkolási móddal - G-NET GONQ, Sony Starvis érzékelővel, WDR technológiával és 140°-os látószöggel. Ennek az autós kamerának köszönhetően rögzítheti a jármű előtti, a járműben és mögötte történő vezetést . Az elülső kamera 2K videofelbontást biztosít, egy kamerát, amely rögzíti a jármű belsejét, valamint egy olyan kamerát, amely rögzíti a jármű mögött zajló eseményeket (hátsó kamera).

A nagy felbontásnak , a Sony Starvis érzékelőnek, a WDR technológiának, a H.265 tömörítésnek és a széles, akár 140°-os (elülső kamera) és 140°-os (hátsó kamera) betekintési szögnek köszönhetően a kamera felvételei kiváló minőségűek és használhatók lesznek még rossz fényviszonyok között is. Az egyéb funkciók, mint a hurokrögzítés, a parkolási mód, a GPS, a G-érzékelő vagy az 512 GB-ig terjedő micro SDXC kártyák támogatása szintén magától értetődőek.

Egyedülálló FULL HD kettős kamera külső hátsó kamerával és a GPS hely élő követésével a felhőn keresztül

Dupla GPS autós kamera (elöl/hátul) 2K + WIFI parkolási móddal

Exkluzív videofájl lejátszó PC-hez - G-NET PC VIEWER

Rögzített videofájlok egyedi készítésű lejátszója asztali PC-hez, világos elrendezéssel és intuitív kezeléssel.

Exkluzív videofájl lejátszó PC-hez - GNET

Felhő támogatás

"G-Syncloud" flottakezelő rendszerhez, saját CLOUD technológiával a távfelügyelethez. A tárolókapacitás meghaladja a műszerfali kamera memóriakártya-tárhelykorlátját.

felhő támogatás - gnet autókamerák

VIDEÓ, hogyan működik a CLOUD szolgáltatás

felhőkamerás távfelügyelet

Élő közvetítés – Élő GPS-követés

Kövesse nyomon a vezető viselkedését és ellenőrizze a jármű állapotát valós időben. Műszerfalunk a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Mindig legyen áttekintése járműveiről, figyelje a forgalmat, és kövesse a vezető útvonalát anélkül, hogy fizikailag ellenőriznie kellene a járművezetőket. Az alapfunkció egy gépjármű követése, legyen szó személygépkocsiról vagy teherautóról. Ha a jármű online állapotban van, akkor az aktuális helyzete megjelenik a térképen , és továbbra is követheti az útvonalat. Ha offline állapotban van, akkor az utolsó ismert helye jelenik meg. Az archivált utazás megkezdése után a térképen láthatja a mozgását. A részletes menetrend segítségével láthatja, hogy az adott pillanatban pontosan milyen időpontban, milyen helyen és konkrét címen volt a jármű. A GEO FENCE funkció e-mail értesítés küldésére a megjelölt terület elhagyásakor (Ha a jármű vezetője véletlenül letér a tervezett útvonalról). A funkciók használatához licencet kell vásárolni a felhőn keresztüli nyomon követéshez. A felhőn keresztül videófelvételeket is megtekinthet az útról, ahol az adatok archiválva vannak. Feltétel, hogy elérhető legyen az internetkapcsolat (ideális esetben SIM-támogatású mobil routeren keresztül közvetlenül az autógyújtóhoz).

A CLOUD-ban különféle programok közül választhat (ingyenes vagy fizetős a tárhelytől vagy a funkciók támogatásától függően).

élő közvetítés - autókamera

Kiváló minőségű HDR

A HDR aktiválva van, hogy kiküszöbölje a fények elmosódását vezetés közben, és tiszta felvételi minőséget jelenít meg különféle fényviszonyok között. A HDR használata sötét alagúton való áthaladáskor beállítja a fényvisszaverődést az alagútban, hogy a kép jól látható legyen. Ha vakító úton halad át, a napfény megfelelően be van állítva, hogy a környező tárgyak élesek és elmosódásmentesek legyenek.

autókamera - HDR funkció

Az ADAS egy biztonságos vezetést segítő rendszer a biztonságos vezetői környezetért

FVSA – Az Ön előtt haladó autó riasztása. Ha a távolság az Ön előtt álló járműtől több mint 2 méter (ez azt jelenti, hogy az autó elmozdult), az LCD-kijelzőn sípolással megjelenik a jármű ikonja.
FCWS – Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer. Ha az Ön előtt haladó jármű távolsága rövid, a jármű sebessége pedig nagy, és hirtelen erősen csökken. Megjelenik egy ütközésre figyelmeztető ikon egy figyelmeztetéssel.
LDWS – Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer. Ha vezetés közben elhagyja a sávot, az sárga vagy piros vonallal és figyelmeztető hanggal jelenik meg. Az értesítés csak akkor működik, ha a sebesség meghaladja a beállított határértéket.

A sávészlelési pontok, az előrelépések és az ütközésre figyelmeztető ikonok csak akkor láthatók, ha az LCD-kijelző aktív. Az ADAS beállítások csak a GPS antenna csatlakoztatása után állíthatók be.

adas autós kamerarendszer

Minőség minden részletében

Ez az autókamera a legfejlettebb technológiát használja, és az összes felhasznált alkatrészt úgy tervezték, hogy a legtisztább képet és fejlett funkciókat biztosítsa, amelyek biztosan meggyőzik Önt arról, hogy ez valóban egyedülálló az autókamerák között.

kettős autós kamera élő megfigyeléssel

Kiváló látószög 140˚

A túlzott kameraszög megtöri a képet, ami mellékhatásokat, például torzulást és képtorzulást okoz. Ennek a fényképezőgépnek mindkét kamerához 140 fokos az optimális felvételi szöge.

Kiváló 140 fokos felvételi szög - autókamerák

LBP funkció a jármű akkumulátorának lemerülésének védelmére

Ez egy intelligens Safe Guard funkció , amely automatikusan kikapcsolja a felvételt, ha a feszültség a megadott feszültség alá esik, és megszakítja az áramellátást a jármű akkumulátorának védelme érdekében. A beállítások közvetlenül a speciális GNET PC VIEWER-ből végezhetők el, a jármű feszültsége pedig a járműről rögzített videón ellenőrizhető.

LBP funkció a jármű akkumulátorának lemerülésének védelmére

Új H.265 videotömörítés

Az autókamerát az új H.265 tömörítéssel látták el, amely biztosítja a felvételek kisebb méretben történő mentését. Az ilyen tömörítéssel rögzített felvétel 30%-kal kevesebb helyet foglal el a memóriakártyán , miközben a képminőség megmarad. Így a memóriakártya sokkal több felvételt tud készíteni a régebbi H.264-es tömörítéshez képest.

gnet autós kamera - H.265 videó tömörítés

Testreszabott konfiguráció az APP segítségével az okostelefonon

Az Okostelefon APP (iOS/Android) segítségével frissítheti a firmware-t és lejátszhatja a videót, valamint konfigurálhatja a különféle beállításokat. Okostelefonját csak a kamerához csatlakoztatott WiFi dongle segítségével csatlakoztathatja.
*Ha a CLOUD funkció be van kapcsolva, kapcsolja ki az IOT/WiFi funkciót

okostelefon alkalmazás - wifi autós kamera

Sony STARVIS érzékelő

A Sony STARVIS egy pixeles háttérvilágítási technológia, amelyet csúcskategóriás fényképezőgépek CMOS képérzékelőiben használnak. Nagy érzékenység jellemzi, és jó képminőséget ér el látható fényben, de olyan területeken is, ahol egyébként infravörös megvilágítást kellene használnia a fényképezőgépnek. A nagy teljesítményű Sony STARVIS CMOS érzékelővel és egy nagy, 6 üvegből álló objektívvel ez az autós kamera képes automatikusan növelni az expozíciót sötét helyzetekben, hogy tiszta videókat rögzítsen .

sony starvis sensor - gnet autós kamera

Egy baleset megbízható tanúja

A beépített G-szenzornak köszönhetően a GONQ autókamera megbízható partner a válsághelyzetekben is. A fényképezőgép automatikusan érzékeli az ütközést , és zárolja a fájlt, hogy ne törlődik automatikusan. Az ilyen fájl egy dedikált mappában tárolódik, ahonnan nem törölhető a hurokrögzítés funkcióval.

beépített G-szenzor - autókamera

TIMELAPSE – IDŐVONAL

Parkolási módba lépéskor automatikusan használatba veszi a time-lapse funkciót. A time-lapse mód 1 másodpercenként egy képkockát rögzít, így hosszú ideig minimalizálja a videó méretét, hogy a teljes parkolási idő alatt mindent rögzíthessen, ami szükséges.

timelapse autós kamera


Leírás:

Képérzékelő: SONY Starvis (HDR)
Audio bemenet: Beépített mikrofon
Videó tömörítés: H.265
Hangtömörítés: ADPCM
Felbontású előlapi kamera: QHD (2560 x 1440) / hátsó kamera: QHD (2560 x 1440)
Képkockasebesség Minden kamera: Max. 30 FPS
3G/4G/router (opcionális) Csatlakozás a withCLOUD™-hoz 3G/4G/router távközlési hálózaton keresztül
Wi-Fi (opcionális) Csatlakozás GNET (iOS/Android) okostelefonhoz Wi-Fi hardverkulccsal
Eseménynapló: G-Sensor ütközés
Előadó: Igen
Micro sd támogatás 512 GB-ig
Külső GPS: szinkronizálva a Google térképpel, hely- és sebességkövetés
Kamera látószöge elöl: 140˚, hátul: 140˚
Tápellátás: DC 12V - 24V
A mellékelt biztosíték megengedett áramértéke: 3A
Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ ~ 70 ℃
Üzemi páratartalom: 10-95%
Méretek (SzxMaxMé, mm) Előlapi kamera: 116x56x32, Hátsó kamera (tartóval együtt): 44x38x28


Csomag tartalma:

1x előlapi kamera
1x hátsó kamera (kábel 6 m)
1x 64 GB-os micro SD kártya
1x GPS modul
1x wifi dongle
1x OBD tápkábel
1x rögzítőkészlet csavarokkal
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek