Ébresztőóra kamera FULL HD WiFi + IR LED + akkumulátor élettart

Termék kódja: 10-530 Kérdésem van
újdonságok Ébresztőóra kamera FULL HD WiFi + IR LED + akkumulátor élettart
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás Ébresztőóra kamera FULL HD WiFi + IR LED + akkumulátor élettart

Kamera ébresztőórában FULL HD WiFi + IR LED + 5200 mAh akkumulátor, 1 évig használható. Mozgásérzékeléssel és LED-fénnyel tökéletes képet készíthet teljes sötétségben is. Elegáns, fényes fekete kialakításával bármilyen típusú belső térbe illeszkedik, anélkül, hogy bárki tudná, hogy rejtett kamerával ellátott eszközről van szó. Az ébresztőórán megjelenő kiváló minőségű kijelző intenzív nappal is biztosítja a megadott adatok problémamentes olvashatóságát. Az ébresztőóra kijelzőjén az aktuális idő és dátum látható, riasztást is beállíthat. A készülék beépített, 5200 mAh-ig terjedő akkumulátorral van felszerelve, amely teljesen feltöltve akár 1 évre is készenléti üzemmódot biztosít . Minden háztartásban teljes funkcionalitású digitális ébresztőóraként használható. Kétségtelenül a legfontosabb és leghasznosabb funkció a környezet megfigyelés nélküli megfigyelése.

Ébresztőóra kamerával - FULL HD WiFi kamera az ébresztőórában

kamera ébresztőóra

A beépített rejtett kamera 1920x1080 Full HD felbontásban, hanggal rögzíti a videókat, azaz elegendő a részletes felvételek készítéséhez. Az akár 5 méteres távolságú IR LED éjszakai látásnak köszönhetően éjszaka is minőségi képet kap. A digitális ébresztőóra támogatja a WiFi kapcsolatot és vezeték nélküli, így közvetlenül a belső térben bárhová elhelyezhető. A rejtett kamera összes funkcióját távolról vezérelheti az okostelefonok (iOS, Android) számára ingyenesen elérhető "CamSC" alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézhet képeket és módosíthatja a kamera beállításait. A kamerával ellátott ébresztőóra WIFI-n keresztül csatlakoztatható egy otthoni útválasztóhoz, amely lehetővé teszi a kép bármikor és bárhol történő monitorozását mobiltelefonján keresztül.

wifi kamera ébresztőórában

A digitális ébresztőóra tartalmaz egy mozgásérzékelési funkciót is , amelyet a mozgás térben történő rögzítésekor indítanak. Az érzékelő hatótávolsága 5 méter. Nagyszerű funkció, amelynek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen fontos felvételről sem, mert a felvételeket csak a tevékenység során rögzítjük. A rögzített felvételeket H.264 tömörítésnek vetik alá a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy támogatott micro SD kártyán tárolják, legfeljebb 64 GB-ig . A kétirányú hang lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt távolról - megnyugtathatja a háziállatot, beszélgethet egy gyerekkel stb.

ébresztőóra kamerával

Éjjellátás - a beépített IR LED- fénynek köszönhetően tökéletes képet készíthet akár teljes sötétségben is, akár 5 méteres távolságig is

rejtett kamera mozgásérzékeléssel és éjszakai látással

Jellemzők:

PLUSZ Rejtett kamera digitális ébresztőórában
plusz WiFi valós idejű képátvitel
plusz Készenléti idő: 365 nap
plusz Mozgásérzékelési funkció
plusz Éjszakai IR LED látás 5 méterig

Specifikációk:

Képérzékelő: FULL HD 1920x1080p
Objektív: CMOS 2MP
Fotó felbontás: 1920x1080 képpont
Videó felbontás: 1920x1080 képpont
Képalkotás: 15 kép / mp
Tömörítési formátum: H.264
Videohurok: igen
Szkennelési szög: 145 °
Éjszakai látótávolság: 5 méter
Mozgásérzékelés: igen, PIR érzékelő 5 méteres hatótávolsággal
Memóriakártya: támogatja a Micro SD kártyát max. 64 GB (nem tartozék)
Tápellátás: újratölthető 5200mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Töltési idő: 12 óra
Töltés: mikro USB kábel
Méretek: 11x5,2x5,2 cm

Csomag tartalma:

1x digitális ébresztőóra FULL HD kamerával
1x USB kábel
1x USB olvasó a micro SD kártyához
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek