Egyedi kémkészlet - Spy fülhallgató + pinhole WiFi HD kamera

Termék kódja: 10-153 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 80 000 Ft
Ár ÁFA-val 96 000 Ft 115 600 Ft
- +

Termékleírás Egyedi kémkészlet - Spy fülhallgató + pinhole WiFi HD kamera

Egyedi kémkészlet - Spy fülhallgató + pinhole WiFi HD kamera. Videofelvételek valós időben WiFi + élő kommunikációval a bluetooth kémkapu segítségével. Ez a készlet egyedülálló lehetőséget kínál különféle terek vagy tárgyak felvételére a FULL HD pinhole kamerán keresztül anélkül, hogy bárki észrevenné, és ezzel egyidejűleg kommunikálna a telefonos személyrel a bluetooth kémfülön . Számos nehéz helyzetben találja meg a használatát, amikor a telefonon keresztül igénybe veszik a diszkrét segítséget, valamint a videózást, hogy jobban képzelhessék a helyzetet.

SET - Mini wifi pinhole Full HD kamera kém fülhallgatóval = valós idejű videofelvételek WiFi + élő kommunikációval bluetooth kém fülhallgatóval

Mini Wifi biztonsági tűs furatú FULL HD kamera Li-on akkumulátorral, amely akár 8 órányi felvételt is biztosít külső forrás nélkül. A kamerafelvétel a Wifi hálózaton keresztül megtekinthető a mellékelt szoftver (akár PC, okostelefon vagy tabletta) segítségével. A lítium akkumulátor kis kameraméretekkel tökéletesen illeszkedik a beltérben észrevétlen helyzetbe.

A folyamatos tápellátás lehetősége az AC / DC adapteren keresztül, így a fényképezőgépet nem korlátozza a beépített akkumulátor élettartama. A kamera 1080P / 720P / 640P / 320P videót rögzít, annak ellenére, hogy a minimális objektív mérete mindössze 8 mm. A fényképezőgép felvételeket tárol egy microSD kártyán (maximum 32 GB támogatás) . A fényképezőgéppel pillanatfelvétel, videofelvétel vagy mozgásérzékelő funkció (a felvétel mozgásban indul).

pinhole WiFi HD kamera

A kis méret, a diszkrétség és a külső hatványtól való függetlenség teszi a fényképezőgépet a nagy biztonsági kamerákhoz képest. A kamera legnagyobb előnye, hogy megragadja azon emberek valós viselkedését, akik nem tudják, hogy egy biztonsági kamera felügyeli őket.

Pinhole kamera funkciók:

plusz Támogatja mind az Android, mind a PC mobiltelefonokat
plusz Video akár 1080P / 720P / 640P / 320P
plusz Támogatja a 32 GB-os memóriakártyákat
plusz Az akkumulátor kapacitása 4 órán keresztül biztosít folyamatos működést
plusz Mozgásérzékelő funkció

Pinhole kamera specifikáció:

Pixel: 12 megapixeles CMOS
Lencse felbontása: 1080P / 720P / 640P / 320P
Képfrissítés: 25 kép / mp
Videó formátum: AVI
Szög: 90 °
Mozgásérzékelés: 6m
Minimális világítás. 1 Lux
Akkumulátor kapacitása: 4000 mA
Maximális élettartam: 8 óra
A memóriakártya maximális kapacitása 32 GB


Kékbefogadó bluettooth 5W-os erősítővel a legújabb modell - mindannyian ismeri az élethelyzeteket, ha értékelné, ha valaki tanácsot adna neked, vagy segítene egy nehéz helyzetben, anélkül, hogy bárki tudná róla. A diákoknak vizsgaidőben, üzleti találkozók és más helyzetek során a kereskedők számára készült.

A kémbeállító forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy valakivel kapcsolatba lépjen a mobiltelefonodon vagy adón keresztül, anélkül, hogy bárki tudná. Az elv egyszerű, egyszerűen helyezze be a fülébe a vezeték nélküli kém fülhallgatót (ami nem látható a miniatűr méretétől), és a nyakra akassza fel a bluetooth nyakláncot (párosításra egy mobiltelefonnal) ultra teljesítményű és 5 wattos erősítővel , amelyen keresztül a jelet vezeték nélkül továbbítják a fülhallgatóba, ahol a jel hangra vált.

Javasoljuk az ügyfeleknek, hogy ne vásároljanak olcsó, kisméretű kémfülvédő utánzást ellenőrzött eladókon keresztül.

24 hónapos garanciát vállalunk a kémbe. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kém fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füldugába, így egyáltalán nem észrevehető. Ők ártalmatlan anyagokból készülnek.

kém fülhallgató

A népszerű kémfülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest jobb anatómiai alakja tökéletesen lezárja a fület a hang szivárgásától a surroundigig. A kézibeszélő egy érzékeny vevőt (tekercset), egy stabil mikrohangszórót tartalmaz , nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkent zajokkal.

bluetooth kém kézibeszélő

A fülhallgató egyszerűen beilleszthető a fülébe a fülcsatornába. A fülhallgatóhoz áttetsző hurok csatlakozik a fülhallgató fülhallgatójának egyszerű eltávolításához. A fejhallgató még egyszerűbb kezeléséhez mágneses csipeszet kínálunk e-boltunkban. A csomagban megtalálható az akkumulátor, amely akár 7 óráig is tarthat.

kém fülhallgató és hd kamera

A fülhallgató kém funkciói

plusz Professzionális design, kiváló hangminőség
plusz Ergonómikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra
plusz Méretek: 13x6mm
plusz Mûködési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth-kapcsolat mobileszközökön.
plusz Könnyű kezelni és fogadni a hívásokat.
plusz Kihangosított támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz Beszélgetési idő egy töltésnél legfeljebb 12 óra, maximum 130 óráig.
plusz A Bluetooth hurok 700mAh beépített lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 5W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

összehasonlító táblázat a kémfülhallgató

A csomag tartalmaz:

 • Micro pinhole kamera
 • Li-on akkumulátor
 • USB tápkábel
 • Szoftver CD-n
 • Kézi a fényképezőgépet
 • A legújabb kémbeállító
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W nyakú hurok
 • USB kábel
 • Adapter
 • Kézi a kém fülhallgatóhoz

Hozzászólások

Egyéb termékek