Elegáns karóra WiFi HD kamera + IR LED + 8GB memória

Termék kódja: 10-108 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 43 332 Ft
Ár ÁFA-val 52 000 Ft
- +

Termékleírás Elegáns karóra WiFi HD kamera + IR LED + 8GB memória

Elegáns karóra WiFi HD kamera, infravörös LED 8GB memória. Ez a high-tech kombinációja a divat órák és rejtett kém kamera HD felbontású 1280x720 és 90º látószög és alkalmas bármilyen alkalomra és bármilyen ruhát, de ezek karóra tartalmaz diszkrét kém wifi kamera és fényképezőgép egyben. Lesz egy kamera vagy fényképezőgép bárhol és bármikor rögzíteni szép pillanatokat, vagy fontos információkat.

Vásárolja meg ezt kém nézni az e-bolt, és HD-kamera mindig „kéznél van”. Belső beépített memória 8 GB-ig biztosítja megfelelő kapacitást video, audio és fénykép. Memória kapacitása tovább bővíthető, ha szükséges akár egy 32 GB-os váltással microSD kártya, amely a hátlap alatt behelyezett órát. Az óra egy beépített ultra-fényes LED dióda lehet kézzel bekapcsolható további világítás és két IR éjszakai LED, amelyek segítenek, hogy rögzítse a videót a gyenge fényviszonyok között. Ultra-fényes LED dióda is fel lehet használni, mint a vészvilágítás. Van is egy kis beépített iránytű belsejében a karkötőt.

kamera karóra

Órák is Wi-Fi, és hála ez tud-e csatlakozni az órát a mobil telefon vagy tabletta alkalmazása révén Plug2view támogatásával Android és iOS. Az alkalmazás letölthető a Google Playen keresztül vagy egy QR-kód, amely megtalálható a kézikönyvben. Alkalmazása révén láthatjuk online továbbítása a kamerának, a mobiltelefonon. Videofelvétel rögzíthető közvetlenül a microSD-kártyát az órát, vagy WiFi-n keresztül a mobiltelefon. Az alkalmazás beállíthatja a dob a kamerát, amikor mozgást vagy hangot érzékel. Van is támogatja a funkciója figyelmeztetés e-mailben és tárolása a rekord közvetlenül a Cloud.

elegánsan wifi karóra

Jellemzők:

Wifi kamera karóra
Mozgásérzékelés és felvételi a Cloud
Funkciója videofelvétel hanggal és figyelembe Fotók
Külső memória akár 32 GB
Funkciója IR éjjellátó és LED világítás

Műszaki adatok:

Beépített 8GB memória bővíthető 32 GB-ig
LED világítás: 1 ultra-fényes LED dióda
Automatikus IR éjjellátó - 2x IR LED
Kompakt és könnyen kezelhető
Felbontás: 1280x720 25fps (HD)
Videó formátum: MP4
Fotó formátum: JPEG
Felvételi szög: 90º
Tápegység: 360mAh
Hangfelvétel: 5 négyzetméter
Minimális megvilágítás: 1Lux
Üzemi hőmérséklet: -10ºC-tól + 48ºC
Mozgásérzékelés: 6m
Interface: USB Mini 4 Pin

A csomag tartalma:

1 x Watch WiFi kamera
1 x USB kábel
1 x Manual

Hozzászólások

Egyéb termékek