Endoszkóp WiFi és HD felbontásban

Termék kódja: 92-002 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Endoszkóp WiFi és HD felbontásban

Endoszkóp WiFi és a HD felbontású és egyéb vizsgálati kamerák eladása online - jó áron. Mi szakemberek a világon a kamerák. Endoszkóp kép átvitelt WiFi lesz a felbecsülhetetlen értékű eszköz és akkor éri el még a nehezen hozzáférhető helyeken. A endoszkópok vannak felszerelve miniatűr kamerák nagy felbontású és vízálló.

100 cm hosszú, rugalmas hattyúnyak tudatja Önnel, például, ha van valahol a házban a sérült cső korrózió, vagy más nehezen hozzáférhető helyeken. A kamera egy beépített High Power LED, így világítja meg a vizsgált helyeken, hogy biztosítsák a szükséges láthatóságot. Az endoszkóp vízálló is, így is vizsgálja a csatorna csövek. USB endoszkóp kiválóan alkalmas DIY (Do it yourselfer), modellezők, vagy alkalmi biológusok, például a keresést állatmenhelyek, alagút mol stb

endoszkóp

WiFi HD endoszkóp egy flexibilis nyak hossza 1 m, és a zárt mellékletek találja széles körben használják az iparban, valamint a háztartásokban. Képátvitel működik a technológia Wi-Fi, amely egyszerűen varázsolja okostelefonját képernyőn az endoszkópot. A csomagban található 3 kiterjesztések (horog, mágnes, tükör), ami ismét növeli előnye endoszkópot.

Termékleírás:

Típus: 99W2
Támogatás iOS / Android / Windows
Fotó és videofelvétel: a mobil eszközök
640 * 480/1280 * 720
Átmérő kamera: 8,5 mm
Átmérő a flexibilis kábel: 6,8 mm
Fókusztávolság: 3-8 cm
Látószög: 65 °
Kábel hossza: 1M
Resistance: IP67
Képfrissítés: 30 fps
Light: állítható, 6db LED
Biztonság: jelszó beállítás
Wifi vevő távolság: 20M
Akkumulátor: 4 db AA elem

Csomag tartalma:

1x endoszkóp
1x tükör
1x horog
1x mágnes

Hozzászólások

Egyéb termékek