Full HD kamera toll 8GB Memory

Termék kódja: 10-079 Kérdésem van
újdonságok Full HD kamera toll 8GB Memory
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 000 Ft
Ár ÁFA-val 39 600 Ft
- +

Termékleírás Full HD kamera toll 8GB Memory

Full HD kamera toll 8GB Memory - új és egyedi kamera, ami nagyon hasznos kém termék. Kültéri vagy beltéri felvétel magas minőségű video.

A mini kamera a toll vagy a kém toll beépített minőségi kamera, amely rögzíti a videót vagy képeket készít a kiváló minőséget. Super képérzékelő videofelvételt még gyenge fényviszonyok mellett is. Full HD 1080p, 30 képkocka másodpercenként, vagy 720p 60 képkocka másodpercenként H.264 video tömörítéssel. A toll is fel van szerelve egy mikrofon, akkumulátor és a beépített memória 8 GB. Pen rögzítésére alkalmas beltéri vagy kültéri. Controlling a toll nagyon egyszerű, egy gombnyomással. A kém toll meg tudja írni, és meg lehet változtatni a patront.

Hosszú nyomásával a gombot a felső oldalán, a kamera átvált készenléti üzemmódba, amit jelezte kék LED, amely a szemközti oldalon a toll, hogy rejtve marad előtte környezetben. A videofelvétel elindul a gomb megnyomásával és a jövő sürgető leállítja a felvételt, és a videó mentett a belső memóriába. A rekord videó megjelenítő dátumát és idejét a felvételt.

Camera Pen HD

A dupla kattintás készenléti állapotban, a toll kapcsol felvételi üzemmód (kék és zöld LED kijelző villog). A következő gombot megnyomni készült a kép, amely tárolja a belső memóriában. Majd többszöri dupla kattintással, a toll ismét átvált fotómód videó módba. A töltés lehetséges akár az USB porton csatlakozik a PC-ről vagy USB töltővel (nem tartozék). Amikor csatlakozik a számítógéphez, a készüléket lehet használni, mint egy szabványos USB flash meghajtó adatarchiválásra.

Jellemzők:
Miniatűr mini DVR kamera rejtett írás toll.
Beépített nagy érzékenységű mikrofon.
Kapcsolódás a számítógéphez egy USB 2.0 port.

Műszaki adatok:
Látószög: 65 ̊
Minimális megvilágítás: 1 lux
Video formátum: MOV
Tömörítési formátum: H.264
Videó felbontása: 1920x1080, 1280x720
Videó jelentése: 1080p max. 30 fps, 720p max. 60 fps
Fotó formátum: JPG 204x1536
USB interfész: USB 2.0
Az a lehetőség, az akkumulátor töltése a DC 5V / 500mA adapter
Az akkumulátor kapacitása: 380mAH
Méretek (hosszúság, átmérő): 155 mm x 15 mm-es
Tömeg: 50 g

A csomag tartalma:
1x írás toll egy rejtett kamerával FULL HD és 8 GB memória
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek