Füstérzékelő kamera FULL HD + WIFi + IR LED

Termék kódja: 10-185 Kérdésem van
újdonságok Füstérzékelő kamera FULL HD + WIFi + IR LED
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás Füstérzékelő kamera FULL HD + WIFi + IR LED

Füstérzékelő kamera TELJES HD + WIFi + IR LED éjjellátó képesség. Füstjelző kamera az emberek online rejtett megfigyelésére WiFi-n keresztül támogatással (Android / iOS) garantálja biztonságát és otthona vagy munkaterületének irányítását. Rejtett kém kamera - tartson áttekintést arról, hogy mi történik a megfigyelni kívánt térben. Manapság fontos, hogy megvédjük magánéletünket és azt, amit szeretünk. A hagyományos fényképezőgépeket továbbra is gyakran használják, de néha nem akarjuk, hogy a kamera látható vagy túl észrevehető legyen. Ez a rejtett kamera a füstérzékelő utánzatában található , amely biztosítja, hogy senki sem veszi észre, és mindent rögzít, amire szüksége van. Spy rejtett kamera, amelyet online kedvező áron vásárolhat közvetlenül üzletünkben.

 

Füstérzékelő kamera wifi

A lakásba rejtett kamera azzal az előnnyel is rendelkezik, hogy figyeli és figyeli például a háziállatokat vagy a gyermekeket, miközben dolgozik - nem működik olyan figyelmeztető módon, mint a hagyományos kamerák, és kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a helyiségbe. A 90 fokos rögzítési szögnek és a falra szerelésnek köszönhetően a kamera sokkal több képet készít, mint például az asztalra fektetve. Videofelvétellel hangot is rögzít, és akár 32 GB-os microSD-kártyákat is támogat.

Rejtett kamera füstérzékelő - állatok, házak, konferenciák vagy gyermekek online megfigyelése WiFi-n keresztül.

rejtett kamera füstérzékelőben

A legnagyobb előnye az, hogy ez a videokamera WiFi-vel rendelkezik . Csatlakozhat hozzá az Androi és az iOS számára elérhető alkalmazáson keresztül, és bármikor megnézheti, mi folyik, bárhol is van internet-hozzáférése . Megváltoztathatja a kamera beállításait, vagy képeket vagy videókat közvetlenül a mobiltelefonjára mentheti. A kém kamera Full HD formátumban rögzíti a videókat - a fényképezőgép felbontását megváltoztathatja a beállításokon keresztül mobiltelefonon keresztül is, ami elmentheti az adatokat élő közvetítés közben. Az infravörös éjszakai látás javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, így pontosan láthatja, mi történik napfény nélkül is. A füstérzékelőben lévő kamera 32 GB-os micro SD-kártyára rögzíti az anyagot . A kamera 1,5 órán át képes teljes töltés mellett működni, de az a nagy előnye, hogy közvetlenül az áramforrásról is táplálható, és ezért csak a memóriakártya mérete korlátozza.

A füstérzékelő utánzása alatt elrejthetetlen kamera.

füstjelző kamera

 

Műszaki adatok:

Felbontás - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 kép / mp
Videoformátum - AVI
Tömörítés - H.264
Lövési szög - 90 fok
Mozgásérzékelés - akár 6 méterig
Min. megvilágítás: 0,05lux
Maximális felvételi idő - akár 2 óra
Memória típusa - Micro SD kártya (nem tartozék)
Maximális kapacitás micro SD: 32 GB
Az akkumulátor kapacitása: 2000mah
Energiafogyasztás: 260mah / 3,7V

Csomag tartalma:

1x kamera füstérzékelőben
1x kábel
1x adapter
1x szerelősín
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek