GPS nyomkövető eszköz - autós helymeghatározó alkalmazás + hang

Termék kódja: 09-062 Kérdésem van
újdonságok GPS nyomkövető eszköz - autós helymeghatározó alkalmazás + hang
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás GPS nyomkövető eszköz - autós helymeghatározó alkalmazás + hang

GPS nyomkövető eszköz - helymeghatározás az autóba az alkalmazás Android és iOS + hangfelügyelet nyomon követésére. GPS nyomkövető ultra erős 3M mágneses és lebontó fényérzékelővel. GPS nyomkövető eszköz autóhoz - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet készenléti állapotban akár 2 évig tart. GPS valós idejű nyomkövető az emberek és járművek számára. Online jármű GPS-nyomkövető (mobil alkalmazás) , akár 10000 mAh akkumulátorral, akkumulátor állapotjelzővel, amely biztosítja a GPS-eszköz működését nyomonkövetési módban 30 napig (kb. 2 óra online nyomon követés naponta) és legfeljebb 2 évig az internettől függően követési intervallum. Az ACTIVE WIRETAPPING lehetősége az eszközre való hívás után, hogy meghallgassa, mi történik a GPS helymeghatározó körül

A GPS-modul rendkívül erős mágnesekkel van felszerelve (valamint a 3M öntapadós párnával) és nagyon egyszerű és rugalmas a járművek GPS-monitorozásához. A lopásgátló szenzorral szemben levő detektor.

Az erős mágneses testnek köszönhetően a 3G GPS rejtett helymeghatározó rendszert a PROFIO ELECTRONICS márkától a nyomon követendő objektum különböző helyeihez csatolhatja . Az IPX5 vízálló kültéri védelem (fröccsenés és porvédelem) lehetővé teszi az eszköz funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is . A GPS nyomkövető eszköz a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, az autók bérbeadására, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérbeadására és egyedi és speciális áruk felügyeletére alkalmas. A GPS nyomkövető figyelmezteti Önt az eszköz telepítésébe vagy eltávolításába történő jogosulatlan beavatkozásra . Az e-shopunkban kiváló minőségű GPS-helymeghatározókat vásárolhat. Csak szükség van egy SIM-kártyára (adat / telefon), és a GPS-követés azonnal aktív lehet.

gps tracker gépkocsi vagy jármű

A GPS-eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SMS-üzenet formájában is közvetlenül nyomon kövesse a mobiltelefonját , ahol a Google térképekre mutató hivatkozás jelenik meg, és azután rákattintva megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye is. Egy másik forma a " Track Solid " (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás , amelyen keresztül megtalálhatja a nyomon követett jármű helyét és a szükséges adatokat. A legújabb forma a GPS-eszköz nyomon követése a www.tracksolid.com webes felületen keresztül.

GPS-monitorozás valós időben

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi, hogy e-mail értesítést küldjön, amikor a jármű elhagyja a kijelölt területet (abban az esetben, ha a járművezető véletlenül elhagyja a tervezett útvonalat)

gps tracker geo kerítés funkció

Ez a 3G GPS nyomkövető használható és elhelyezhető egy motorkerékpár, törzs, busz, táska, autó, konténer stb.

online tracker gps használata

3G nagysebességű adatátvitel

A GPS lokátor támogatja a 2G GSM és 3G WCDMA adatátvitelt. A nagysebességű 3G adatátvitel akár 7,2 M / s-ig is elérheti, közel 43-szor gyorsabb, mint a 2G-hálózat.

3G nagysebességű adatátviteli gps tracker

Kettős pozicionálás GPS és LBS

Ez a tracker támogatja a GPS és az LBS lokalizációját. A GPS a külső helyzet meghatározása 10 méteres pontossággal. Az LBS helymeghatározás (olyan helyeken, ahol nincs gps jel) 500 méternél kisebb pontossággal.

Kettős pozicionálás GPS és LBS

Erős mágneses rögzítés

A GPS-helymeghatározó beépített, erős ipari mágnesrel rendelkezik, így a nyomkövetőeszközt egyszerű módon fel lehet szerelni bármilyen fémfelületű járművázra, ajtóra, az ülés alatt, tartályra és így tovább. Ez a nyomkövető azonban egy 3M-es öntapadó tartót is tartalmaz, amely nem fém alkatrészekre szerelhető.

gps tracker erős mágnes

Hosszú készenléti üzemmód - 60 nap

Beépített újratölthető és eltávolítható 10000 mAh 3,7V Li-polimer akkumulátorral rendelkezik , amely rendkívül hosszú készenléti módot és intelligens energiatakarékos funkciót biztosít. Nyomonkövetési módban 30 napig (kb. 2 óra online napi megfigyelés) és legfeljebb 2 évig az online követési intervallumtól függően.

hosszú készenléti üzemmódú gps tracker

Hangfelügyelet

Lehetőség van arra, hogy az előre beállított SOS-számot SMS-parancs küldésére küldje el a nyomkövetőnek a hangfelügyelethez - ébresztéshez. A GPS nyomkövető másodperceken belül visszahívja. Vegye fel a hívást, és figyelje a hangot vagy a beszélgetést a tracker körül.

hangfelügyelet gps tracker

GGPS Locator - a jogosulatlan eltávolítás riasztása

Ha a GPS helymeghatározó jogosulatlan eltávolítást észlel, a riasztásgátló gomb segítségével riasztás érkezik riasztási üzenet formájában, és a GPS nyomkövetési mód automatikusan 20 percre aktiválódik. 20 perc elteltével a készülék készenléti állapotba kapcsol.

gps tracker riasztás az illetéktelen eltávolításról

Vízálló és porálló IPX5 védelem

A GPS-helymeghatározó készülék olyan nyomkövető eszköz, amely védelmet nyújt a por és a víz fröccsenése ellen, hogy az objektumot szigorú időjárási körülmények között ellenőrizze.

védelmi szint IPX5 gps tracker

Borító eltávolítása

A fedélfelismerő gomb figyelmeztetésként jelenik meg, és akkor kerül elküldésre, amikor az eszközfedél eltávolításra kerül. Készenléti állapotban egy figyelmeztető üzenet kerül rögzítésre, és a nyomkövetési üzemmód 20 percre aktiválódik, ha az eszköz fedelét eltávolítják.

gps tracker észlelése a fedél eltávolítása

Vibrációs riasztás

Például, ha van egy rendellenesség az autójában, például ha valaki eléri a kocsit, megszakítja az üvegt, vagy megkarcolja az autó festékét, a gps lokátor telefon riasztást küld, hogy időben megtalálja a jogsértőt.

gps tracker vibrációs riasztás

GPS vak zóna riasztás

Amikor egy online tracker belép a GPS vak zónába, a "pozicionálás" "nem pozicionálás" -ra változik több mint 60 másodpercre, és egy "Figyelem! GPS-jel gyenge, nem tudja keresni a régiót" telefonjára vagy más szoftverplatformra .

gps tracker riasztás vak zóna

Kiegészítés a vak zóna GPS adatokhoz


Ha a lokátor belép a vak GPS-zónába, 1000 műholdas helyadatot tárolhat. Amikor a GPS-jel ismét BE van kapcsolva, a GPS-vak zónában lévő összes pozicionálási adat kiegészül.

gps lokátor vak zóna adattábla

WCDMA / GSM - 3G hálózat kiváló lefedettség és lokalizáció érdekében
10000 mAh akkumulátor - nagy kapacitású lítium akkumulátor elegendő hosszú tápellátást biztosít a GPS-készülékhez
Hangfelügyelet - a hangfelügyelet szöveges üzenettel történő aktiválásának lehetősége
Erős mágnes - erős mágneses burkolat lehetővé teszi a rugalmas felszerelést járművön vagy másfajta tulajdonságon
Behatolásjelző - amint észleli az eszköz jogosulatlan hozzáférését, azonnal értesítést kap
Fedéleltávolító riasztás - a riasztás akkor aktiválódik, ha a SIM-kártyát megváltoztatják, vagy ha az eszközt eltávolítják, vagy bekapcsolják / ki
Az IPX5 vízálló - vízálló GPS készülék stabil működést tesz lehetővé még durva kültéri környezetben is
Intelligens tápellátás menedzsment - a jobb energiatakarékosság érdekében a 3G kommunikációs modul kikapcsolható

Műszaki adatok:

Kommunikációs rendszer: WCDMA / GSM
Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
GPRS: 1,2-es osztály, TCP / IP
Recepció érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
Memória: 32 + 32 MB
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Max. frekvenciahiba: ± 0,1ppm
GPS chip: nagyon érzékeny GPS chip
Frekvencia: GPS L1, 1575,42MHz
GPS-csatorna: 66
Helymeghatározás: <10 méter
Követési érzékenység: -162dBm
Érzékenység: -149dBm
Gomb: BE / KI
LED-kijelző: 1 piros a GPS-hez, 4 kék az akkumulátorhoz
Készenléti állapot: 2 év (GSM ki), 50 nap (GPRS csatlakozás, GPS ki), 120 óra (GPS be)
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ° ~ 70 ℃
USB-port: mikro 5-pólusú
Akkumulátor: 10000mAh / 3,7V lítium-polimer akkumulátor
Méretek: 108 mm (szélesség) x 61 mm (magasság) x 30 mm (vastagság)
Súly: 286g

A csomag tartalma:

1x GPS helymeghatározó Profio GPS L-6
1x USB adapter
1x USB-kábel
1x Hátsó borítás öntömítő lappal
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek