1 év engedély a GPS lokátor nyomon követésére - Tracksolid

Termék kódja: 09-078 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 3 332 Ft
Ár ÁFA-val 4 000 Ft
- +

Termékleírás 1 év engedély a GPS lokátor nyomon követésére - Tracksolid

1 év licenc GPS-lokátorok online követésére ajánlatunkból - Tracksolid. Hála az online platform, valamint az online Tracksolid alkalmazás (elérhető az Android és iOS), követheti egy vagy több lokátorok a térképen bármikor. A Tracksolid rendszerrel soha nem fog hiányozni a megfigyelt lokátor mozgása . Például az online platform vagy alkalmazás nyomon követheti a mozgást, virtuális határokat állíthat be vagy megtekintheti a lokátor mozgástörténetét . A webes felület: www.tracksolid.com

!!! Az engedély csak azokra a GPS-helymeghatározókra érvényes, amelyeket közvetlenül az e-boltunkon keresztül vásároltak !!!
  Ha más kereskedőtől rendelt GPS-keresőt, kérjük, lépjen kapcsolatba vele.
Ellenkező esetben megrendelését töröljük.

 

A licenc megvásárlásával az alábbi szolgáltatásokat kapja

Online lokátor mozgáskövetés

Az online platformnak, valamint az online Tracksolid alkalmazásnak köszönhetően (elérhető Android és iOS rendszerhez) bármikor nyomon követhet egy vagy több lokátort a térképen. Így mindig tudni fogja, hol található a megfigyelt lokátor.

online trackolid követés

Minden lokátor egy fiók alatt

Ha egynél több lokátorod van, akkor nem kell külön fiókot létrehoznod minden egyes fiókhoz, csak egy hozzáférésre van szükséged, amelyen keresztül bármennyi lokátorodat figyelemmel kísérheted.

GPS nyomkövető pálya

Virtuális határok és útvonal őrzés

Az alkalmazás vagy a Tracksolid webes felület segítségével felvázolhatja az útvonalat, amelyen az eszköznek mozognia kell, vagy meghatározhatja azt a teret, amelyben mozoghat. Ha zavar lép fel, pl. Az autó elhagyja az előre meghatározott útvonalat, akkor értesítést kap az alkalmazásban.

online nyomkövető lokalizátor

Lejátszás

A Tracksolid legfeljebb 7 napig tárolhatja a lokátorból származó rekordok előzményeit. A rekordokat egy Cloud szerveren tárolják.

nyomon követi a fájlok szilárd alkalmazástárolását egy felhőszerveren

 

Hozzászólások

Egyéb termékek