Qbit GPS lokátor valós idejű aktív hallgatással az okostelefono

Termék kódja: 09-048 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 332 Ft
Ár ÁFA-val 40 000 Ft
- +

Termékleírás Qbit GPS lokátor valós idejű aktív hallgatással az okostelefono

Qbit GPS lokátor a valós idejű aktív hallgatással az okostelefonon keresztül. Kompakt, könnyű nyomkövető eszköz a kiváló mobilitás és megbízhatóság érdekében. Ez egy teljesen új szintű tudatosságot és kényelmet biztosít Önnek a megtekintés során. GPS nyomkövető eszköz - Miniatűr GPS lokátor aktív hallgatással - Qbit. Ideális a gyermekek, idősek vagy ingatlanok elhelyezkedésének nyomon követésére. A nyomkövető eszköz GPS-vel van felszerelve, és lehetővé teszi, hogy valós időben megtekinthesse a számítógépet, táblagépet vagy okostelefonot. Ugyanakkor képes ellenállni a szélsőséges környezetnek és vízzárónak (megfelel az IPX5-nek). Az akkumulátor élettartama legfeljebb 3 napig tart. A készülék kis kialakításának köszönhetően a monitorozható személy vagy tulajdonság könnyen elrejthető. A nyomkövetés egyszerű módon működik , csak szöveges üzenetet küld, és a Google-térképekre mutató hivatkozást fog kapni, ahol a követett objektum található.

gps monitorozás a gps tracker segítségével

A Qbit GPS helymeghatározó készülék közvetlenül az Ön mobiltelefonjára küld SMS-t , ahol a link a Google térképekre és a hivatkozásra való kattintás után megjelenik a nyomkövető jármű aktuális helye. Egy másik forma az iOS és az Android által támogatott mobilalkalmazás, amely segít megtalálni a követendő jármű helyét és a szükséges adatokat. A legújabb forma a GPS-követés internetböngészőn keresztül.

GPS nyomkövetési formák

Qbit nyomkövető PC vagy mobiltelefon használatával


Rezgés és hangjelzés

A Qbit GPS-eszköz 70 decibel fölötti rezgésfelvétel vagy hangos hang esetén SMS-üzenetet küld az alapértelmezett SOS-telefonszámokhoz. Hasznos funkció az idősek számára olyan helyzetekben, amikor betegek vagy elájultak, és családtagjaikat tájékoztatni fogják a lehetséges veszélyekről.

Qbit rezgés és SOS riasztás

Hangkövetés

Hasznos funkció a Qbit-eszköz aktív hallgatása a mobiltelefonon keresztül, vagy kétirányú telefonos kommunikáció is lehetséges. Azonban csak előre beállított mobilszámok használhatók, így az ismeretlen emberek nem veszik fel a befogás veszélyét.

Qbit tracker hangfelügyelet

Műszaki adatok:

Modell: GPS-eszköz - Qbit
GPS: GSM és WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: 12. osztály
Helymeghatározási pontosság: kevesebb, mint 10M
Vízálló: IPX5
Méretek: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Súly: 31g

Csomag tartalma:

1x GPS nyomkövető eszköz - Qbit
1x USB töltőkábel
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek