3G tracker 3G 6000 mAh akkumulátorral és IP67 védelemmel

Termék kódja: 09-059 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 45 332 Ft
Ár ÁFA-val 54 400 Ft
- +

Termékleírás 3G tracker 3G 6000 mAh akkumulátorral és IP67 védelemmel

3G tracker 3G 6000 mAh akkumulátorral és IP67 védelemmel. GPS + LBS + WiFi pozicionálás - akár háromszoros pontosságú valós idejű pozicionálás. Miután az online nyomkövetőnek jó GPS-jele van, a GPS-t fogja megtalálni. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül fogja megtalálni a helyét. A hármas pozicionálás lehetővé teszi a pontos és gyors helymeghatározást. A rejtett GPS nyomkövető rendkívül erős mágnesrel van felszerelve, és nagyon egyszerű és rugalmas a járművek GPS felügyeletéhez. A lopásgátló szenzorral szemben levő detektor.
GPS-autó IP67 vízálló, mágnes + akkumulátor kapacitás 6000 mAh. GPS valós idejű nyomon követése az emberek és a járművek számára. Online GPS nyomkövető eszköz autóban (mobil alkalmazásban) , 6000 mAh akkumulátorral, ami a GPS eszköz működését akár 25 napig készenléti üzemmódban biztosítja a helymeghatározási időintervallumtól vagy 100 órától függően (frissítéskor 10 másodpercenként). Fel van szerelve egy szupergyors mágneses feltöltéssel, ahol elegendő körülbelül 3 órás töltés, majd a GPS nyomkövető 5-10 napig használható. A hangfelügyelet lehetősége az eszközre történő hívás után, hogy meghallgassa, mi történik a GPS helymeghatározó körül.

gps és lbs pozicionáló tracker

Erős mágneses testnek köszönhetően a PROFIO ELECTRONICS márkától a 3G GPS-helymeghatározó készüléket csatlakoztathatja a követendő objektum különböző helyeihez . Rendkívül magas IP67-védelem (1 m-es vízbe meríthető és teljesen porálló) lehetővé teszi a készülék funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is . A GPS nyomkövető eszköz a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, az autók bérbeadására, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérbeadására és egyedi és speciális áruk felügyeletére alkalmas. A GPS nyomkövető figyelmezteti Önt az eszköz telepítésébe vagy eltávolításába történő jogosulatlan beavatkozásra . Az e-shopunkban kiváló minőségű GPS-helymeghatározókat vásárolhat. Csak szükség van egy SIM-kártyára (adat / telefon), és a GPS-követés azonnal aktív lehet.

GPS nyomkövető, nagy akkumulátor-kapacitással 6000 mAh-ig és IP 67 védelemig

gps tracker autók és járművek számára

Csatlakozhat a GPS nyomkövetőhöz mobiltelefonján, táblagépén vagy számítógépén

A térkép megjeleníti az aktuális helyét idő, sebesség és GPS koordinátákkal.

GPS jármű felügyelete

Aktív hangfelügyelet (wiretapping)

Lehetőség arra, hogy a kiválasztott SOS-számokról GPS-nyomkövető eszközre hívhasson, hogy hallja a hangokat (csevegés) a készülék körül, ahol található. A hangfelügyelet során a készülék nem bocsát ki hangot, így csendes megfigyelés.

wipetapping gps locator

Erős mágneses rögzítés

A rejtett GPS nyomkövető képes erős ipari mágneshez csatlakoztatni, ezért a nyomkövető eszközt egyszerű módon lehet felhelyezni bármely fémfelületű járművázra, ajtóra, az ülés alatt, egy konténerre és így tovább.

gps tracker erős mágnes

GPS lokátor mágnes rögzítés

Vízálló és porálló IP67 védelem

A GPS-helymeghatározó készülék rendkívül magas szintű védelmet nyújt az IP67-ben (1 m-es vízbe merülhet és teljesen porálló) lehetővé teszi a készülék funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is.

védelem IP67 gps tracker

Beépített újratölthető akkumulátor

Beépített újratölthető és cserélhető 6000 mAh 3,7V-os akkumulátor , amely készenléti üzemmódban akár 25 napig is tart, attól függően, hogy a helymeghatározási időintervallum vagy 100 óra van (a helyszín frissítése 10 másodpercenként)

A GPS beépített újratölthető akkumulátor

Vibrációs riasztás

Riasztás fog bekapcsolódni, ha a GPS helymeghatározó rezgéseket vagy váratlan áthelyezést észlel , az autóba ütközik vagy a festék autó károsodik. A készülék figyelmeztető üzenetet küld.

gps lokátor riasztási szabotázs

GPS lokátor - az illetéktelen eltávolítás riasztása

Ha a GPS helymeghatározó jogosulatlan eltávolítást észlel, a riasztásgátló gomb segítségével riasztás érkezik riasztási üzenet formájában, és a GPS nyomkövetési mód automatikusan 20 percre aktiválódik. 20 perc elteltével a készülék készenléti állapotba kapcsol.

figyelmeztetés a gps tracker leszerelésére

Ultra gyors mágneses feltöltés

A GPS helymeghatározó szuper gyors és kényelmes mágneses feltöltése . Az akkumulátort körülbelül 3 órán keresztül teljesen feltöltheti , majd a GPS nyomkövető 5-10 napig használható.

gps locator ultra gyors feltöltés

Hangjelzés

Ha a zajszint meghaladja a 60 decibelt (üvegtörés) , a gps lokátor automatikusan riasztást küld az előre beállított SOS-számra.

gps lokalizátor hangjelzése
A GPS-eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SMS-üzenet formájában is közvetlenül nyomon kövesse a mobiltelefonját , ahol a Google térképekre mutató hivatkozás jelenik meg, és azután rákattintva megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye is. Egy másik forma a " Track Solid " (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás , amelyen keresztül megtalálhatja a nyomon követett jármű helyét és a szükséges adatokat. A legfrissebb forma a GPS-eszköz nyomon követése a www.tracksolid.com webes felületen keresztül, amelyet a számítógép, a tablet vagy a laptop segítségével könnyedén nyomon követhet.
gps monitoring lokátor
GPS + LBS + WiFi pozicionálás - valós idejű pozicionálás
6000 mAh újratölthető akkumulátor - nagy kapacitású lítium akkumulátor biztosítja a készülék elég hosszú áramát
Erős mágnes - erős mágneses burkolat lehetővé teszi a rugalmas felszerelést járművön vagy másfajta tulajdonságon
Hangérzékelő riasztás - ha a dsound-szint meghaladja a 60 decibel értéket, riasztás indul
Fedél eltávolítási riasztás - a riasztás akkor aktiválódik, amikor a SIM-kártyát megváltoztatják, vagy ha az eszközt eltávolítják
Az IP67 vízálló - vízálló GPS készülék stabil működést tesz lehetővé még durva kültéri környezetben is

Műszaki adatok:

Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Érzékenység: II. Osztály RBER2% (-104dBm)
GPRS: 12. osztály, TCP / IP
Recepció érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
Memória: 32 + 32 MB
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Max. frekvenciahiba: ± 0,1ppm
GPS chip: Nagyon érzékeny MTK chip
Frekvencia: GPS L1, 1575,42MHz C / A kód
GPS-csatorna: 32
Helymeghatározás: <10 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Érzékenység: -148dBm
LED-kijelző: készülék BE (piros), GPS (kék), GSM (zöld)
Készenléti idő: 25 nap
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃
Akkumulátor: 6000 mAh / 3,7V lítium-polimer akkumulátor
Méretek: 58 mm (szélesség) x 85 mm (magasság) x 29 mm (vastagság)
Súly: 161g (mágneses fedél nélkül) 230g mágneses fedéllel

A csomag tartalma:

1x GPS nyomkövető Profio GPS L-1
1x USB adapter
1x USB-kábel
1x Csavarok halmaza
1x Mágneses hátlap
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek