Autós töltő 2x USB GPS helymeghatározó + hangfelügyelet

Termék kódja: 09-051 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 332 Ft
Ár ÁFA-val 40 000 Ft
- +

Termékleírás Autós töltő 2x USB GPS helymeghatározó + hangfelügyelet

Autós töltő 2x USB GPS helymeghatározó + hangfelügyelet . A töltő kompatibilis a piacon lévő összes járművel , mivel az az autóban lévő öngyújtóhoz van csatlakoztatva. Ez elegendő valós idejű információt nyújt a megfigyelt járműről. Első pillantásra úgy néz ki, mint egy klasszikus autós töltő, de elrejti a GPS-helymeghatározót. A készülék kompakt és stílusos kialakítása tökéletesen illeszkedik a jármű belsejéhez, és ezért nem kell aggódnia, hogy felfedik.

Ezzel az autós töltővel nem lesz problémája a gépkocsi elhelyezésére, ha kölcsönöznéd a barátodnak vagy a gyermekednek, így elkerüljük a nemkívánatos érzelmeket és félelmet vagy aggodalmakat, akár a személyzet is az autóban van. A készülék egy szabadon elérhető "TrackSolid" alkalmazással (iOS, Android) rendelkezik mobiltelefonjához, amellyel nyomon követheti annak a járműnek az aktuális helyét, amelyben az autós töltő található, valamint áttekintést kap a figyelmeztetésekről .

gps locator az autóban autós töltő

Egyszerű telepítés

A GPS-lokátorok piacán a legtöbb eszköz nagyon bonyolult telepítéssel rendelkezik. Ne aggódj, mert a modell nem igényel beállítást. Egyszerűen csatlakoztassa az autós töltőt az autóban lévő cigarettagyújtóhoz, és elkezdheti használni az összes jellemzőjét.

GPS lokátor az autós töltő telepítésében

SOS sürgősségi hívás

Vészhelyzet esetén a riasztás aktiválásához 3 másodpercig nyomja meg a megfelelő SOS gombot. Ezután az eszköz SMS-t küld az alapértelmezett mobilszámra, és a hívás fogadásáig tárcsázza.

gps tracker sürgősségi SOS gomb

Hangfelügyelet

Miután elküldte a "Monitor" parancsot az eszközhöz SMS-ben, a készülék "OK" -ra válaszol, majd tárcsázza az alapértelmezett SOS-mobilszámot. A hívás fogadása után a SOS-számon lévő személy képes lesz hallani, mi történik az autó töltőjében vagy a jármű belsejében. Hallgatás közben a készülék nem termel semmilyen hang- vagy fényjelzést, ezért teljes figyelés nélkül hallgat.

GPS lokátor autós töltő hangfelügyelettel

A jármű állapota

A készülék támogatja a jármű állapotának észlelését, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva. Ha egy jogosulatlan személy elkezdte a járművet tudta nélkül, azonnal értesítést kap a telefonjára.

több autós töltő jármű állapota

Alacsony akkumulátor-riasztás

Az autós töltő beépített 130 mAh lítium akkumulátorral rendelkezik, így a gyújtásból való eltávolítás után is működik. Amikor az akkumulátor 10% -ra csökken, a készülék figyelmeztető SMS-t küld "Figyelem! Az akkumulátor alacsony, kérjük töltse fel időben!" az alapértelmezett SOS mobilszámhoz. Ha az akkumulátor kevesebb, mint 1%, a következő figyelmeztetés: "Figyelem! Az akkumulátor túl alacsony, a készülék automatikusan kikapcsol".

GPS lokátor az autós töltő akkumulátorában

Túladagolási riasztás

Ha a jármű a sebességnél nagyobb sebességgel mozog, a készülék elküldi az SMS-t az alapértelmezett mobilszámra.

autós töltő gps lokátor sebességérzékelővel

Hangjelzés

Ha az autós töltő körüli hangfelvétel hangja meghaladja a 70 dB-t, a készülék automatikusan értesíti Önt az alapértelmezett mobilszámra történő hívással. A GPS-helymeghajtóval ellátott autós töltő tehát ideális megoldás a jármű védelmére.

GPS lokátor hangriasztás észlelése

Jellemzők:

USB autós töltő GPS-helymeghatározóval
Riasztás 70 dB felett
A jármű belsejének meghallgatása telefonhívással
Beépített akkumulátor, amely biztosítja a funkciót még az öngyújtóból való eltávolítás esetén is
SOS gomb

Műszaki adatok:

Akkumulátor: 3,7V / 130 mAh lítium
Hálózati kapcsolat: GSM / GPRS
Frekvencia: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB kimenet: 5V
Üzemi feszültség: 9-15 V DC
Üzemi hőmérséklet: -20 ~ 60 ° C a járműben
Max. Páratartalom: 5% - 95%
Méretek: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Súly: 81 g

A csomag tartalma:

1x autós töltő GPS nyomkövetővel
1x Felhasználói útmutató

Hozzászólások

Egyéb termékek