GSM átfedési érzékelő

Termék kódja: 09-003 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 16 332 Ft
Ár ÁFA-val 19 600 Ft
- +

Termékleírás GSM átfedési érzékelő

GSM átfedési érzékelő. Az érzékelő könnyen felismeri és megtalálja a vezeték nélküli kamerákat, a vezeték nélküli eszközöket és más vezeték nélküli eszközöket vagy jeleket. A GMS RF Bug detektor egy olyan eszköz, amely GSM-érzékelőként működik, legyen az hibás vagy vezeték nélküli jel az otthoni, irodai vagy más helyeken.

Ez a speciálisan kialakított készülék megállapítja, hogy a mobiltelefonja nem hibás. Ha a készülék felveszi a sugárzott jelet, akkor síp vagy rezegni kezd, és a zöld LED-ek a jel intenzitása szerint bekapcsolnak.

A GSM érzékelő minden GSM frekvencián működik, beleértve a vezeték nélküli kamerákat is. Könnyen megtalálható, ha valaki a környéken beszél a telefonon, vagy ha a telefon valaki manipuláció alatt áll. A villogás, a sípolás vagy a rezgés folyamatosnak kell lennie legalább 1 perc vagy annál hosszabb ideig, és biztosan biztos, hogy a telefonon keresztül küldünk adatokat vagy hangjelet. A készülék problémákkal észlelheti a vezeték nélküli kamerákat, a hallgató hibákat vagy a többi vezeték nélküli eszközt. Eladó GSM-érzékelő az online áruházban vásárolható meg elfogadható áron. Nézze meg ajánlatunkat, és keresse meg, amit keres.

gsm detektor rf hiba

A készülék támogatja a fejhallgató csatlakoztatását abban az esetben is, ha csendes észlelésre van szükség, vagyis hang nélkül. A GSM jel érzékelési tartománya legfeljebb 10 M (az érzékelt GSM jel erősségétől függően).

Frekvenciatartomány: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

Hozzászólások

Egyéb termékek