GSM detektor a tollban kémhibák észleléséhez

Termék kódja: 09-002 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 15 000 Ft
Ár ÁFA-val 18 000 Ft
- +

Termékleírás GSM detektor a tollban kémhibák észleléséhez

GSM detektor a tollban kémhibák észleléséhez . Ez egy toll, amely GSM-érzékelőként szolgál, függetlenül attól, hogy a hibákat vagy a vezeték nélküli jeleket otthonában, irodájában vagy más helyeken találja. Ez a speciálisan kialakított toll azt is megállapítja, hogy a mobiltelefonja nem hibás. Ha a toll rögzíti az adójelet, a sárga LED villogni kezd (ragyog).

Ez az eszköz minden GSM frekvencián működik, beleértve a vezeték nélküli kamerákat is. Könnyen megtalálható, ha valaki a környéken beszél a telefonon, vagy ha a telefon valaki manipuláció alatt áll. A villogásnak legalább 1 percig vagy annál hosszabbnak kell lennie, és biztos, hogy a telefonon keresztül küldött adatok vagy hangjelzés.

hibás érzékelő a tollban

A GSM Pen detektor , a vezeték nélküli eszköz észleli a 900/1200/1300 és a 2400/2600 / 3000MHz frekvenciákat. A vezeték nélküli jeleket 10 méteren belül érzékeli. A magánéleted már védett, semmit nem fog meglepni. A toll is rendelkezik UV-lámpával a bankjegyek ellenőrzéséhez. Minél jobban közeledik a VF jelhez, a színes fény erősebb lesz. Az értékesítésre szánt GSM-toll-érzékelő, online áruházunkban elfogadható áron vásárolhat. Nézze meg ajánlatunkat, és keresse meg, amit keres.
Műszaki adatok GSM Pen detektor hibákat:

1. Akkumulátor: 4.5V, LR-44 x 3 db (mellékelve)
2. Detektív kimenet: LED villog (lámpa színe LED)
3. Detektív indukciós titul: 100MHz ~ 3GHz (a frekvencia 900MHz alatt is megtörténik, de az adónak legalább 200 mA sugárzó teljesítménynek kell lennie)
4. Munkafogyasztás: 30uA
5. Villogó LED áram: 1mA
6. Üzemeltetési utasítás
7. A detektor méretei: 146x 10 mm Φ. kompakt méret

Hozzászólások

Egyéb termékek