GSM Hálózati bank kamera és a SIM-kártya

Termék kódja: 10-110 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 000 Ft
Ár ÁFA-val 63 600 Ft
- +

Termékleírás GSM Hálózati bank kamera és a SIM-kártya

GSM hálózati bank kamera és SIM-kártyát. Ez kém teljesítmény bank mindent tartalmaz, amire szükség van a feltűnő ellenőrzését terek, amelyeket meg kell, hogy ellenőrzés alatt. Hordozható töltő tartalmaz egy kamerát, lehallgató készülék, microSD kártya tárolja a nyilvántartás és a SIM-kártya a kommunikáció és az elfogás távolról.

A készülék támogatja a mobilok GSM 850/900/1800 / 1900MHz, így nem lesz gond csatlakozni bárhol a világon. Rejtett kamera, hordozható töltő ideálisan használható például a felügyeleti vagy otthon biztonságát. Csak vesz egy új SIM-kártya minden szolgáltató, és helyezze be a készüléket, és microSD kártyával maximum 32 GB-os is beilleszteni   melletti nyílásba a SIM-kártyát a készülékbe, és el tudja indítani a kém akció.

Gsm POWERBANK kamerával

Rejtett kamera a külső töltővel rendelkezik egy beépített érzékeny mikrofonnal, és lehetővé teszi videó felvétel hanggal. Minden rekord tárolása a microSD kártyát. Töltő kamera segítségével ellenőrzik a kamera segítségével a telefonra a parancsok formájában SMS-ben a telefonszámát a SIM-kártya, amely a készülékbe. Ez lehetővé teszi, hogy távolról felvétel indításához hanggal, vagy csak a hang külön-külön. Azt is beállíthatja a hangérzékelő funkció, és a készülék hívja vissza, amint elkészül néhány hang felett 65 decibel. Lehallgatás funkció indulhat is hívja a telefonszámot a SIM-kártyát a készülék, amely automatikusan érkeznek be a hívást, és hallani fogja, mi történik a környéken. Külső akkumulátor teljesen működőképes, és vele lehet tölteni a telefont, tabletta, vagy bármilyen más eszköz újratölthető keresztül POWERBANK. A kamera is működik, ha a készülék csak a töltés, így használhatja a folyamatos áramellátás, amelynek köszönhetően nem kizárólagosan akkumulátor tápegység.

Gsm POWERBANK kamera a SIM-kártyára

Jellemzők:

  • Rejtett kamera egy külső töltő
  • Lehetőség rögzíteni akkor is, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött
  • Kommunikációt a SIM-kártya és a mobiltelefon
  • A riasztási funkció felett 65 dB, a hívó vissza a mobiltelefon
  • Funkció lehallgatási hívja a SIM-kártyát a Power Bank


Műszaki adatok:

Pixel: 2 millió képpont
Videó felbontása: 480x320
Hálózati támogatás: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Beépített mikrofon: igen
Az akkumulátor kapacitása: 4000 mAh
Töltési idő: 4 ~ 6 óra
Memória kártya: Micro SD / TF kártya max. 32 GB
USB kimenet: 1A-2A
Töltési feszültség: DC-5V
Akkumulátor: Li-ion akkumulátor
Súly: 200 gramm
Méretek: 75x120x15mm
Üzemi hőmérséklet: -10 és 60 ℃

Tartalom:

1x GSM Teljesítmény Bank
1x USB töltőkábel iPhone és okostelefonok
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek