Hangszóró és ébresztőóra HD kamerával + mozgásérzékelés + IR

Termék kódja: 10-532 Kérdésem van
újdonságok Hangszóró és ébresztőóra HD kamerával + mozgásérzékelés + IR
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 55 332 Ft
Ár ÁFA-val 66 400 Ft
- +

Termékleírás Hangszóró és ébresztőóra HD kamerával + mozgásérzékelés + IR

Bluetooth hangszóró és ébresztőóra HD kamerával + mozgásérzékelés + IR + időjárás állomás. Ez a stílusos, rejtett kamerával ellátott ébresztőóra hordozható bluetooth hangszóróként vagy mp3 lejátszóként is működik micro SD kártyáról. Elegáns, fényes fekete kialakításával bármilyen típusú belső térbe illeszkedik, anélkül, hogy bárki tudná, hogy rejtett kamerával ellátott eszközről van szó. Az ébresztőórán megjelenő kiváló minőségű kijelző intenzív nappal is biztosítja a megadott adatok problémamentes olvashatóságát. Az ébresztőóra kijelzőjén megjelenik az aktuális idő és dátum, szobahőmérséklet, riasztást is beállíthat. A készülék beépített 3000 mAh akkumulátorral van felszerelve. Minden háztartásban teljes értékű digitális ébresztőóraként használható. Kétségtelenül a legfontosabb és leghasznosabb funkció a környezet megfigyelés nélküli megfigyelése.

Rejtett kamera ébresztőórában bluetooth hangszóróval + hőmérséklet kijelzés

hangszóró rejtett kém kamera

A beépített rejtett kamera 1920x1080 Full HD felbontásban, hanggal rögzíti a videókat, azaz elegendő a részletes felvételek készítéséhez. Az akár 6 méteres távolságú IR LED éjszakai látásnak köszönhetően éjszaka is minőségi képet kap. A digitális ébresztőóra támogatja a P2P és a WiFi kapcsolatot, és vezeték nélküli, amely lehetővé teszi , hogy közvetlenül bárhol elhelyezhesse a belső térben. A rejtett kamera összes funkcióját távolról vezérelheti az okostelefonok (iOS, Android) számára ingyenesen elérhető "TinyCam" alkalmazáson keresztül, amelyen keresztül valós időben nézhet képeket és módosíthatja a kamera beállításait. A kamerával ellátott ébresztőóra WIFI vagy P2P segítségével csatlakoztatható otthoni útválasztóhoz, amely lehetővé teszi, hogy a képet bármikor és bárhol figyelhesse mobiltelefonján.

rejtett kamera ébresztőórában

A digitális ébresztőóra tartalmaz egy mozgásérzékelési funkciót is , amelyet a mozgás térben történő rögzítésekor indítanak. Nagyszerű funkció, amelynek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen fontos felvételről sem, mert a felvételeket csak a tevékenység során rögzítjük. A rögzített felvételeket H.264 tömörítésnek vetik alá a fájlméret csökkentése érdekében, majd egy támogatott micro SD kártyán tárolják, legfeljebb 128 GB-ig . A készülék zenelejátszóként is szolgál. Két micro SD kártyahelye van - az egyiket videofelvételre, a másikat zenelejátszásra használják. A Bluetooth-kapcsolat emellett az ébresztőórát hordozható hangszóróvá alakítja, csak párosítsa telefonját az ébresztőórával, és azonnal lejátszhatja kedvenc zenéit.

kamera ébresztőórában - éjszakai látás és mozgásérzékelés

A kétirányú hang lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt távolról - megnyugtathatja a háziállatot, beszélgethet egy gyerekkel stb.

kém kamera a hangszóróban

Éjjellátás - a beépített IR LED- fénynek köszönhetően tökéletes képet készíthet akár teljes sötétségben is, akár 6 méteres távolságig is

rejtett hangszóró kamera

Ez a stílusos, rejtett kamerával ellátott ébresztőóra hordozható bluetooth hangszóróként vagy mp3 lejátszóként is működik micro SD kártyáról

hangszóró kém kamera

Jellemzők:

PLUSZ Rejtett kamera digitális ébresztőórában
plusz WiFi és P2P videoátvitel valós időben
plusz Bluetooth hangszóró + mp3 lejátszó a memóriakártyáról
plusz Hőmérséklet kijelzés
plusz Mozgásérzékelési funkció
plusz Éjszakai IR LED látás 6 méterig

Specifikációk:

Képérzékelő: HD 1280x720p
Objektív: 1MP CMOS
Videó felbontás: 1280x720 pixel
Képalkotás: 15 kép / mp
Tömörítési formátumok: H.264
Szkennelési szög: 120 °
Zene lejátszása micro SD kártyáról: igen
Bluetooth hangszóró: igen
Szobahőmérséklet-jelző: igen
Éjszakai látótávolság: 6 méter
Mozgásérzékelés: igen, PIR érzékelő
Memóriakártya: támogatja a Micro SD kártyát max. 128 GB (nem tartozék)
Tápellátás: újratölthető 3000mAh lítium akkumulátor
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth: igen
Töltés: mikro USB kábel
Méretek: 82x82x81 mm

Csomag tartalma:

1x digitális ébresztőóra HD kamerával
1x USB kábel
1x USB olvasó a micro SD kártyához
1x adapter
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek