Hangváltó - Profi hanghívás-modulátor 16 módban

Termék kódja: 09-067 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 56 668 Ft
Ár ÁFA-val 68 000 Ft
- +

Termékleírás Hangváltó - Profi hanghívás-modulátor 16 módban

Hangváltó - Profi hanghívás-modulátor 16 módban. A legjobb hangmódosító 7 férfi és 8 női és robot valós idejű hangváltóval, amelyet online vásárolhat. A mobiltelefonok telefonmodulora gyakorlatilag hordozható és kompatibilis minden típusú telefonnal . Az innovatív eszköz a legújabb digitális jelfeldolgozási technológiát használja a hang felismerés nélküli megváltoztatására . A beépített mikrofon rendkívül alacsony torzítást kínál . Maga az egység egy robusztus fémházban van elhelyezve, hogy aktív használat esetén magasabb szintű védelmet és élettartamot biztosítson.

Arra is képes kezelni a változó férfi hangot, hogy női hang, vagy fordítva.

hangváltó mobiltelefonokhoz

Könnyen használható mindenféle telefonhoz

A hangváltót könnyű használni bármilyen mobiltelefonnal. Az eszköz vezérlése egyszerű - a kézibeszélőt a hurok tépőzáras segítségével csatlakoztatja, beállítja a kívánt hangmagasságot a forgó potenciométer segítségével, és csak beszél a készülék beépített mikrofonjába. A hang azonnal reagál, bármilyen válasz vagy komplikáció nélkül. 16 különféle programozott hangmód van elérhető - hét nő, nyolc férfi és egy normál.

professzionális hangmódosító és modulátor

A hangváltó többféle módon használható

Szeretne tréfa barátaival? Ideális módja annak, hogy szórakozzon, és módosított hangon hívja őket. Szereted a videók szerkesztését, és különféle hangokat kell felvenniük a színészek számára? Professzionális hangváltóval azonnal megváltoztathatja hangját egyik hangtól a másikig, illetve nőről férfire, ami befolyásolja a több ember közötti kommunikációt.

Jellemzők:

Digitális professzionális hangváltó
Kompakt és praktikus kialakítás
Mindenféle telefonhoz használható
16 hangmód elérhető

Műszaki adatok:
Akkumulátor: 9 V (nem tartozék)
Hangmódok: 16
Méretek: 70 mm (szélesség) x 150 mm (hosszúság) x 30 mm (magasság)
Súly: 283 g
Csomag tartalma:
1x hangváltó
1x fülhallgató
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek