Hátrameneti kamera a hátsó féklámpában a Sprinter + Crafter szá

Termék kódja: 19-080 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 36 668 Ft
Ár ÁFA-val 44 000 Ft
- +

Termékleírás Hátrameneti kamera a hátsó féklámpában a Sprinter + Crafter szá

Féklámpa-visszapillantó kamera Mercedes Sprinter + Wolkswagen Crafter kisteherautókhoz, vízálló felülettel és beépített mikrofonnal. Ideális javítása autójának a biztonságos mozgáshoz és a hátramenethez képest a PROFIO ELECTRONICS márkához képest. A körülötte zajló események tökéletes áttekintése biztosítja a170˚ látószöget, amely lehetővé teszi a biztonságos parkolást, ha hátrafelé fordul, és ha problémás járművel mozog. Áttekintést nyújt arról, hogy mi történik a jármű körül mozgó vagy hátrameneti helyzetben.

A kamerát a jármű karosszériába történő beépítésre tervezték az autó visszapillantó rendszerei számára. A gépkocsi karosszériájába nincs szükség beszerelésre vagy fúrásra, mert a kamera a féklámpába van beépítve. A beépített parkoló kamera alkalmas a Mercedes Sprinter és a Volkswagen Crafter számára. Az 1/4 "-es Sharp CCD képérzékelő minőséget és éles képet továbbít, a beépített mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy meghallja, mi történik a kisteherautó mögött.

kamera a hátsó féklámpa furgonokban

A hátrameneti kamera fényképezési szöge legfeljebb 170 °, amely elegendő tartomány a jármű hátramenetének megfordításához vagy figyelemmel kíséréséhez olyan környezetben, ahol fokozott biztonsági figyelmet kell fordítani. A gyenge fényviszonyok között az IR éjszakai látás akár 10 méter távolságra is valóban segíthet . A fényképezőgép áramellátása és a jel továbbítása egy jó minőségű, árnyékolás nélküli csatlakozón keresztül, 4 tűs csatlakozóval , amely vízálló felülettel rendelkezik az egyszerűbb telepítés érdekében. A fényképezőgép tápellátása közvetlenül a 12V feszültségű irányváltó monitorról történik. A kamera kompatibilis az összes kínálatunkban szereplő VGA monitorral, mivel tartalmaz egy 4-szoros redukciós csatlakozót is.

parkoló wifi kamera a mercedes sprinter és a wolkswagen crafter számára

Hátrameneti kamera beépített mikrofonnal
Beépítés a jármű karosszériájába
Kiváló minőségű és éles képátvitel
Lövési szög 170 ° -ig
Vízálló kivitel

Műszaki adatok:

Modell: Profio OL-22 parkoló kamera
CMOS 1/4 "éles felvételi chip
Éjszakai látás: 6x IR LED
Lencse átmérője 1,7mm
Elektronikus rekesz: 1/50 1/10000 mp.
Minimális megvilágítás: 0,1Lux
TV-rendszer: PAL
Felbontás: VGA
Időjárásvédelem: IP68
Látási szög: 170 °
Fehéregyensúly: automatikus
Működési hőmérséklet -30 ° C és + 70 ° C között

Csomag tartalma:

1x hátrameneti kamera
1x csavarok
1x 4 tűs kábel 10m
1x összekötő kábel 4-szoros
1x tápkábel

Hozzászólások

Egyéb termékek