Hordozható zsebfordító 4G e-SIM-mel + FOTÓfordítás - Timekettle Fluentalk T1

Termék kódja: 70-023 Kérdésem van
újdonságok Hordozható zsebfordító 4G e-SIM-mel + FOTÓfordítás - Timekettle Fluentalk T1
Gyártó IDŐKETTLE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 123 332 Ft
Ár ÁFA-val 148 000 Ft
- +

Termékleírás Hordozható zsebfordító 4G e-SIM-mel + FOTÓfordítás - Timekettle Fluentalk T1

Hordozható zsebfordító 4G e-SIM-mel + FOTÓfordítás - Timekettle Fluentalk T1 - 40 nyelv ONLINE + 8 nyelv OFFLINE. KORLÁTALAN fordítás a világ bármely pontján 2 évig. A T1 nyelvi fordító (digitális tolmács) lehetővé teszi, hogy nyelvi akadályok nélkül utazzon a világban. A 40 nyelv és 93 akcentussal bárhol kommunikálhat egymással. T1 nyelvi fordító, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással kapcsolódjon és szinte bárkit megértsen. A kamerával bármilyen szöveget lefordíthat bármilyen fotón (ideális szövegek fényképes fordításaként). Több mint 95%-os pontossággal és mesterséges intelligenciával a szó szoros értelmében kis csodává teszi.

Digitális hangtolmács - Timekeetle Fluentalk T1 (40 nyelv fordítása). E-SIM kártya támogatásával, mellyel világszerte (több mint 200 vezeték nélküli hálózat üzemeltetőjével) kommunikálhat 2 ÉV KORLÁTALANUL (2 év letelte után már csak SIM kártya vásárlása vagy érvényességének meghosszabbítása szükséges). A beépített antennák professzionálisan moduláltak a teljes sávú és erős kapcsolat érdekében a világ bármely pontján. A T1 automatikusan párosodik az adott ország szolgáltatójával, és már csak elkezdheti a fordítást.

A fordító akár 40 nyelv ONLINE fordítását is támogatja

zsebfordító utazási korlátlan fordításhoz

ONLINE fordítás 40 nyelven

arab, angol, bolgár, kínai, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, magyar, indonéz, japán, kantoni (Hongkong), katalán, koreai, maláj, német, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, szlovák, szlovén, svéd, olasz, tamil, telugu (India), thai, török, vietnami stb.

Az angol nyelvben legfeljebb 13 különböző ékezet közül választhat, például (USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság, mások...) A spanyol nyelven is akár 20 különböző ékezet közül választhat (Spanyolország, USA, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Venezuela és mások). ..) arabul is, akár 15 különböző ékezet közül választhat, mint például (Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Izrael, Marokkó és mások...)

Offline fordítás 8 nyelven

A T1 Translator 8 nyelven támogatja az offline fordítást. Így még akkor is gyorsan átválthat offline fordításra, és folytathatja a beszélgetést, ha liftben vagy rossz jelzésű repülőn ül.

A következő OFFLINE fordítási nyelvek állnak rendelkezésre:

kínairól angolra , japánra, franciára, spanyolra, koreaira, oroszra és németre,
Angoltól japán, francia, spanyol, koreai, kínai, orosz és német nyelvre

timekettle T1 - korlátlan hangfordító

Kétirányú hangfordítás a hang közvetlen hangfordításával, aminek köszönhetően nem lesz gond, hogy megértsék egymást a világ körüli utazások során. Szeretsz utazni és új helyeket megismerni? Vagy külföldön dolgozol? Le kell fordítanod néhány beszédet? Biztosan emlékezni fog a nyelvi akadályok miatt kialakult kellemetlen helyzetekre. Ennek örökre vége! Ezzel a FLUENTALK T1 mondatfordítóval, amely akár 40 nyelvet is tartalmaz, könnyű lesz a külföldi kommunikáció. Az akkumulátor élettartama, amely készenléti módban akár 4 napig is kitart, minden bizonnyal érdekes lesz.

online és offline utazási fordító

Maradjon kapcsolatban a T1 fordítóval

A T1 Translator egy remekmű, amelyet a Timeketle tervezett és fejlesztett ki a legújabb fordítási technológiával, amely támogatja az online és offline hang- és képfordítást. Nem számít, hol van, a T1 a legjobb társ a pontos fordításhoz, így mindig kapcsolatban marad másokkal. Az EDC zajcsökkentő algoritmus által támogatott többmikrofonos tömböt is felépítették, amely pontosan rögzíti az emberi hangot zajos környezetből, a Timekettle UniSmart AITP-vel kombinálva, a T1 tesztelve és bizonyítottan akár 95%-os pontossági szintet kínál. a fordításaidat.

hordozható nyelvi fordító a kézbe

Nagy teljesítmény egyszerű kivitelben

A 12 nanométeres processzorral rendelkező T1 gyorsan és hibamentesen fordít. A 4 hüvelykes LCD kijelző mindent megmutat, amire szüksége van. Pontosan elfér a zsebében , a T1-gyel mindig készen áll. Az automatikus időbeállítással mindig tudja, mennyi az idő a világ bármely pontján. A Timeketle vezető Streaming ASR technológiájával való integrációnak és a világszerte több mint 150 szerver és gyorsító támogatásának köszönhetően a T1 0,2 másodperc alatt képes lefordítani egy idegen nyelvet.

timekettle T1 hang- és szövegfordítás

4" HD érintőképernyő + kompakt méret

A T1 fordító 4 hüvelykes, nagy érintőképernyővel van felszerelve, amely kétszer akkora, mint a hagyományos kézi fordítók. Rendkívül tiszta, 540*1080P felbontást kínál, és csak akkora, mint egy hitelkártya, és mindössze 115 grammot nyom. zsebfordító, ahol csak szüksége van utazás közben.

zsebfordító

FOTÓ Fordítás

A T1 fordító a legmodernebb offline fordítást integrálja az OCR technológiával és egy 8 megapixeles hátlapi kamerával az azonnali képfordítás érdekében 39 nyelven. Készítsen fényképet, és azonnal megjelenik a fordítás.

fotófordító szövegfordító

képek és szövegek fordítása

Rendkívül könnyen irányítható

Bárkivel beszélhet más nyelven egyetlen kattintással. Valójában a felhasználói felület nagyon egyszerű és intuitív.

fordító – rendkívül könnyen használható

Ingyenes és stabil mobil adatforgalom – világszerte

A T1 elektronikus fordító akár 2 évig ingyenes mobil adatforgalmat biztosít (2 év után már csak meg kell vásárolni a SIM-kártyát vagy meg kell hosszabbítani az érvényességét), több mint 200 vezeték nélküli hálózat üzemeltetőjéhez kapcsolódva világszerte. A beépített antennák professzionálisan moduláltak a teljes sávú és erős kapcsolat érdekében a világ bármely pontján.

fordító – ingyenes és stabil mobil adatforgalom – világszerte

4 mód közül választhat
fordító - 4 használati mód

1. Útvonalkérés mód – egyszerű módban kérjen útbaigazítást idegenektől
2. Hallgatás mód – hallgasd meg, mit akarnak mondani neked
3. Chat fordítási mód - A T1 fordító automatikusan felismeri a hangokat és pontosan lefordítja azokat
4. Hangjegyzet mód – A T1 automatikusan rögzíti a hangot és elmenti szöveges formában


1. Útvonalkérés mód

Kérjen útbaigazítást

Nehezen tud beszélni egy idegennel külföldön? Nincs több gond. Kérjen idegenektől útbaigazítást az egyszerű móddal. Kattintson duplán a bekapcsológombra a mód elindításához a zökkenőmentes beszélgetés érdekében.

hordozható min fordító

2. Mód – Hallgatás mód

Fordítsa le, ami fontos Önnek

Idegen nyelvi környezetben segíthet felfogni, amit mások mondanak, majd lefordítani az Ön nyelvére, így soha nem érzi magát elszigetelten. Hallgassa meg, mit mondanak mások.

fordító tolmács

3. Mód - Chat fordítás

Automatikus hangérzékelés és fordítás

Belefáradt, hogy újra és újra nyomkodja a fordító gombjait? Nem probléma. Chat fordítási módban a fordító automatikusan rögzíti, amit mond, és azonnal lefordítja azt partnere célnyelvére, és fordítva.

fordító - automatikus hangfelismerés és fordítás

4. Mód – Hangjegyzet

A Timkeetle Fluentalk T1 kézi hangfordító támogatja a hang-szöveg fordítást, és automatikusan elmenti azt a telefonjára. Automatikusan rögzíti a hangot és elmenti szöveges formában.

diktafonos hangfelvétel és fordítás

Közvetlenül a zsebébe illeszkedik

A T1 fordító nagyjából akkora, mint egy hitelkártya, és mindössze 115 grammot nyom. Vigye magával ezt a zsebfordítót, ahol szüksége van rá, és használja utazásai során.

egy kompakt fordító elfér egy zsebben

Hihetetlen processzorteljesítmény

A T1 az első fordító, amely integrálja a számítógép 12 nm-es, nagy teljesítményű négymagos processzorát. 1,2 GHz-es feldolgozási teljesítményt biztosít a fordítóeszköz számára a piacot messze meghaladó kiváló beszédkódolási sebesség érdekében. A Fluentalk szabadalmaztatott szoftverével és algoritmusával a T1 hangfelismerési és fordítási teljesítménye messze meghaladja a piacot.

CPU processzor erős fordító

Világóra - A nemzetközi idő áttekintése + a különböző pénznemek aktuális árfolyamai

Ellenőrizze az aktuális helyi időt testreszabott világórákkal, és hasonlítsa össze a városok közötti időkülönbséget. Az idő beállítása automatikusan történik, attól függően, hogy hol tartózkodik.
Szeretné látni, mennyit költ devizában? Tekintse meg az ingyenes aktuális valutaadatokat a legpontosabb árfolyamokért a T1 fordítóban.

nyelvi fordító - árfolyamok és idő

Leírás

 • Modell: T1
 • Méretek: 116,8 * 58,6 * 11,2 mm
 • Súly: 115 g
 • Processzor: Négymagos ARM 14nm 2,0GHz
 • RAM: 3G
 • ROM: 32G
 • Operációs rendszer: Android 10
 • Képernyőméret: 4 hüvelyk - 540 * 1080
 • Kamera: 8 megapixel
 • Mikrofon: Több mikrofon
 • Hangszóró: Kettős hangszóró
 • Töltés: Type-C
 • Akkumulátor: 1500 mAh
 • Csatlakozás: WiFi/Nano-sim/E-sim
 • 2G/3G/4G LTE vezeték nélküli hálózati technológia
 • Folyamatos fordítási idő akár 3,5 óra
 • Készenléti idő akár 96 óra
 • Töltési idő kb. 210 perc.

Csomag tartalma:

1x T1 fordító
1x USB-C kábel
1x karkötő
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek