Kém HD kamera tökéletesen rejtve szemüveg + tartalék akkumuláto

Termék kódja: 10-116 Kérdésem van
TOP Kém HD kamera tökéletesen rejtve szemüveg + tartalék akkumuláto
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás Kém HD kamera tökéletesen rejtve szemüveg + tartalék akkumuláto

Kém HD kamera tökéletesen rejtve glassses + extra tartalék akkumulátort egy elegáns design és a gyakorlati haszna. Ha megpróbálja megtalálni a kamerát a szemüveget, akkor nem találja meg, akkor is, ha volt egy kém szakértő. Szemüveg nem úgy néz ki, mintha a beépített kamera. Nincs látható lencse vagy mini lyuk a lencse.

A kamera van beépítve a keret és rögzíti az egyirányú átlátszó műanyag, ami miatt nem feltűnő. A kamera nem látható szabad szemmel, vagy bármilyen szögben, vagy ellenfényben. Az ellenőrzés meglehetősen egyszerű egyetlen gombbal, amely a belső oldalán a keret és az is célja, hogy feltűnő. Ezek kém szemüveg a tökéletes álcázás. A kép rögzítése HD 1280 x 720p 30fps microSD kártyára, maximum 32 GB.

Kém szemüveg hd

Akkumulátor kapacitása 260 mAh épül a jobb oldalán a keret. Az egyik akkumulátor egy akkumulátor élettartama akár 1,5 óra felvételi idő. Felvétel van mentve 10 perc után, és 1 GB. A 32 GB-os kártya tárolható akár 5 órányi felvételt. Ha az akkumulátor töltése, távolítsa el a jobb oldalon, a váz és csatlakoztassa a mini 8-tűs USB töltő. A nagy előnye, hogy a csomag tartalmaz egy tartalék kar egy akkumulátor, amely kapcsolódni tud szemüveget, míg a másik az akkumulátor töltődik. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan rögzíti a videót. Értékelni fogja a funkció az akkumulátor töltését keresztül POWERBANK, amely biztosítja, hogy mindig van egy feltöltött akkumulátor.

Kém hd kamera helyettesíti akkumulátor

A kém szemüveg felvételekor pontosan, mit lehet látni, miközben a keze szabad. HD szemüveg ideális választás, ha kell, hogy nem feltűnő felvételt az ülés, vagy más különböző helyzetekben ellenőrzésére helyeket és tartózkodás feltűnő. Szemüveg van egy széles körű használat, mert fel lehet használni például nyaralás, koncert, vagy ha a felvenni kívánt további tapasztalatokat. Csatlakoztatása után HD szemüveg a számítógép úgy működik, mint egy kártyaolvasó, és letöltheti a rögzített videókat és fényképeket a PC vagy laptop.

Jellemzők:

  • Szemüveg tökéletes álcázást a beépített HD kém kamera
  • HD 1280 x 720p frekvencián 30fps
  • Használata microSD kártyával akár 32 GB
  • 2x tartalék kar akkumulátor 260 mAh

Műszaki adatok:

Videó felbontása: 1280 x 720
Video frame rate: 30 fps
Videó formátum: AVI
Felbontású lencse: 5Mpix
Format 16: 9
Akkumulátor: 2 x 260mAh
Elem élettartam: akár 1,5 órányi felvétel (két elem akár 3 órányi felvétel)
Tápegység: DC-5V
Tápkábel: mini USB 8pin
Memóriakártyák: microSD kártyával akár 32 GB
Üzemi hőmérséklet: 0 ° C és 60 ° C

Tartalom:

1x szemüvegek HD kamera
1x Mini 8pin USB-kábel
2x Tartalék kar akkumulátorral
1x Reduction USB töltőkábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek