Kettős autós kamera GPS-szel - DOD LS500W+

Termék kódja: 55-056 Kérdésem van
újdonságok Kettős autós kamera GPS-szel - DOD LS500W+
Gyártó DOD
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft
- +

Termékleírás Kettős autós kamera GPS-szel - DOD LS500W+

Műszerfalú Full HD kettős autó kamera DOD LS500W+ . Piacvezető az autó biztonságában és felügyeletében - professzionális autó kamera. A kamera SONY STARVIS képérzékelővel, 10 Hz-es GPS- felvétellel, parkolási móddal és 12800-ig terjedő ISO-értékkel . A DOD LS500W+ a DOD egyik első műszerfal-kamerája, FULL HD 1080p teljes minőségű videóval , páratlan minőségben , mindkét videocsatornán 30 fps felvételi frekvenciával.

Teljes 1080p HD videofelvételt készít egy nagy 6G-s üvegobjektív segítségével, f / 1,6 rekesznyílással a tiszta és tiszta kép érdekében. H.264 képtömörítés. MOV fájl, adatfolyam kb. 15 Mbps csatornánként. Egy perc 1080p 30fps felbontással egy csatornán kb. 110 MB. Támogatja a 128 GB-os micro SD-t.

kettős autó kamera - dod ls500w +

 

Összehasonlítva a DOD LS500W modell, a DOD LS500W+ kamera modell fel van szerelve egy 3" -os LCD kijelző (DOD LS500W rendelkezik 2,7" ), egy lítium akkumulátor, amelynek kapacitása 900mAh (DOD LS500W van 180 mAh) és egy polarizációs szűrő CPL ellen napfényes visszaverődések. A DOD LS500W + és LS500W kamerák egyéb paraméterei és jellemzői megegyeznek.

A kamera ISO-érzékenysége akár 12800 is lehet a kiváló felvételek készítéséhez gyenge fényviszonyok mellett és éjszakai videók készítéséhez. A beépített 10 Hz-es GPS-processzor lehetővé teszi a járművezetők számára a pontos sebesség és helyzet rögzítését. A DOD LS500W + modell egyszerűen kezelhető gombokkal és tiszta, 3,0 hüvelykes LCD kijelzővel

A kamerakészlet széles látószögű lencsével rendelkezik, akár 145 ° -os elülső kamerával és 140 ° -os hátsó kamerával, így valóban széles látószögű kilátást kaphat autója körül, megközelítve a halszem paramétereit. A hátsó kamera használata opcionális, az elülső kamera külön is használható . Tisztán optikai paraméterek szempontjából a DOD LS500W + egyenértékű a DOD RC500S-szel (és fordítva). Lehetőség van az elülső és a hátsó kamera 180 fokos elforgatására is (a kamera "fejjel lefelé" is felszerelhető). Beépített lítium akkumulátor , kapacitása 900mAh.

3. generációs parkolási mód - dod kamera

Piacvezető az autóbiztonság és az ellenőrzés területén

A 3. generáció vadonatúj parkolási módja

Nagy előnye az új generációs 3.0-s frissítés továbbfejlesztett parkolási mód funkciója. Egy jó kamera vezetés közben rögzít, de egy jobb kamera a nap 24 órájában, a hét minden napján felügyelet alatt tartja járművét. Választhat a 3 közül a legmegfelelőbb parkolási mód közül: 1. AUTOMATIKUS MOZGÁSÉRZÉKELÉS vagy 2.NAGYFELDOLGOZÁS Mini méret üzemmódban - nagy felbontás mini méretben (alapértelmezett beállítás) vagy 3. IDŐLAKÁS - időintervallumú felvétel. Biztosítsa a békét és a csendet állandó felvételekkel, még akkor is, ha leparkolt és elhagyta az autót.


* A fényképezőgép legfrissebb firmware frissítésének feltétele

3 megfigyelési mód - dod ls500w +

Ebben a videóban láthatja, hogyan működik az új továbbfejlesztett parkolási mód 3.0:

1. Automatikus mozgás- vagy ütésérzékelés

A kamera előtt mozgó tárgyakat, vagy a világítás drámai változását vagy bármilyen ütközést automatikusan értékeljük, és a felvétel elindul, ha a mozgás / változás eléri a beállított paramétert. Mozgás vagy sokk észlelésekor egyszerre megkezdi a videofájl rögzítését mindkét kamerából, és zárolja a fájlt.

autófelismerés - adjon hozzá autókamerát

 

2. High-Res mód - nagy felbontás mini méretben

A rögzített videó minőségének nagyon minimális változásával a DOD Tech technológia az első és egyetlen, amely parkolási módban kezeli a teljes felvétel rögzítését a járműben való távollétében, a videó minőségének csak minimális csökkenésével. A videó egész éjszakája körülbelül 10 GB-ot foglal el. Kevesebb, mint a klasszikus fájlméret 1/5 része.

nagy felbontás - dod ls500w +

 

3. Idő telik el

Több napot parkol? Az időeltolódás lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt ellenőrizze a napok tartalmát. Az időzített kamera képeket készít (a beállított képsebességnek megfelelően). A funkció a rögzített fényképeket automatikusan folyamatos videóvá csoportosítja. Ennek köszönhetően néhány percen belül megtekintheti a felvételt például 24 órától . Alkalmas a jármű megfigyelésére hosszú távollétében. Ezért statikus képek rögzítésére szolgál, így a jármű nem mozoghat.

idő telik el - dod kamera


Továbbfejlesztett parkolási mód , amely automatikusan elindul 10 perccel a jármű elhagyása után. Amikor tovább folytatja a vezetést, a kamera visszakapcsol a felvételi módba a hurokban. A SONY STARVIS Sensor segítségével élvezheti az elülső kamera forradalmi éjszakai látását és akár teljes sötétségben is. A feltétel az, hogy a fényképezőgépet egy autó akkumulátorán keresztül táplálják, a DOD DP4 járműbe tartósan beszerelhető kábelkészlet segítségével.

* A feltétel a kamera legújabb firmware-jének frissítése. *

parkolás felügyelet - dod ls500w +


Tanúsított videokamera az egész EU-ban (azaz Ausztriában, Németországban és más tagállamokban) használható. Megfelelnek a műszaki előírások kritériumainak és felhasználhatók a járműben.

Az elülső kamera egy vadonatúj SONY STARVIS (Csillagok láthatósága vagy csillagok fényében való láthatósága) IMX291 érzékelővel van felszerelve, amely forradalmi éjszakai módot kínál teljes sötétségben is!

dod autó kamera - sony starvis érzékelő

 

Technológiailag ez a "következő generációs" autó kamera - a legújabb technológiákkal (optika, mikrochipek, funkciók), amelyeket az autó piac kínál.


A DOD LS500W + az egyik legjobb kamerarendszer kettős első és hátsó kamerával.

Ez az ön őrrendszere éjjel-nappal éjjel-nappal.

Az elülső kamerát a tapadókorong vagy a ragasztótartó igényei szerint rögzítheti. A mindössze 7,5 cm-es kompakt méretű hátsó kamera ragasztószalaggal ellátott 3M-es tartóval van rögzítve. A kamerák közötti kábelcsatlakozás körülbelül 5,5 m hosszú. A DOD LS500W + 12 / 24V tápegységhez csatlakoztatható, így az autó kivételével más járművek, teherautók vagy buszok számára is használható. Az elülső kamera szintén könnyen felhelyezhető az autó szélvédőjére egy 3M ragasztótartóval, amely könnyen rögzíthető a fényképezőgéphez.

Támogatás akár 128 GB-os micro SD-kártyához (kb. 18 óra felvétel mindkét kamerából - 9 óra egy csatornára)

kettős autó kamera dod ls500w +

A felvételt mindkét kameráról rögzítik, és egy nagy, akár 12800-as ISO érzékenységgel kombinálva lehetővé teszi az autó környezetének megfigyelését még rossz fényviszonyok között is. Ez a funkció jelentős biztonsági bónuszt jelent, amikor távollétében figyelik az autóját.

Az autó kamerája támogatja a 128 GB-os micro SD kártyákat (a normál kamerák csak 32 GB-ig). Baleset, erős fékezés vagy az autó megdöntése esetén a fényképezőgép G-érzékelő funkcióval rendelkezik , amely ütközés esetén védi a fájlokat. Emellett vészhelyzetben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az "SOS" gomb megnyomásával manuálisan megvédjék a meglévő fájlokat. A fejlett WDR 2.0 technológiával ellátott FULL HD autókamera szett megbízható társa az utakon.

 

A termék jellemzői:
  • Kettős 1080p HD videofelvétel
  • Kiterjesztett ISO tartomány ISO 12800-ig
  • G-szenzor fájlvédelem
  • SOS funkció - zár funkció
  • Parkolásfelügyelet
  • Fejlett WDR 2.0 technológia
  • Ultra könnyű lencse f / 1,6 rekesszel
  • Támogatja a 128 GB-os Micro SD-kártyát

 
Kettős FULL HD 1080p videofelvétel
A jármű elülső és hátsó nézete 1080p minőségben, nagy FULL HD felbontásban kerül rögzítésre. Ezenkívül a képet rendkívül széles látószögben rögzítik: 145 ° -os elülső kamera, 140 ° -os hátsó kamera a teljes védelem érdekében.
 
teljes HD felbontás - ls500w +
 
Kiterjesztett ISO tartomány 12800-ig

A DOD LS500W + új Sony STARVIS CMOS szenzorral rendelkezik, amely javítja az érzékenységet nemcsak normál megvilágításban, hanem gyenge fényviszonyok mellett is. A megnövelt hatótávolság növeli a gyorsan mozgó tárgyak fényerejét éjszaka. A kamera most még több részletet képes megörökíteni nagyon gyenge fényviszonyok között.
 
ISO 12800 tartomány - dod autó kamera
 
Fejlett WDR 2.0 technológia

Lenyűgöző videó bármilyen könnyű és kiegyensúlyozott expozíció mellett, minden körülmények között. Világosabbá teszi az éjszakai felvételeket és csökkenti a fény expozícióját a legszebb kép elérése érdekében.
wdr technológia - dod ls500w +
 
Nagy f / 1,6 rekesz, nagy teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett
A nagy rekesz a felvételkor az érzékelőre eső fény mennyiségét tükrözi. Minél nagyobb a rekesz (tsmaller f szám), annál több fény fog be a kamera érzékelőjébe. A legszélesebb nyílással, amely 66% -kal nagyobb, mint a piaci verseny, a DOD kamerák adják a legélesebb képet.
 
lencse rekesz - ls500w +
 
6G éles üveglencse

A hat elemből álló üvegből készült éles lencse lenyűgöző, tiszta és torzítás nélküli képet nyújt
6g-os üveglencse ls500w +
 
Széles látószög 145 °

Kép rögzítése széles, 145 ° -os látószöggel az optimális lefedettség és tisztaság érdekében. Az elülső kamera rendkívül széles látószögű lencsével rendelkezik, amely növeli a felvételi tartományt, mivel a jármű elülső részének panorámaképe torzítás nélkül rögzíti az összes oldalt (tehát nincs torzított kép).
 
145 fok széles látószög - ls500w +
Állítható polarizáló szűrő - jelentősen csökkenti a tükröződést. Jobb felvételeket, jobb kontrasztot és legfontosabb, jelentősen csökkenti a fény visszaverődését a szélvédőn, így a felvételek tisztábbak és tükröződésmentesek.
polarizáló szűrő - ls500w +
 
3 "16: 9 szélesvásznú kijelző. A fényképezőgép nagy szélesvásznú kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és elég nagy képet biztosít, amely alkalmas a beállítások megjelenítésére és a videók közvetlen lejátszására a kamera képernyőjén.
 
3 hüvelykes kijelző - dod ls500w +
 
GPS processzor 10 Hz sebességgel

Integrálva a leggyorsabb 10Hz-es GPS-szel, pontosabb adatok rögzítésével a jármű helyzetéről és sebességéről. Lehetővé teszi az útvonal rögzítését a térképen, miközben a videókat a DOD lejátszóban nézi. Jelenleg a videokamerákban használt leggyorsabb GPS-frissítés.

 
GPS processzor - dod ls500w +
 
DOD GPS Player V2.0
A DOD GPS Player 2.0 új verziója továbbfejlesztett felhasználói felülettel még világosabb. FULL HD videofelvételeket jelenít meg valós idejű adatokkal, például a jármű sebességével, GPS-koordinátáival, túlterhelésével. Az internetkapcsolat megmutatja a jármű aktuális helyét a Google Maps-en.
 
dod játékos - dod ls500w +
 
Sebesség radar érzékelés
A rendszer emlékezteti Önt arra, hogy a sebességkorlátozással rendelkező hely közelében tartózkodik, és ahol radar helyezhető el, így lassíthat. Kerülje a csapdákat, és mindig tartsa kézben a hajtást.
* Jelenleg a rendszer a következő országokat támogatja: USA, CA, Egyesült Királyság, NO, PL, NL, BE, AU.
 
sebességű radar - dod ls500w +
 
Idő és dátum szinkronizálás

Automatikus időkalibrálás, függetlenül a kézi időbeállítástól. A beépített 10x sebességű GPS processzorral pontosan kalibrálni tudja a helyi időt, és automatikusan eltárolja a kamera memóriájában.

 
idő és dátum szinkronizálás - ls500w +
 
Útelemzés
Új funkció az útvonal távolságának, idejének és átlagos sebességének kiszámításához az A ponttól a B pontig. Például megtalálhatja az otthoni munkavégzés legrövidebb vagy leggyorsabb módját az útelemzés adatai alapján. Ez egy nagyon gazdaságos és praktikus módszer az idő és az üzemanyag-fogyasztás megtakarítására.
 
útelemzés - ls500w +
 
G-szenzor adatvédelem ütközés esetén.

Baleset, vészfékezés vagy autó megdöntése esetén ez automatikusan megvédi az összes tárolt és aktuális adatot. Ezzel a funkcióval a fájlok nem törlődnek vagy felülíródnak, még ha időhurokban rögzítenek is.

 
g-érzékelő - ls500w +
 
Kézi fájlzár - SOS védelem

Vészhelyzet esetén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a meglévő fájlokat az "SOS" gomb hosszan tartó megnyomásával, amely megakadályozza a fájlt a felvételi körben, és megvédi a más fájlok felülírásától.

sos kézi fájlzár - ls500w +
 
Automatikus felvétel és leállítás

A jármű elindítása után a kamera automatikusan megkezdi a felvételt. Amikor kikapcsolja a motort, a kamera automatikusan kikapcsol, egyetlen gomb megnyomása nélkül.

 
automatikus feltöltés és bekapcsolás - ls500w +
 
Hurokfelvétel - ciklikus felvétel

Amikor a behelyezett microSD-kártya tárhelye megtelt, a régebbi fájlokat automatikusan felülírhatja újakkal, így a fájlokat folyamatosan törlik.
 
hurokfelvétel - ls500w +
 
Jelszó védelem.

Miután beállította a jelszavát, megakadályozhatja, hogy mások töröljék a videóit vagy fényképeit.

 
jelszóvédelem - ls500w +
 
Támogatja a 128 GB-os Micro SD kártyát

Négyszer nagyobb memória-kompatibilitás a régebbi fényképezőgép-modellekhez képest, akár 128 GB-os micro SD-t is támogat, több mint 18 órás rögzítéssel.

 
Támogató kártya 128 GB-ig - LS500W +
 
 
Termékleírás:
 
Videó felbontás: elülső kamera: 1920x1080 @ 30fps, hátsó kamera 1920x1080 @ 30 fps
Érzékelő: SONY STARVIS CMOS érzékelő
Kijelző: 3 "16: 9 TFT LCD kijelző
Széles látószögű első lencse: 145 °
Nagylátószögű hátsó lencse: 140 °
Elülső rekesz: f / 1,6
Hátsó rekesz: f / 1,6
ISO érzékenység: ISO 12800-ig
Videó formátum: MOV
Adathordozó: Micro SDHC / SDXC 10. osztály (legfeljebb 128 GB)
Audio: mikrofon és mono hangszóró (tartozék)
Akkumulátor: 3,7V 900mAh lítium akkumulátor
Bemeneti teljesítmény: 5V 1,5A
Az első kamera méretei: 112 (L) * 71,9 (W) * 36,4 (H) mm
A hátsó kamera méretei: 75,2 (L) * 26 (W) * 38,8 (H) mm
Az elülső kamera súlya: 145g
A hátsó kamera súlya: 41 g
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Szállított tartozékok:

1x professzionális autókamera DOD LS500W+
1x polarizáló CPL szűrő
1x hátsó kamera ragasztótartóval
1x csatlakozókábel hátsó kamerával (5M)
1x autós töltő 12-24V (hosszabbító kábel 4M)
1x tartó
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek