Kettős gépkocsi a járműparkhoz + élő GPS-követés PROFIO X2

Termék kódja: 14-031 Kérdésem van
újdonságok Kettős gépkocsi a járműparkhoz + élő GPS-követés PROFIO X2
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 116 668 Ft
Ár ÁFA-val 140 000 Ft
- +

Termékleírás Kettős gépkocsi a járműparkhoz + élő GPS-követés PROFIO X2

Kettős gépkocsi a járműparkhoz élő GPS-követéssel - PROFIO Tracking Cam X2. Ha valós idejű GPS-helyet és élőképet kell figyelni a jármű kamerájából. A kettős távoli autókamera olyan funkciókat kínál, mint a GPS Tracker, élő GPS-követés az interneten keresztül az alkalmazáson keresztül a telefonon vagy PC-n, valamint az élő videó valós idejű megjelenítése. Ez egy kettős kamera (elöl és belső), amely lehetővé teszi mindkét kameráról történő felvételt , ahol az első kamera FULL HD 1920x1080px felbontású, 30 fps (H.264 tömörítéssel) , 140 ° -os szögben, és támogatja a 3G Wifi Hotspot létrehozását. 3G SIM-kártyán keresztül.

A képek 64 GB-os támogatott micro SD-kártyán tárolódnak . A fényképezőgép teste kiváló minőségű anyagokból készül, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek vagy rendkívül hidegnek . Lehetővé teszi a behelyezett SIM-kártya és a Micro SD-kártya zárolásával és zárolásával történő rögzítését a rekordok jogosulatlan szerkesztése ellen. Egy nagyon érdekes funkció a távoli motor kikapcsolása (relé segítségével), ha a jármű ellopásra kerül. Szükség esetén a fényképezőgép (SOS, áramkimaradás, autós akkumulátorhiba) szintén a 450 mAh kapacitású mellékelt külső akkumulátorral működik.

Kettős kamera - GPS nyomkövető eszköz az autóba WiFi és 3G SIM támogatással a végső áttekintéshez és vezetési élményhez.

kettős autókamera a flottamenedzsmenthez

Vészhelyzetben az SOS riasztás aktiválásához 3 másodpercig nyomja meg a SOS gombot . Ezután a kamera elküldi az SOS sms-t az előre beállított telefonszámokhoz, és elkezdi a számok újratárcsázási ciklusát a hívás fogadásáig. Vibrációs riasztás: a készülék rezgésriasztási üzemmódba kapcsol 5 perc elteltével a jármű motorjának leállítása után. Ha egy parkoló járműben rezgés észlelhető , az APP CarMatrix alkalmazás értesítéssel figyelmezteti Önt. Illesztőprogram viselkedésének elemzése : a beépített 9 tengelyes G-érzékelő lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy jobban hajtsa végre az illesztőprogram viselkedését. A vezető nem megfelelő viselkedése esetén, mint például a gyors gyorsulás, az erős fékezés vagy a magas motorfordulatszám, a kamera értesíti Önt az alkalmazáson keresztül , és időközben elmenti a vezetési rekordot az SD-kártyára, valamint a Cloud szerverhez. Profio Tracking A CAM X2 ideális és kifinomult módja annak, hogy az autó biztonságát folyamatosan figyelemmel kísérje, vagy átfogó megoldást kínál a vállalatok számára a flotta mozgásának megfigyelésére.

PROFIO X2 autós kamera, amely funkciókkal rendelkezik a járművédelemhez és a távfelügyelethez valós időben.

autó kamerák GPS távfelügyelet

Miután behelyezte a SIM-kártyát a kamerába, egy 3G WiFi hozzáférési pontot hoz létre (a SIM-kártyán aktivált adatszolgáltatásokra van szükség), és bármikor és bárhol élvezheti az interneten való szörfözést . Az élő videofelvételeket a kamerából egy szabadon elérhető mobil alkalmazás ( Android / iOS támogatás ) segítségével lehet megtekinteni, az úgynevezett " Car Matrix " vagy PC platformon keresztül . Ezzel az alkalmazással követhető a jármű online GPS-pozíciója is a térképen. A kábelezési készlet a 12 / 24V-os biztosítékdobozhoz való közvetlen csatlakoztatásra lett kialakítva, lehetővé téve a gépkocsi állandó használatát. Előnye egy kettős lencse , amely az elülső vagy a hátsó (belső) fényképezőgép hangjait is rögzíti (a hangfelvétel is kikapcsolható). A belső fényképezőgép IR éjszakai látása megvilágítja a jármű teljes területét éjszaka.

autó kamera PROFIO alkalmazás

Csatlakozhat egy járműhöz mobiltelefonalkalmazás, PC platform vagy tablet segítségével.
A térkép idő-, sebesség- és GPS-koordinátákkal jeleníti meg aktuális helyét. Az alkalmazás is támogatja a valós idejű élő előnézetet.

profi x2 kamera autó GPS nyomkövető mobiltelefon

Élvezze az ingyenes GPS nyomkövető szolgáltatást közvetlenül a www.car-matrix.com webes felületen

Nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére. Minden elérhető az interneten az asztalon, laptopon, tableten vagy mobiltelefonon található böngésző segítségével. Az alapfunkció egy gépjármű, autó vagy teherautó nyomon követése. Ha a gépjármű online, akkor látni fogja az aktuális helyét a térképen, és továbbra is nyomon követheti az útvonalat. Ha offline állapotban van, megjelenik az utolsó ismert hely. Minden egyes járműnek saját azonosítója van a regisztráció után, és az azonosító használatával megtalálhatja a vezetési adatait a vezetési előzményekben. Miután elindította az archivált utat, láthatja a térkép mozgását. Részletes ütemezésben láthatja, hogy mikor és milyen címen volt a pontos jármű abban a pillanatban. A jármű egyéni megállóit piros jelzéssel jelölik a térképen, és információkat tartalmaz arról, hogy mennyi ideig tartották a járművet ezen a helyen. Kiváló formátumú fájlt exportálhat az útból, amelyben megtalálhatja a jármű pontos idejét és helyét.

A GEO FENCE funkció lehetővé teszi, hogy e-mail értesítést küldjön a kijelölt terület elhagyásakor (ha a járművezető véletlenül elhagyja a tervezett útvonalat)

profi autós kamera élő megfigyelés
Kattintson a kép nagyításához

Távirányító

Ez az egyedülálló autókamera lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje a fényképezőgép lejátszását, valamint hogy képes legyen fényképeket vagy videót távolról közvetlenül a kameráról készíteni. A motor kikapcsolási funkciója kiváló eszköz a lopásvédelemhez. A vibrációs riasztás figyelmezteti Önt a nemkívánatos sokkokra (behatolás egy autóba, ütközés vagy ütközés).

az autóban lévő kamera megfigyelésére szolgáló alkalmazás

Wifi csatlakozási pont

A motor indításakor a WiFi Hotspot automatikusan bekapcsol. A hotspot neve "IMEI", míg a jelszó az IMEI utolsó nyolc számjegye. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja az Car-Matrix alkalmazást, csatlakozhat a megfelelő WiFi-hoz, majd egyszerűen lejátszhatja a felvételeket vagy módosíthatja a beállításokat.
alkalmazás gps autó hotspot kamerával

3G nagysebességű adatátvitel

Csak helyezzen be egy 3G SIM-kártyát, és könnyen csatlakozhat az internethez. A kamera Profi Tracking Cam X2 támogatja a 2G GSM és 3G WCDMA adatátvitelt. Tehát szinte bárhol csatlakozhat a nagy sebességű internethez.

autós kamera 3G nagy sebességű adatátvitel

Lopásgátló riasztás

Amikor az ACC be van kapcsolva, a riasztás és a jelzőfények azonnal leállnak. A gépkocsi-motor leállítása után 5 perc elteltével a készülék átkapcsol a járművédelemre. Ha a fényképezőgép érzékelői rögzítik a jármű rezgését, a riasztás bekapcsol, és 10 másodpercen belül figyelmezteti Önt az okostelefon alkalmazásán.

autó kamera profi x2 rezgésjelző

Üzemanyag / áramkimaradás

Amikor a telefon egy behatoló riasztást kap egy értesítés útján, lehetőség van a motor leállítási parancsának elküldésére. Csak biztonsági okokból lehetséges, és csak abban az esetben, ha a készülék rendelkezik az azonosított GPS-pozícióval, és a jármű sebessége 20 km / h alatt van.

Profi x2 üzemanyag / áramkimaradás kikapcsolása

Élő valós idejű követés

Nézze meg a fényképezőgépe képeit bármikor és bárhol a CarMatrix mobilalkalmazás használatával az Ön okostelefonján.

valós idejű nyomkövető autó kamera

Beépített G-érzékelő

Vészfékezés vagy G-érzékelő esetén a G-érzékelő komolyan értékeli a helyzetet, és automatikusan elkezdi a felvételt. Ezután zárolja a videofájlt a baleset során. Ez a videó bizonyítékként szolgálhat a baleset esetén.

Profi x2 beépített g-érzékelő

SOS sürgősségi hívás

Vészhelyzetben az SOS riasztás aktiválásához 3 másodpercig nyomja meg a SOS gombot. Ezután a kamera elküldi az SOS sms-t az előre beállított telefonszámokhoz, és elkezdi a számok újratárcsázási ciklusát a hívás fogadásáig.

profio autós kamera sos sürgősségi hívás

Járműpark-menedzsment

Ha Ön egy járműparkot birtokol a vállalatában, akkor nyomon követheti őket egy fiók alatt. Car-Matrix platformunk segítségével egyszerre akár 10 000 járművet is nyomon követhet. Kényelmes, hogy folyamatosan figyelje flottáját.

profio kamera - járműpark-menedzsment

6 rétegű, minden üvegből készült objektív

A magas hőmérsékletű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a különböző vezetési feltételeknek. A hatrétegű üveg lencsék nagy felbontást biztosítanak a felvételeken, kiváló színegyensúlyt biztosítva a nappali és éjszakai vezetéshez.

Profi X2 fényképezőgép autó 6 rétegű üveg lencséje

FULL HD 1080 videó minőség

A Profio Tracking Cam X2 tökéletes képminőséget biztosít. A felvételeket nagy tisztasággal fogják rögzíteni. Minden, amit ezzel a kamerával rögzített, sima és csodálatos videókra kerül. Eljött az ideje, hogy élvezze az éles és szép felvételeket.

Profi x2 teljes hd minőségű autókamera

Felvétel ciklusban

A videókat 3 percenként tároljuk a micro SD kártyán. A képeket általában a DVRMEDIA / CarRecorder / GENERAL mappában (fő kamera) tárolja. Ha az SD-kártya megtelt, a régebbi rekordok automatikusan felülíródnak.

Profi x2 videokamera hurok rögzítése

WDR (Wide Dynamic Range) támogatás

Ez a kamera támogatja a WDR funkciót. A WDR a legmodernebb technológia, amelyet a kamerába alkalmaznak, függetlenül attól, hogy a környezet túl világos vagy sötét. A kamera képe mindig tiszta és világos.

autós kamera támogatja a WDR funkciót

Teljes 3 sávos lefedettség

Annak érdekében, hogy csökkentsék a vak halott szöget, a fényképezőgép Profi X2 kamera egy 140 ° -os széles látószögű objektívvel rendelkezik, amely kényelmesen 3 sávot rögzít az utakon. A fényképezőgép nagyon érzékeny és pontos és részletes képfelvételt tesz lehetővé.

Profio X2 kamera lefedettség 3 sáv az utakon

Műszaki adatok:

Modell: PROFIO Kamera X2 követése
Processzor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz
Operációs rendszer: Android 4.4
Flash memória: eMMC Flash 8GB
RAM memória: DDR3L 1 GB frekvencia 533 MHz
GPS: GSM és WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Videó felbontású elülső kamera: Full HD 1080p 30 kép / mp, H.264 kódolás, állítható felvételi szög FOV (D) 140 °
Videó felbontású belső kamera: 640 * 480px
Wi-Fi: 802.11 b / g / n, 2,4 GHz frekvencia, hotspot
Távkövetés : PC és alkalmazás - PC szoftver: www.car-matrix.com , APP mobilon: CarMatrix
Élő követés: Mindkét kettős kamera APP-en keresztül
G-érzékelő: Igen
Mikrofon: Igen
Beépített hangszórók: Igen
Micro SD támogatás: 64 GB-ig
USB adatkapcsolat: Micro USB 5 Pin
Külső akkumulátor: 450mAh
Áramellátás: 12V - 24V
Üzemi hőmérséklet -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
Kamera méretei: 109 (L) * 69 (W) * 52 (H) mm
Kamera súlya: 225 g

A csomag tartalma:

1x PROFIO Kamera X2 követése
1x kábelezés a 12V / 24V biztosítékdobozhoz való közvetlen csatlakoztatáshoz (2 méter hosszúság)
1x tartó
1x 3M magas ragasztós matrica
1x Külső akkumulátor 450 mAh
1x relé kábellel
1x kábel SOS gombbal
1x A zár és a kulcsok a SIM / Micro SD reteszeléshez
1x Kézikönyv

Profio X2 fényképezőgép autós tartalma csomag

profi elektronika Kamerakövetés A Cam X2 az új PROFIO ELECTRONICS márka kiemelkedő terméke, amely az innovatív kamerák fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Hozzászólások

Egyéb termékek