Külső akkumulátor kapacitása 10000mAh

Termék kódja: 11-228 Kérdésem van
újdonságok Külső akkumulátor kapacitása 10000mAh
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 17 332 Ft
Ár ÁFA-val 20 800 Ft 30 400 Ft
- +

Termékleírás Külső akkumulátor kapacitása 10000mAh

Külső akkumulátor kapacitása 10000mAh - az akkumulátor töltésére iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS készülékek és így tovább. Ez méretei egy kicsit nagyobb, mint egy hitelkártya, így ennek köszönhetően elfér a zsebében. Erőteljes töltő és külső akkumulátor egy modern és elegáns design. Úgy is feltöltheti a kamerák és fényképezőgépek, hogy mi alkalmas a nyaralás vagy kirándulás a természetbe, ahol nem férnek hozzá az elektromos hálózathoz. Hála 10000mAh akkumulátor kapacitását, tölti az akkumulátort, a klasszikus smartphone több mint 5 alkalommal.

Az akkumulátor két USB kimenettel rendelkezik, melyek segítségével tölteni két eszköz egyszerre. Kimenő teljesítmény USB port akár 2.1A és 2.5A, amelynek köszönhetően a készülék feltöltéséhez gyorsabb, mint a hagyományos powerbanks. Powerbank teljes töltési idő 8 óra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi a négy LED, így ez soha nem történik, hogy a POWERBANK lemerül, és akkor nem tud róla.

Portable Battery Pack

Külső akkumulátor van szerelve intelligens csipek, hogy biztosítsa annak túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés. A használata nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a készülék USB-kábelen keresztül a külső akkumulátort és kapcsolja be. A feltöltés után válassza le a készüléket az USB kábel és a külső akkumulátor néhány másodperc után automatikusan kikapcsol. Powerbank ideális fesztiválok, kemping, utak, külföldi utazás, vagy vészhelyzeti áramforrásként elfoglalt napok, amikor a hagyományos elemeket a készülék egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeket. Az akkumulátor töltése szinte bármilyen hordozható eszköz aljzatok USB mini / micro USB. A készülék könnyen feltölthető az USB kábel segítségével, akár a számítógépen vagy az elektromos aljzatból.

Jellemzők:

Túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés
Két USB kimenet teljesítmény 2.1A és 2.5A
LED kijelző a mentesítés a külső akkumulátor
Ez díjak akkumulátor 5-ször nagyobb, mint a jelenlegi mobiltelefon
Akkumulátor kapacitás akár 10000mAh
A nagy kapacitás és a kis méretű elem

Műszaki adatok:

Akkumulátor típusa: Li-ion
Output: 5V / 2.1A, 5V / 2.5A
Input: 5V / 2A
Kapacitás: 10000mAh
A teljes töltési idő: 8 óra
Az élet min. 500 töltési ciklus
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 50 ° C-on
Túlfeszültség védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Túltöltés elleni védelem: igen
Mélykisülés védelem: igen
Méretek: 97 * 60 * 31 mm-es
Súly: 235 g

Tartalom:

1x Külső akkumulátor 10000mAh
1x USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek