Nagy kapacitású 20000mAh külső akkumulátor

Termék kódja: 11-229 Kérdésem van
újdonságok Nagy kapacitású 20000mAh külső akkumulátor
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 19 668 Ft
Ár ÁFA-val 23 600 Ft 36 000 Ft
- +

Termékleírás Nagy kapacitású 20000mAh külső akkumulátor

Nagy kapacitású 20000mAh külső akkumulátor - hordozható töltő modern és elegáns appearanceand van bevonva, polírozott alumínium, milyen védelmet biztosít a mechanikai sérülések ellen. Super teljesítmény töltőt úgy tervezték, hogy töltse iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS készülékek és így tovább. Úgy is feltöltheti a kamerák és fényképezőgépek, hogy mi alkalmas a nyaralás vagy kirándulás a természetbe, ahol nem férnek hozzá az elektromos hálózathoz. Hála 20000mAh akkumulátor kapacitását, tölti az akkumulátort, a klasszikus smartphone több mint 10 alkalommal.

Teljesítmény Bank tartalmaz egy új típusú Li-polimer akkumulátor, ami garantálja a kis súly, a nagy kapacitású, minimális önkisülés és kiváló teljesítmény. Az akkumulátor két USB kimenettel rendelkezik, melyek segítségével tölteni két eszköz egyszerre. Az egyik kimenetek USB 3 kimeneti teljesítmény akár 2.4a, amelynek köszönhetően a készülék feltöltéséhez gyorsabb, mint a hagyományos powerbanks. A második USB kimenet 1,6A teljesítményét. Powerbank teljes töltési idő 10 óra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi a négy LED, így ez soha nem történik, hogy a POWERBANK lemerül, és akkor nem tud róla.

Nagy kapacitású töltő

Külső akkumulátor van szerelve intelligens csipek, hogy biztosítsa annak túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés. A használata nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a készülék USB-kábelen keresztül a külső akkumulátort és kapcsolja be. A feltöltés után válassza le a készüléket az USB kábel és a külső akkumulátor néhány másodperc után automatikusan kikapcsol. Powerbank ideális fesztiválok, kemping, utak, külföldi utazás, vagy vészhelyzeti áramforrásként elfoglalt napok, amikor a hagyományos elemeket a készülék egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeket. Az akkumulátor töltése szinte bármilyen hordozható eszköz aljzatok USB mini / micro USB. A készülék könnyen feltölthető az USB kábel segítségével, akár a számítógépen vagy az elektromos aljzatból.

Jellemzők:

Túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a mélykisütéstől
Két USB outputswith teljesítmény 2.4a és 1.6A
LED kijelző a mentesítés a külső akkumulátor
Ez díjak akkumulátor 10-szer több, mint a jelenlegi mobiltelefon
Akkumulátor kapacitás akár 20000mAh
Li-polimer akkumulátor

Műszaki adatok:

Akkumulátor típusa: Li-Pol
Output: 5V / 2.4a, 5V / 1.6A
Input: 5V / 2.5A
Kapacitás: 20000mAh
A teljes töltési idő: 10 óra
Life: 500 töltési ciklus
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 50 ° C-on
Túlfeszültség védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Túltöltés elleni védelem: igen
Mélykisülés védelem: igen
Méretek: 156 * 72 * 18 mm-es
Súly: 340 g

Tartalom:

1x Külső akkumulátor 20000mAh
1x USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek