Powerbank akkumulátor kapacitása 2000mAh

Termék kódja: 11-225 Kérdésem van
újdonságok Powerbank akkumulátor kapacitása 2000mAh
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 6 332 Ft
Ár ÁFA-val 7 600 Ft 12 000 Ft
- +

Termékleírás Powerbank akkumulátor kapacitása 2000mAh

Powerbank akkumulátor kapacitása 2000mAh, és lítium-ion akkumulátor - erős töltő és külső akkumulátor egy modern és elegáns megjelenésű. Ez egy kis méretű és súlyú, mi teszi ideális könyv a zsebében. Az akkumulátor úgy tervezték, hogy töltse fel az iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS készülékek és így tovább. Erőteljes töltő és külső akkumulátor egy modern és elegáns design. Hála a 2000mAh akkumulátor kapacitását, tölti az akkumulátort, a jelenlegi okostelefon 1,5x. Kimenő teljesítmény USB port 1A. A teljes töltési idő POWERBANK 2-3 óra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi a négy LED, így ez soha nem történik, hogy a POWERBANK lemerül, és akkor nem tud róla.

Külső akkumulátor van szerelve intelligens csipek, hogy biztosítsa annak túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés. A használata nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a készülék USB-kábelen keresztül a külső akkumulátort és kapcsolja be. A feltöltés után válassza le a készüléket az USB kábel és a külső akkumulátor néhány másodperc után automatikusan kikapcsol.

HORDOZHATÓ TÖLTŐ

Az eszköz tartalmaz egy LED diódát, hogy lehet használni, mint egy zseblámpa, amikor nem töltődik egy eszközt. Ha teljesen feltöltött akkumulátorral, ez a LED megvilágítja néhány héttel véglegesen. Powerbank ideális fesztiválok, kemping, utak, külföldi utazás, vagy vészhelyzeti áramforrásként elfoglalt napok, amikor a hagyományos elemeket a készülék egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeket. Az akkumulátor töltése szinte bármilyen hordozható eszköz aljzatok USB mini / micro USB. A készülék könnyen feltölthető az USB kábel segítségével, akár a számítógépen vagy az elektromos aljzatból.

Jellemzők:

Túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a mélykisütéstől
Miniatűr mérete és súlya akkumulátorral
LED kijelző a mentesítés a külső akkumulátor
Megközelítőleg 1,5-szer nagyobb költség, mint a jelenlegi mobiltelefon
LED vészvilágításra
Nagyon könnyű mindössze 75 gramm

Műszaki adatok:
Akkumulátor típusa: Li-ion
Output: 5V / 1A
Input: 5V / 1A
Kapacitás: 2000mAh
A teljes töltési idő: 2-3 óra
Life: 500 töltési ciklus
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 50 ° C-on
Túlfeszültség védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Túltöltés elleni védelem: igen
Mélykisülés védelem: igen
Méretek: 71 * 33 * 19 mm-es
Tömeg: 75 g

Tartalom:

1x külső akkumulátor 2000mAh
1x USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek