POWERBANK - Hordozható töltő 10000mAh

Termék kódja: 11-227 Kérdésem van
újdonságok POWERBANK - Hordozható töltő 10000mAh
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 15 332 Ft
Ár ÁFA-val 18 400 Ft 28 000 Ft
- +

Termékleírás POWERBANK - Hordozható töltő 10000mAh

POWERBANK - Hordozható töltő 10000mAh - erős töltő és külső akkumulátor töltésére iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS készülékek és így tovább. Köszönhetően a minimális méret és súly szinte bárhol elfér, mi ideálissá teszi átvitele és kezelése. Az akkumulátor úgy tervezték, hogy töltse fel az iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS készülékek és így tovább. Erőteljes töltő és külső akkumulátor egy modern és elegáns design. Úgy is feltöltheti a kamerák és fényképezőgépek, hogy mi alkalmas a nyaralás vagy kirándulás a természetbe, ahol nem férnek hozzá az elektromos hálózathoz. Hála 10000mAh akkumulátor kapacitását, akkor töltse fel az akkumulátort a klasszikus smartphone több mint 5 alkalommal.

Teljesítmény Bank tartalmaz egy új típusú Li-polimer akkumulátor, ami garantálja a kis súly, a nagy kapacitású, minimális önkisülés és kiváló teljesítmény. Az akkumulátor két USB kimenettel rendelkezik, melyek segítségével tölteni két eszköz egyszerre. Kimenő teljesítmény USB port 1A és 2,1 A. Powerbank teljes töltési idő 7-8 óra. Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi a négy LED, így ez soha nem történik, hogy a POWERBANK lemerül, és akkor nem tud róla. külső töltővel

Külső akkumulátor van szerelve intelligens csipek, hogy biztosítsa annak túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés. A használata nagyon egyszerű. Csak csatlakoztassa a készülék USB-kábelen keresztül a külső akkumulátort és kapcsolja be. A feltöltés után válassza le a készüléket az USB kábel és a külső akkumulátor néhány másodperc után automatikusan kikapcsol. Az eszköz tartalmaz egy LED diódát, hogy lehet használni, mint egy zseblámpa, amikor nem töltődik egy eszközt. Ha teljesen feltöltött akkumulátorral, ez a LED megvilágítja néhány héttel véglegesen. Powerbank ideális fesztiválok, kemping, utak, külföldi utazás, vagy vészhelyzeti áramforrásként elfoglalt napok, amikor a hagyományos elemeket a készülék egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeket. Az akkumulátor töltése szinte bármilyen hordozható eszköz aljzatok USB mini / micro USB. A készülék könnyen feltölthető az USB kábel segítségével, akár a számítógépen vagy az elektromos aljzatból.

Jellemzők:

Túlfeszültség elleni, túlmelegedés, a túltöltést és a teljes kisütés
Két USB kimenet teljesítménye 1A 2.1A
LED kijelző a mentesítés a külső akkumulátor
Ez díjak akkumulátor 5-ször nagyobb, mint a jelenlegi mobiltelefon
Akkumulátor kapacitás akár 10000mAh
LED vészvilágításra

Műszaki adatok:

Akkumulátor típusa: Li-ion
Output: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Input: 5V / 1A
Kapacitás: 10000mAh
A teljes töltési idő: 7-8 óra
Az élet min. 500 töltési ciklus
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és + 50 ° C-on
Túlfeszültség védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Túltöltés elleni védelem: igen
Mélykisülés védelem: igen
Méretek: 120 * 41,5 * 25 mm
Súly: 170 g

Tartalom:

1x Külső akkumulátor 10000mAh
1x USB kábel

Hozzászólások

Egyéb termékek

újdonságok
újdonságok
újdonságok