Veho Pebble Pro XT-13200mAh - hordozható elem

Termék kódja: 11-037 Kérdésem van
Gyártó /
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 000 Ft
Ár ÁFA-val 39 600 Ft
- +

Termékleírás Veho Pebble Pro XT-13200mAh - hordozható elem

Veho Pebble Pro XT-13200mA h hordozható akkumulátor és a töltő mobiltelefonok, MP3 lejátszók, GPS készülékek, kamerák és sok más termék.

PEBBLE ™ Pro-XT 13200mAh hordozható akkumulátor töltő mobil eszközök és notebookok

A PEBBLE ™ Pro-XT kell kiegészítő mindazok számára, akik éppen rövid a hatalom, ha utazik, vagy ha távol a főkapcsolót huzamosabb ideig. A PEBBLE ™ Pro-XT 10 csatlakozók a legnépszerűbb laptop / notebook / tabletta és 5 csatlakozók a legnépszerűbb telefonok (Samsung / Micro USB / Mini USB).

A PEBBLE ™ Pro-XT képes kiválasztani a megfelelő feszültséget a készülék és a képesség, hogy töltse fel mind a laptop és a telefon egyidejűleg. A PEBBLE ™ Pro-XT hajók több regionális töltőadaptert így lehet tölteni bármilyen a végcél.

Nem csak tölteni népszerű mobil eszközök, mint az iPhone (használata saját kábel), Blackberry, iPad fel is tölti leggyakoribb notebook.

A masszív 13200mah értékelés azt is töltheti az iPhone több mint 10-szer, 5 különböző mobiltelefon tippeket és 10 különböző notebook tippek (16v és 19v meg 3.5A kimenet) ez valóban egyetemes.

* Felhívjuk figyelmét, hogy ez a termék nem tartalmazza az Apple Lightning csatlakozó *


Főbb jellemzők: Veho Pebble Pro XT-töltőt és az akkumulátort a notebook és tablet

- Masszív 13200mAh kapacitása képes megnyúlni legnépszerűbb laptopok / net könyvek / tabletta legfeljebb 3,5 AMP-minimum 2 és 5 óra használati idő (függ a készülék leírás)
- 10 csatlakozók legnépszerűbb Laptop / Net könyvek / notebook és 5 hordozható eszközt csatlakozók Blackberry / Smartphone / egyéb USB hordozható eszközök
- Automatikus kikapcsolás mód, hogy megvédje rövidzárlat, túláram, túltöltés és a túlzott kisütés
- Kettős port töltés laptop és a telefon egyidejű
- a hajók, amelyek több régióban fő töltőadaptert tökéletes töltés útközben bármely országban vannak.

Box tartalmazza:

- Pebble Pro
- 10 csatlakozók Laptopok
- 5 csatlakozók telefonok
- Multi Region töltő adapter
- Tartó
- Használati utasítás

Felhívjuk figyelmét, hogy a VCC-A010-PRO-XT jelenleg nem tartalmaz tip tölteni bármilyen Macbook. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a kavics ™ Pro-XT csak tervezték, hogy töltse notebookok és laptopok a DC-port és USB terhelhető eszközök USB porton keresztül. Ez nem számít más elektronikus eszközök, amelyek nem tartoznak az e kategóriák valamelyikének.


Veho Pebble Pro-XT akkumulátor és a töltő a laptop és a tablet

Hozzászólások

Egyéb termékek