LANGIE LT-52 online elektronikus fordító 52 nyelven

Termék kódja: 11-259 Kérdésem van
Gyártó LANGIE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 120 000 Ft
Ár ÁFA-val 144 000 Ft
- +

Termékleírás LANGIE LT-52 online elektronikus fordító 52 nyelven

LANGIE LT-52 elektronikus hangfordító online / offline 52 nyelven, köztük angolul. Szavak, szövegek vagy szavak fordítója, amellyel könnyen le tudod fordítani, amit akarsz. Utazás és új helyek felfedezése? Le kell fordítani egy nyelvet? Bizonyára emlékszem a nyelvi akadály miatt bekövetkezett kellemetlen helyzetekre. Többé nem! Ez a LANGIE fordító, amely legfeljebb 52 hihetetlen nyelvet tartalmaz, megkönnyíti a kommunikációt külföldön.

LANGIE hangfordítója új lehetőségeket nyit meg az Ön számára a világ minden táján! Mindenkinek , akár gyermeknek, akár idősebbnek szánták , aki értékelni fogja a fordító könnyű használatát. Hangfordító , amely mindenhol veled lesz. A LANGIE online fordító közvetlenül raktárunkban van - az ár, amely több, mint a használatához.

Ez a forradalmi eszköz multimédiás lejátszóként is használható videók, képek vagy csoportfordítóként (több LANGIE fordítót is csatlakoztathat) - különösen alkalmas több külföldi delegáció számára. Egy másik lehetőség az Ön számára az idegen nyelv tanulásának lehetősége - egy kifinomult tanulási szoftver. Tehát 52 nyelvű fordítószótár is rendelkezésre áll (nem csak angol szótárban), és lefordíthatja a mondatokat vagy egyéb szövegeket online / offline.

LANGIE PROMO VIDEO

Ez a REVOLUTION a kommunikációban !!!
A LEGJOBB LEGJOBB KÉT-VOICE TRANSLATOR

A Langie Translator támogatja az 52 nyelvet, és mindezt audio formában, és valóban hihetetlenül TÖRVÉNYESSÉGÉT!

Hogyan működik ténylegesen?

A Langie beépített 1 "-es érintőképernyős LCD-kijelzővel, valamint kiváló minőségű hangszórók és mikrofonok kettős rendszerével rendelkezik. A Langie rendelkezik egy mikrofonnal és hangszóróval az eszköz elülső oldalán, amelyen keresztül az üzenetet saját nyelvén beszélhetjük , és a mellette lévő személy (külföldi személy) azonnal meghallja a fordítást a nyelvére, és cserébe a külföldi személy a választ a saját nyelvén, a mikrofonon és a hangszórón keresztül, a készülék hátoldalán, és azonnal forduljon a nyelvre.
hogyan működik a langie művek online fordítása
Ha néhány szöveget vagy szavakat egy másik nyelvre szeretnénk lefordítani, egyszerűen nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a kék mikrofon gombot, és engedjük fel, miután a beszéd (szöveg) véget ért. 1-2 másodpercen belül a fordító az üzenetet a kijelzőn megjelenített szöveg formájában fordítja le , és ez az üzenet az audió formában is elérhető lesz (ezt a nyelvet támogatni kell). Ha le akarja fordítani, amit a másik személy mond, egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a sárga mikrofon gombot, és engedje el újra, amikor az üzenet befejeződött. Az egész folyamat hihetetlenül egyszerű.
hogyan működik

Nagyon praktikus is a GROUP fordító funkciója, és minden bizonnyal különböző külföldi küldöttségekben találja meg alkalmazását.

Csak két vagy több LANGIE-felhasználó párosítása a WiFi-on keresztül (így akár a világ másik végén lévő valakivel is kommunikálhat).

A zsebfordító felismeri a hangodat, majd valós időben nagyszámú nyelvre lefordíthatja, így nagyszerű nyelvi eszköz az utazás, önképzés, vásárlások vagy üzletek számára. A szavakat azonnal lefordítja, és úgy érzi, mintha közvetlenül kommunikálna egy másik személygel. A praktikus mini kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen hordozható , a zsebébe, kézitáskába stb. Behelyezhető. Nagyon egyszerű és intuitív módon működik . Csak tartsa az érintőgombot a készüléken, miközben szavakat mond, majd engedje el, és az eszköz azonnal lefordítja a szükséges szavakat.

Nincs jobb érzés, hogyan kell utazni a világon anélkül, hogy stresszel és komplikációval lennének, a zsebében 52 nyelven. Például angol-spanyol fordítóra van szüksége? Nem probléma! Ez a szövegek és mondatok fordítója könnyen kezelheti. Az akkumulátor élettartama, amely készenléti üzemmódban legfeljebb 5 nap / folyamatos üzem 5 óra, szintén érdekes.

Hogyan működik a videó

Itt megtekintheti a LANGIE fordító támogatott nyelvével ellátott táblázatot.

Nem minden nyelv rendelkezik beszédhangos fordítással
(az összes nyelv szöveges formában fordítja le a kifejezéseket az LCD kijelzőn).

nyelvek langie translator

A zsebfordító offline módban, internetkapcsolat nélkül kínál:

Multimédia támogatás - képgaléria, digitális hangrögzítő, videó és zenelejátszó.
Oktatási funkció - az alapvető nyelvek hang- és képképzését tartalmazza. Tehát megtanulhatja a nyelvet, bárhová is megy.
Hangfokozó - rögzíti és megerősíti a beszélt szavakat, nagyban segít abban, hogy kommunikáljon azokkal, akiknek rosszabb hallásuk van.

Ha páros fordítót csatlakoztat a Wi-Fi-hez, néhány érdekes funkciót kap:

Hangok keresése képekhez - felismeri a hangodat, majd keres egy kép formájában a kívánt dolgot.
Csoportos tolmács - Csatlakozzon egy csoportos beszélgetéshez különböző nyelvű emberekkel.

fordítás révén Hangfordító 52 nyelven
Felismeri a hangodat, majd nagyszámú nyelvre fordítja. A jobb szavak felismeréséhez a WiFi internet-kapcsolat szükséges.
hangkeresés a képekhez Hangok keresése képekhez
Felismeri a hangodat, majd megkeresi a kívánt képet. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
csoport fordító - csoport tolmács Csoport tolmács
Az online kapcsolat lehetővé teszi a csoportos beszélgetéseket különböző nyelvű emberekkel. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
offline fordítás a langie-n keresztül Word fordító online kapcsolat nélkül
Felismeri a hangodat és lefordíthatja a rövid kifejezéseket vagy az egyszerű szavakat az érthető fordításokhoz használt beágyazott algoritmus alapján. Csak 12 világnyelvet támogat.
nyelvtanulás Saját tanulási lehetőség online kapcsolat nélkül
A beépített szoftverrel gyorsan és hatékonyan megtanulhatja a kiválasztott nyelvet.

Jellemzők:

Azonnali fordítás 52 nyelven
Érzékeny mikrofon hangfelismeréssel
Digitális hangrögzítő
Zene és videó lejátszó
Online / offline fordítás
Az akkumulátor élettartama: 5 nap készenléti állapotban / 5-8 óra folyamatos üzem

Műszaki adatok:

Processzor: ARM Cortex 1,3 GHz-es QUAD-mag
LCD: 1,08 "érintőképernyő (27,5 mm)
Akkumulátor: 3,7V / 2000 mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kártya: Legfeljebb 32 GB támogatás
USB: Micro USB 2.0
Fejhallgató bemenet - Jack 3,5 mm
Bemenet: 100V - 240V
Kimenet: 5V DC 1500mA
Méretek: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Súly: 125 g

A LANGIE csomag tartalma:

1x LANGIE hangfordító
1x USB töltő
1x USB-kábel
1x fejhallgató
1x Védő tok

csomag tartalma

Miért van jobb, ha a LANGIE használatakor az OFFLINE fordításnál ONLINE kapcsolat van?

Mindenesetre fel kell ismernünk, hogy minden fordító bármilyen fordított fordítási módja csak korlátozott szókincset tartalmaz (csak alap), és a fordítás gyakran pontatlan vagy érthetetlen. A WiFi hálózathoz való csatlakozás után az online mód biztosítja a fordítás folyamatos frissítését és javítását , az adatbázis többszöröse az offline fordításnak, így garantálhatja, hogy a fordítás a lehető legpontosabb lesz, és bármilyen kommunikáció nélkül kommunikálhat nehézség. WiFi-kapcsolat esetén javasoljuk, hogy a HOT SPOT mobil WiFi-hozzáférési pontot közvetlenül a mobiltelefonjából hozza létre (amit mindig kézen fog kapni).

Lehet Langie megbízhatóan lefordítani?

A LANGIE a legújabb generáció fejlett informatikai terméke . A legjobb fordítási eredmények elérése érdekében 7 online keresőmotorral működik. A gyártónak több mint 20 éves tapasztalata van a különböző világnyelvű oktatás és fordítás piacán . A LANGIE folyamatosan bővíti és frissíti az OTA adatbázisát közvetlenül a készülékére, hogy a leghatékonyabb zsebszerszámot biztosítsa a mai napok más nyelveihez való fordításhoz.

a legjobb fordító

Hozzászólások

Egyéb termékek