LANGIE S2 elektronikus hangfordító - SIM kártya támogatással

Termék kódja: 70-004 Kérdésem van
Gyártó LANGIE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 123 332 Ft
Ár ÁFA-val 148 000 Ft
- +

Termékleírás LANGIE S2 elektronikus hangfordító - SIM kártya támogatással

Elektronikus hangfordító Comet LANGIE S2 - SIM kártya támogatással ( 53 nyelv ). Egyedülálló digitális hangintervallum új lehetőségeket nyit meg az Ön számára mindenhol a világon!

A LANGIE új verziója S2 , amely számos előnnyel rendelkezik az elődjével, az LT-52-tel szemben. Először is, ez már nem csak egy fordító, hanem teljes körű idegenvezető . A legfontosabb különbség a 3G SIM kártya támogatása - LANGIE GLOBAL SIM, amellyel a világ 160 országában kommunikálhat.

Kétirányú hangfordítás, közvetlen hangfordítással, aminek köszönhetően többé nem lesz probléma, hogy megértsék az embereket a világ körül utazás közben. Tetszik az utazás és új helyek felfedezése? Le kell fordítani egy nyelvet? Bizonyára emlékszem a nyelvi akadály miatt bekövetkezett kellemetlen helyzetekre. Többé nem! A LANGIE digitális beszédnyomtatója, amely legfeljebb 53 hihetetlen nyelvet tartalmaz, beleértve a szlovák vagy cseh nyelvet, megkönnyíti a kommunikációt külföldön. Az akkumulátor élettartama, amely készenléti üzemmódban legfeljebb 5 nap, biztosan érdekes lesz.

Használja a fordításokat 160 országban a világon a LANGIE GLOBAL SIM segítségével

LANGIE S2 hangposta 160 ország 3G SIM
Ha nincs elérhető WiFi hálózata, akkor egy 3G n hálózatot használhat az internethez való csatlakozáshoz. A Langie Global SIM-kártyát használva, amely a vásárlás után tartalmazza a kezdeti 10 USD összegű hitelt (kb. 50 MB , amit több mint 500 fordításra használhatsz - átlagosan 7 másodpercenként) több mint 160 országban. Az országok teljes listája ITT .
A LANGIE GLOBAL SIM kártya érvényessége nem korlátozott időben, és csak akkor jár le, ha a SIM-kártyát több mint 2 éve nem használják. Az előre fizetett adatok felhasználása után a telefonszám beírása és a töltési módszer kiválasztása után közvetlenül a www.langieglobalsim.com weboldalon töltheti fel a SIM-kártyát.

A LANGIE S2 fordító a LANGIE GLOBAL SIM kártya hozzáférési pontjának létrehozását is biztosítja - a 3G HOT SPOT. Ha Hotspot Langie hozzáférési pontot szeretne létrehozni és megosztani más eszközökkel (például mobil vagy tablet), és világszerte internetes adatokat szeretne használni, akkor előnyösebb, ha egy időre korlátozott internetes adatcsomagot szeretne kiválasztani, amely nagyobb mennyiségű adatot tartalmaz. (például 1 GB - 5 GB). Ha csak SIM-kártyát használ a LANGIE-n keresztüli online fordításhoz , amely csak kis mennyiségű adatot fogyaszt, elegendő, ha a hitelt újratölti (10 USD - 100 USD, ami körülbelül 50 MB - 500 MB adat), és ezek az adatok nem korlátozott idő, így 1-2 évig használhatja őket (nincs korlátozott lejárat).

Most beilleszthet bármilyen SIM-kártyát a LANGIE-ba, de nem kell SIM-kártyát behelyeznie, ha nem akarja. Csak csatlakozzon egy elérhető WiFi hálózathoz, és a LANGIE fordítás működik, ahogy kellene.

LANGIE S2 PROMO VIDEO

Langie a külföldi munkavégzés során is megtalálja a használatát.

Ha nem beszél folyékonyan egy idegen nyelvvel, ahol az országban dolgozol, a LANGIE kiváló megoldás az Ön számára. Függetlenül attól, hogy a nők külföldön szoptatói munkát végeznek, vagy a férfiak különböző építési munkákban.

LANGIE fordító használata külföldön

A frissítésekért vagy egyéb rejtett díjakért nincs további költség. Nincs szükség személyes adatok regisztrálására vagy alkalmazás telepítésére mobiltelefonra.

elektronikus hangfordító

A LANGIE Elektronikus hangfordító új lehetőségeket nyit meg az Ön számára mindenhol a világon! Mindenkinek , akár gyermeknek, akár idősebbnek szánták , aki értékelni fogja a fordító könnyű használatát. Hangfordító , amely mindenhol veled lesz. Könnyen lefordíthatja a hosszú mondatokat (nem csak rövid kifejezéseket). A LANGIE online és offline fordító közvetlenül raktárunkban van - az ár, amely több, mint a használatához.

Hogyan működik a videó

Több videót láthat közvetlenül a LANGIE Youtube csatornán. ITT : Ön csatorna csatorna

A beszélt szófordító multimédiás lejátszóként is szolgálhat videók, képek vagy csoportfordítóként (több LANGIE fordítót is párosíthat) - különösen alkalmas több külföldi delegáció számára. Egy másik lehetőség az Ön számára az idegen nyelv tanulásának lehetősége - egy kifinomult tanulási szoftver. Tehát 53 nyelven (nemcsak az angol szótárban) fordíthatja a fordító szótárat, és lefordíthatja a mondatokat vagy egyéb szövegeket online / offline.

Ez a REVOLUTION a kommunikációban !!!

A BEST WORLD VOICE TRANSLATOR

A Langie S2 Translator támogatja az 53 nyelvet és mindezt audio formában, és valóban hihetetlenül TÖRVÉNYESSÉGÉT!

fordítás LANGIE S2

Hogyan működik ténylegesen?

Ez nagyon egyszerű és intuitív elv szerint működik . Csak tartsa az érintőgombot a készüléken, miközben szavakat mond, majd engedje el, és az eszköz azonnal lefordítja a szükséges mondatokat.

A Langie beépített 1 "-es érintőképernyős LCD-kijelzővel és egy kiváló minőségű hangszórók és mikrofonok kettős rendszerével rendelkezik. A Langie rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval az eszköz elülső oldalán, amelyen keresztül az üzenetet saját nyelvén beszélheted és a mellette lévő személy (külföldi személy) azonnal meghallja a fordítást a nyelvére, és cserébe a külföldi személy a választ a nyelvén, a készülék hátoldalán található mikrofonon és hangszórón keresztül tudja megmondani. azonnal meghallja a fordítást az Ön nyelvén.


langie S2 fordítások példái
Ha néhány szöveget vagy szavakat egy másik nyelvre szeretnénk lefordítani, egyszerűen nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a kék mikrofon gombot, és engedjük fel, miután a beszéd (szöveg) véget ért. 1-2 másodpercen belül a fordító az üzenetet a kijelzőn megjelenített szöveg formájában fordítja le , és ez az üzenet az audió formában is elérhető lesz (ezt a nyelvet támogatni kell). Ha le akarja fordítani, amit a másik személy mond, egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a sárga mikrofon gombot, és engedje el újra, amikor az üzenet befejeződött. Az egész folyamat hihetetlenül egyszerű.

LANGIE S2 hogyan működik a fordító

Nagyon praktikus is a GROUP fordító funkciója, és minden bizonnyal különböző külföldi küldöttségekben találja meg alkalmazását.

Elég párosítani a készüléket két vagy több LANGIE felhasználóval a WiFi-on keresztül, így egy útmutató vagy tolmács egyszerre több emberrel is beszélhet a világ minden tájáról. Ez a funkció egy olyan csoport létrehozását is támogatja, ahol több, különböző nyelvet beszélő ember kommunikálhat egymással, és mindegyikük más országban lehet. Egy eszközön több független csoport is létrehozható.

Ez a szövegek és mondatok fordítója könnyen kezelheti. A zsebfordító felismeri a hangodat, majd valós időben nagyszámú nyelvre lefordíthatja, így nagyszerű nyelvi eszköz az utazás, önképzés, vásárlások vagy üzletek számára. A szavakat azonnal lefordítja, és úgy érzi, mintha közvetlenül kommunikálna egy másik személygel. A praktikus mini kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen hordozható , a zsebébe, kézitáskába és így tovább.

zseb nyelvfordító 53 nyelv langie S2

Itt látható a támogatott LANGIE fordító nyelvek táblázata.

Nem minden nyelv rendelkezik beszédhangos fordítással, de a nyelvek többsége magában foglalja a szöveges fordítást is
(az összes nyelv szöveges formában fordítja le a kifejezéseket az LCD kijelzőn).

LANGIE S2 támogatott nyelvek

Teljes nyelvi lista:

Afrikai, arab, bengáli, bolgár, kambodzsai, kantoni, kínai, horvát, cseh, dán, holland, angol, filippínó, finn, francia, német, görög, héber, hindi, magyar, indonéz, izlandi, olasz, japán, java Koreai, laoszi, lett, litván, maláj, maláj, nepáli, norvég, perzsa, lengyel, portugál, román, orosz, szerb, szlovák, szlovén, spanyol, Sundanese, svahili, svéd, tamil, telugu, thai, török, Vietnami, ukrán, urdu

A zsebfordító offline módban, internetkapcsolat nélkül kínál:

Multimédia támogatás - képgaléria, digitális hangrögzítő, videó és zenelejátszó.
Oktatási funkció - az alapvető nyelvek hang- és képképzését tartalmazza. Tehát megtanulhatja a nyelvet, bárhová is megy.
Hangerősítő - rögzíti és erősíti a beszélt szavakat, nagyban segít abban, hogy kommunikáljon azokkal, akiknek rosszabb hallása van.

LANGIE S2 fordítói funkciók

Ha páros fordítót párosít az online Wi-Fi-vel, néhány érdekes funkciót kap:

Hangok keresése képekhez - felismeri a hangodat, majd keres egy kép formájában a kívánt dolgot.
Csoportos tolmács - Csatlakozzon egy csoportos beszélgetéshez különböző nyelvű emberekkel.
A hazai nyelvről más világnyelvre történő fordítás online kapcsolatot igényel.

LANGIE S2 fordítás előnézete Hangfordító 53 nyelven
Felismeri a hangodat, majd nagyszámú nyelvre fordítja. A jobb szavak felismeréséhez a WiFi internet-kapcsolat szükséges.
LANGIE S2 hang keresése a képeken Hangok keresése képekhez
Felismeri a hangodat, majd megkeresi a kívánt képet. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
LANGIE S2 csoport tolmács Csoport tolmács
Az online kapcsolat lehetővé teszi a csoportos beszélgetéseket különböző nyelvű emberekkel. WiFi internet-kapcsolat szükséges.
LANGIE S2 offline fordítás Word fordító online kapcsolat nélkül
Felismeri a hangodat és lefordíthatja a rövid kifejezéseket vagy az egyszerű szavakat az érthető fordításokhoz használt beágyazott algoritmus alapján. Csak 13 világnyelv támogatását támogatja.
LANGIE S2 nyelvtanulás Saját tanulási lehetőség online kapcsolat nélkül
A beépített szoftverrel gyorsan és hatékonyan megtanulhatja a kiválasztott nyelvet.

Jellemzők:

Azonnali fordítás 53 nyelven
Érzékeny mikrofon hangfelismeréssel
Digitális hangrögzítő
Zene és videó lejátszó
Online / offline fordítás
Az akkumulátor élettartama: 5 nap készenléti állapotban / 5-8 óra folyamatos üzem

fordító LANGIE S2

Milyen előnyei vannak a LANGIE kézi fordítónak a klasszikus fordítóhoz képest a telefonon található alkalmazáson keresztül?

  1. A LANGIE fordító egy professzionális fordítóeszköz, a hardver- és szoftverrendszert közvetlenül beszédfordításra tervezték és gyártották. Ez nem olyan telefon, amely több célra készült.
  2. A technológia zajos környezetben használható ( beszédzajcsökkentés fordításkor ), a klasszikus fordítási alkalmazásnak problémája van.
  3. Nagyon egyszerű és könnyen használható . Még a technikailag képzett emberek számára sem.
  4. A LANGIE tanulási rendszerének a világon a legmagasabb színvonalú fordítási szolgáltatásainak felhasználásával és a főbb fordítási felismerési rendszerek integrálásával szinte ugyanolyan szintű az emberek. Nyelvi felismerési rendszere hibrid , a neurális hálózat akusztikai modellezésén és a nyelvi modellezésen alapul.
  5. Fejlett fordítási szolgáltatást használ, a fordítási pontosság sokkal magasabb, mint a klasszikus ingyenes fordítási alkalmazások a telefonon.
  6. A LANGIE saját fordítószervereit használja a világ számos pontján, a fordítási szolgáltatás stabil és a fordítási sebesség gyors.
  7. Ez egy önálló termék , amely nem kapcsolódik mobiltelefonhoz vagy alkalmazáshoz a telefonban, nem tárolja és nem igényel személyes adatokat a mobilalkalmazás telefonon történő használatához képest.
  8. A LANGIE számos más funkcióval is rendelkezik, mint például a tanulás, a csoport tolmács, és így tovább .
  9. Sok esetben a mobiltelefon használata személyes . Az a személy, akivel megpróbál kommunikálni, nem ismeri a telefont, és egy bizonyos idő elteltével valószínűleg vissza kell térítenie a telefont a képernyő feloldásához. A mobil egy felhasználónak szól , nem több felhasználónak. Mobiltelefon használata a kétirányú fordításokhoz elég kényelmetlen.
  10. A LANGIE nem igényel rejtett díjat a fordítási szolgáltatások használatáért.

Miért van jobb, ha a LANGIE használatakor az OFFLINE fordításnál ONLINE kapcsolat van?

Természetesen fel kell ismernie, hogy minden fordítói mód minden fordítón csak korlátozott szókincset tartalmaz (csak alap), és a fordítás gyakran pontatlan vagy érthetetlen. A WiFi hálózathoz való csatlakozás után az online mód biztosítja a fordítás folyamatos frissítését és javítását , az adatbázis többszöröse az offline fordításnak, így garantálhatja, hogy a fordítás a lehető legpontosabb lesz, és bármilyen kommunikáció nélkül kommunikálhat nehézség. A WiFi-kapcsolat esetében javasoljuk, hogy a HOT SPOT mobil wifi hozzáférési pontot közvetlenül a mobiltelefonjából hozza létre (amelyet mindig kézen fog kapni ), vagy használja a LANGIE GLOBAL 3G SIM-kártyát.

Lehet Langie megbízhatóan lefordítani?

A LANGIE a legújabb generáció fejlett informatikai terméke . A legjobb fordítási eredmények elérése érdekében 7 online keresőmotorral működik. A COMET gyártója több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás és a fordítás világpiacán. A LANGIE folyamatosan bővíti és frissíti a fordítási adatbázist (az OTA-n keresztül) közvetlenül a készülékére, hogy a leghatékonyabb zsebeszközt biztosítsa más mai nyelvek fordításához.

Műszaki adatok:

Típus: LANGIE S2
Processzor: ARM Cortex 1,3 GHz-es QUAD-mag
Memória: 16 GB
LCD: 1,08 "érintőképernyő (27,5 mm)
3G: WCDMA
Akkumulátor: 3,7V / 2000mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kártya: akár 32 GB-ig is támogatható
USB: Micro USB 2.0
Fejhallgató bemenet - Jack csatlakozó 3,5 mm
USB adapter: 100V - 240V bemenet
USB adapter: 5V DC kimenet 1500mA
Méretek: 48mm x 148mm x 17mm
Súly: 125 g

A LANGIE csomag tartalma:

1x LANGIE S2 hangfordító
1x USB töltő
1x USB-kábel
1x fejhallgató
1x Védő tok
1x SIM-kártya szedő tű
1x Gumi toll
1x zsinór

LANGIE S2 fordító csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek