Lyukra kém GSM kamera SIM kártya távoli hallgatási

Termék kódja: 10-121 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás Lyukra kém GSM kamera SIM kártya távoli hallgatási

Lyukra kém GSM kamera SIM kártya távoli hallgatási ami mindig figyelmezteti Önt az időben, hogy mi történik a megfigyelt területen. Ha kell figyelnie a belső iroda, ház, lakás vagy autó, és tájékoztatni kell a korai eseményekre, ezt GSM SIM lyukkamerás célja csak az Ön számára. Csak vásárolni bármely szolgáltató SIM kártyáját egy telefonszámot, hogy szúrhat be lyukkamerával. A kamera is egy slot microSD kártyával maximum kapacitása 32 GB, ami rögzíti a videó és audió. A készülék könnyen kezelhető parancs használatával SMS, amit küld a mobil telefon GSM kém kamera. A kezdeti kalibráció SMS, amikor a kamera fog emlékezni a telefonszámát a további kommunikációt, akkor az SMS parancsokkal szükséges funkciót ellenőrzés. Az alapvető funkciója a hang észlelése.

Lyukra gsm kamera

Amikor hangot detektálja 40 dB fölött, a készülék automatikusan felhívja Önt, és egy érzékeny mikrofon hallja, hogy mi történik a parttól hat méter. Akkor küldd el SMS-parancsok videofelvétel. Videó hanggal fogja tárolni a memóriakártyán 30 perces időközönként. Azt is megadhatja a parancs csak a felvétel a hangsáv. Miután felhívta a telefonszámot kamera, a készülék automatikusan felveszi a hívást, és hallja, hogy mi történik a kamera körül. Mozgásérzékelés funkció elmenti a fotó JPG formátumban a microSD-kártya.

Gsm kém rejtett kamerát a sim és sd kártya

SMS utasításokkal, a SIM-biztonsági kamera tud információt SMS részleteket az akkumulátor állapotát, a szabad kapacitás a memóriakártya, tájékoztatás a tényleges folyamat (ha a felvétel video vagy audio only). Egy másik lehetőség az, hogy a kártya formázása, vagy a készülék újraindítására SMS-ben. Akkumulátor kapacitása 2500 mAh biztosítja a hosszú működési GSM SIM kamera. A készenléti üzemmódban működhet akár 12 napig. Beszélgetési idő akár 150-180 perc. SIM biztonsági kamera is csatlakoztatható egy állandó tápegység vagy POWERBANK, hogy segítsen növelni üzemidő szerinti kapacitását külső akkumulátor töltő.

Jellemzők:

  • Kém kamera GSM SIM kártya
  • Vezérlés SMS parancs
  • Támogassa SIM kártya összes szereplő
  • Készenléti állapotban működik 12 napig
  • Automatikus visszahívás a fényképezőgépet a telefonszámát, ha hangot detektálja

Műszaki adatok:

Videó felbontása: 320x240
Fotó felbontás: 640x480
Képfrissítés: 10 fps
Videó formátum: AVI
Látószög: 70 °
Hangfelvétel: igen 6m
Minimális megvilágítás: 1 lux
Az akkumulátor kapacitása: 2500mAh
Készenléti idő: 12 nap
Beszélgetési idő: akár 15-180 perc
A maximális memóriakapacitás: 32 GB
Működési frekvencia: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Üzemi hőmérséklet -20 ° C és + 55 ° C

A csomag tartalma:

1x GSM SIM lyukra kém kamera
1x USB kábel tápegység
1x 2500mAh akkumulátor
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek