Meteorológiai állomás FULL HD kamera + WiFi + app vezérléssel

Termék kódja: 10-156 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 60 000 Ft
Ár ÁFA-val 72 000 Ft
- +

Termékleírás Meteorológiai állomás FULL HD kamera + WiFi + app vezérléssel

Meteorológiai állomás FULL HD kamerával és WiFi iOS és Android okostelefon vezérléssel és mozgásérzékeléssel. Meteorológiai állomás WiFi IP biztonsággal A FULL HD kamera többfunkciós eszköz, amely tájékoztatja Önt az aktuális időjárási viszonyokról, de biztosítja az Ön helyiségeinek űrfelügyeletét is. Első pillantásra az eszköz normális meteorológiai állomásnak tűnik, de egy csúcsminőségű Full HD kamerát rejt magában egy mozgásérzékelővel .

A meteorológiai állomás a mozgás érzékelésére és a külső és belső hőmérséklet, páratartalom, dátum, idő, fázis, stb. Megjelenítésére szolgál .

A rejtett kamera rögzíti a képet Full HD 1920x1080 felbontásban hanggal és fényképekkel 4032x3024 felbontásban - kiváló minőségű a részletes felvételekhez. A meteorológiai állomás támogatja a WiFi-kapcsolatot, és vezeték nélküli, lehetővé téve, hogy közvetlenül a készülék belsejébe helyezze a készüléket, és az összes rejtett kamera funkcióját a szabadon elérhető Pro iCam okostelefon-alkalmazáson (iOS, Android) keresztül valós idejű képek . A biztonsági kamera csatlakoztatható házi útválasztóhoz WIFI vagy P2P segítségével, így bármikor és bárhonnan megtekintheti a képet a mobiltelefon használatával.

wifi kamera a meteorológiai állomáson

Az eszköz legfeljebb 6 méteres mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik , amely a felvétel megkezdését szolgálja, amikor a tér mozgását rögzíti. Olyan nagyszerű funkció, amellyel nem hagyhat ki semmilyen fontos felvételt, mivel csak a tevékenység során rögzít képeket, és értesítést kap erről közvetlenül a mobiltelefonjára. A rögzített rekordok a H.264 tömörítésen keresztül csökkentik a fájlméretet, majd 128 GB- ig támogatott mikro SD-kártyán tárolódnak . A készülék beépített 3000 mAh-s akkumulátort tartalmaz , amely 2 órás folyamatos felvételt biztosít teljes munkaidős töltés alatt, és a készüléket hagyományos hálózatra is csatlakoztathatja, ezért a rejtett kamera és meteorológiai állomás folyamatosan működhet. A fekete doboz fényképezőgéppel való használatra többféle célra szolgál - ez nagyszerű segítséget nyújt a háztartás, az üzlethelyiségek, a gyermekek felügyeletének, illetve a nagyszülők felügyeletének felügyeletéhez / felügyeletéhez.

Intelligens WiFi biztonsági kamera a meteorológiai állomáson

Jellemzők:

Intelligens WiFi biztonsági kamera
Teljesen funkcionális meteorológiai állomás
Mozgásérzékelő értesítési riasztással
128 GB-ig terjedő microSD kártyákat használ
Mobiltelefon alkalmazásvezérlés

Műszaki adatok:

LCD kijelző: 5 "
Képérzékelő: 5,0 Mpx CMOS
Videó felbontás: 1920 x 1080p Full HD 25 fps
Fényképfelbontás: 4032 x 3024
Videó formátum: AVI
Sűrített formátum: H.264
Szög: 90 °
Akkumulátor: 3000 mAh újratölthető
Munkaidő: 2 órán belül
Mozgásérzékelés és figyelmeztető jelzés
A memóriakártya maximális kapacitása: 128 GB
Teljesítmény: 2A / 5V tápegység USB csatlakozással
Operációs rendszer: iOS 7 és újabb, Android 4.1 vagy újabb verzió
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Méretek: (L) 190 x (W) 140 mm x (mélység) 70 mm
Súly: 260 g

Csomag tartalma:

• 1x Meteorológiai állomás HD kamerával
• 1x állvány
• 1x kültéri mérőegység
• 1x USB kábel
• 1x Felhasználói útmutató
• 1x CD szoftverrel
• 1x hálózati adapter
• 2x csavarok
• 2x szegecs

Hozzászólások

Egyéb termékek