Micro lyukkamerás HD 6x IR LED

Termék kódja: 10-104 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége elkelt
Sajnáljuk, de ez a termék már elfogyott. Ez a termék már nem kapható.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 42 000 Ft
Ár ÁFA-val 50 400 Ft

Termékleírás Micro lyukkamerás HD 6x IR LED

Micro lyukkamerás HD 6x IR LED + állandó áramellátás, ez egy ideális eszköz feltűnő felügyelet épületek belsejében, irodák, vagy otthonában. A kis méret, a kamera és a lehetőséget, állandó tápegység lehetővé teszi a fényképezőgép ideális eszköz feltűnő elhelyezése a belső épületek, irodák, vagy az otthoni, ahol fel lehet használni, mint egy biztonsági kamera.

A kamera is csatlakoztatható USB-n keresztül az AC / DC adapter vagy lehet hajtott keresztül POWERBANK olyan helyeken, ahol nem férnek hozzá az elektromos hálózathoz. A felvétel tárolása a micro SD kártya maximum 32 GB. Ha egy kamera van elhelyezve, akkor is vezérelhető egy távirányító segítségével, amely biztosítja a leginkább feltűnő dob felvétel és működik távokon akár 20 méter nyílt terepen korlátok nélküli.

lyukkamerával

A távirányító segítségével kapcsolja ki és be a kamera, videofelvétel indításához, vagy csak hang. Keresztül a távirányító teheti, valamint a fotót és váltani az infravörös éjjellátó meg a felvételt. Amikor csatlakozik készüléket a számítógéphez, USB-n keresztül, és kapcsolja be a fényképezőgépet a távirányítón keresztül úgy működik, mint egy kártyaolvasó, és akkor közvetlenül letöltheti a rögzített videók és fotók. A kamera felvétel felbontása 1920x1080p. A kamera támogatja a funkciót folyamatos felvétel, ami azt jelenti, hogy a töltés után a microSD-kártya, a fényképezőgép automatikusan elindul törölni legrégebbi feljegyzések. A kis méretű, nem feltűnő és a függetlenség és a külső tápellátás POWERBANK teszi a kamera nagyon hasznos eszköz a kémkedés világában.

Jellemzők:

Kém kamera IR Night Vision
Folyamatos felvétel
Távirányító akár 20m
Segítségével a microSD kártyával akár 32 GB
Egy állandó ellátás
Csatlakozás POWERBANK

Műszaki adatok:

Felbontás: Full HD 1920x1080
Videó formátum: AVI
Fotó felbontás: 2560x1440
Video Compression: H.264, MJPEG
Memória: microSD kártya 32GB
IR Night Vision: 6x IR LED
Tápegység: AC adapter USB-kapcsolat
Másodlagos forrás: lehetséges kapcsolatot a POWERBANK

Tartalom:

1x lyukra kamera infravörös éjjellátó
1x távirányító
1x Micro USB kábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek