Mini hangrögzítő kulcstartóban - Kutya + 8 GB memória + fejhallgató

Termék kódja: 09-098 Kérdésem van
újdonságok Mini hangrögzítő kulcstartóban - Kutya + 8 GB memória + fejhallgató
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 36 668 Ft
Ár ÁFA-val 44 000 Ft
- +

Termékleírás Mini hangrögzítő kulcstartóban - Kutya + 8 GB memória + fejhallgató

Mini hangrögzítő kulcstartóban - Kutya + 8 GB memória + fejhallgató. Automatikus hangérzékelés és rögzítés. Spy Hangrögzítő játékba rejtve 8 GB memóriával titkos hangrögzítéshez és sztereó fejhallgatóhoz . Hangrögzítő - hordozható, úgy néz ki, mint egy játék - kutya medál. A felvevő tápellátását a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető, 400 mAh-s polimer akkumulátor biztosítja, amely teljesen feltöltve akár 70 órán keresztül folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé WAV formátumban. A mellékelt fejhallgató audio fájlok lejátszására használható. Diszkrét hangfelvétel bárhol.

Kémhang (hangrögzítő) kutya alakú kulcstartóban (medálban)

hangrögzítő kutya medálban

Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően a hangrögzítőt mindig egyszerűen tárolhatja, vagy kémeszközként elrejtheti, például egy zsebben, így titkos vagy diszkrét beszélgetéseket, vagy különféle hangrészleteket rögzíthet. A hangrögzítő ideális mobil felvevő hangrögzítéshez nagyobb távolságokból. A készülék MP3 lejátszó funkciót is kínál kedvenc dalaihoz, melyeket a mellékelt USB adatkábellel átvihet a készülékre.

Automatikus hangrögzítés – akkor indul el, ha megnövekedett zajszintet észlel

hangrögzítő egy kulcstartó kutyában

Játékba rejtett digitális hangrögzítő - kulcstartó 8 GB belső memória . A készülék 4 funkciót kínál egyben - hangrögzítés, mp3 lejátszó, USB meghajtó, automatikus hangrögzítés - elindul, ha megnövekedett zajszintet észlel . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A kulcstartóba rejtett digitális diktafon a zajcsökkentésnek köszönhetően kiváló minőségben rögzíti a hangot, így remek kiegészítője lehet tréningeknek, üzleti találkozóknak, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítésének. Az integrált 8 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez, köszönhetően a beépített 400 mAh kapacitású lítium akkumulátornak is, amely akár körülbelül 70 órányi folyamatos felvételt is kiszolgál.

mini kémrögzítő kutyakulcstartóban

A hangfelismerési funkció fontos – az automatikus felvétel a hang rögzítésekor indul el

A felvevő MP3-lejátszóként is szolgál a beépített memóriának köszönhetően, amelyhez USB-kábellel rögzítheti kedvenc dalait, vagy lejátszhatja a rögzített beszélgetéseket, majd fejhallgatón keresztül hallgathatja azokat. A beépített 8 GB-os memóriára számos egyéb fájl is feltölthető, így a kulcstartó a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A mini diktafon miniatűr méreteinek köszönhetően egy hordozható és praktikus felvevő eszköz, amely különféle élethelyzetekben használható, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

rejtett diktafon kulcstartó hangfelvételben

Jellemzők:

Indítsa el az egyérintéses felvételt
Hangrögzítő
Automatikus rögzítési funkció hangérzékelés esetén
MP3, WMA és WAV lejátszó
USB flash meghajtó 8 GB belső memóriával
Sztereó fejhallgató

Leírás:

Hangfelvételi formátum: WAV
Hangminőség: 192KBPS
Jellemzők: egyérintéses hangrögzítés, automatikus hangrögzítés, mp3 lejátszó
Belső memória: 8 GB
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor 400mAh
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 70 óra
Támogatott lejátszási formátumok: mp3, wav, wma
Méretek: 60x43x35mm

Csomag tartalma:

1x digitális diktafon
1x fejhallgató
1x USB kábel
1x csipke
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek