Mini HD WiFi kamera forgó lencsével

Termék kódja: 10-167 Kérdésem van
újdonságok Mini HD WiFi kamera forgó lencsével
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Mini HD WiFi kamera forgó lencsével

A 128 GB-os micro SD kártyát támogató forgó objektívvel ellátott Mini HD WiFi kamera ideális hely a napi terek őrzőjeként. Mini biztonsági WiFi Spy Full HD kamera 180 ° -os vízszintes forgó lencsével egy kis fekete dobozban található, amely otthonról gondoskodik otthonáról . Kis méretével és fekete kialakításával könnyen szállítható szinte bárhol , elrejtheti a polcon, a könyvek vagy a virágcserép között. A rejtett kamera által rögzített képek teljes HD 1920x1080 felbontású hanggal vannak ellátva , így elegendőek a részletes felvételekhez.

A fényképezőgép nemcsak a méretei, hanem a 180 ° -os vízszintes forgó lencsék nagyszerű tulajdonsága miatt is kiemelkedik a versenytől , ami teljes képet nyújt a megfigyelt területről.

intelligens mini HD wifi kamera
A biztonsági kamera támogatja a Wi-Fi-csatlakozást, és vezeték nélküli , lehetővé teszi a könnyű fal- vagy mennyezeti telepítést, és az összes kamerafunkciót az okostelefonok (iOS, Android) ingyenes "Pro iCam" alkalmazásával vezérelheti, ahol az ujját csúsztathatja. az okostelefonon vagy a nagyításnál a beállítások módosításához. A biztonsági kamera WIFI vagy P2P segítségével csatlakoztatható egy otthoni útválasztóhoz, így bármikor és bárhol megtekintheti a képet mobiltelefonján.
vezeték nélküli kamera forgó objektívvel
A fekete dobozban található intelligens kamera mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik a mozgás elindításához az űrben. Nagyszerű funkció, amellyel nem fog semmilyen fontos felvételt elfelejteni, mert a felvétel csak a tevékenység során kerül elindításra, és közvetlenül értesíti a mobiltelefonját is. A rögzített rekordok átmennek a H.264 tömörítésen, hogy csökkentsék a fájlméretet, majd elmentik a 128 GB-ig támogatott micro SD kártyára . A fekete biztonsági doboz beépített 950 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja a folyamatos felvételt kb. 4 órán keresztül, amikor teljesen feltöltött állapotban van, és a doboz is csatlakoztatható egy hagyományos hálózathoz, így a rejtett kamera folyamatosan működik. A fényképezőgéppel ellátott fekete doboz többféle felhasználási módot kínál - nagy segítséget nyújt a ház, az üzleti helyiségek vagy a gyermekek vagy nagyszülők felügyeletének biztosításához / felügyeletéhez.

Jellemzők:

Mini intelligens WiFi kamera
90 ° -os látószög + 180 ° -os vízszintes forgó objektív
Mozgásérzékelő értesítéssel
A 128 GB-os microSD-kártya használata
A vezérlés mobiltelefonon keresztül

Műszaki adatok:

Képérzékelő: 1,0 Mpx CMOS
Videó felbontás: 1920x1080p Full HD 25 fps
Tömörített formátum: H.264
Látási szög: 90 °
Vízszintes forgó objektív: 180 °
Akkumulátor: 950 mAh újratölthető
Munkaidő: 3-4 óra
Töltési idő: 6-8 óra
Mozgásérzékelő és figyelmeztető értesítések
Maximális memóriakártya kapacitás: 128 GB
Tápegység: 2A / 5V tápegység USB csatlakozással
Operációs rendszer: iOS 7 és újabb, Android 4,1 és újabb
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Méretek: (L) 81 x (W) 40 mm x (D) 29 mm
Súly: 93 g

Csomag tartalma:

• 1x Mini WiFi kamera
• 1x USB-kábel
• 1x felhasználói útmutató
• 1x hálózati adapter

Hozzászólások

Egyéb termékek