Miniatűr GPS vízálló IPX5 lokátor - 2800 mAh akkumulátor

Termék kódja: 10-563 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Miniatűr GPS vízálló IPX5 lokátor - 2800 mAh akkumulátor
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 23 332 Ft
Ár ÁFA-val 28 000 Ft 52 000 Ft
- +

Termékleírás Miniatűr GPS vízálló IPX5 lokátor - 2800 mAh akkumulátor

Miniatűr GPS vízálló IPX5 lokátor - 2800 mAh akkumulátor , akár 2 éves élettartammal. GPS + LBS + WiFi helymeghatározás - akár háromszoros pontosság a valós idejű helymeghatározáshoz. A Mini GPS lokátor egy könnyű és kompakt nyomkövető, amely lehetővé teszi a helymeghatározást, a monitorozást áram nélkül, akár 2 éves akkumulátor-élettartam mellett (csak wifi lokalizáció esetén). A lokátor egy hasznos biztonsági megoldás, amely valós időben vagy rendszeres időközönként nyomon követi az emberek, áruk és járművek mozgását. Online GPS tracker r (mobilalkalmazás) 2800 mAh akkumulátorral, mely akár 2 évig biztosítja a GPS készülék készenléti üzemmódban történő működését (csak wifi hely esetén) napi egyszeri helymeghatározáskor vagy folyamatos GPS használatakor akár 45 óráig is működhet.

Ha az online nyomkövetőnek jó GPS-jele van, azt GPS-en keresztül megkeresi. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül megkeresi. A hármas pozicionálás pontos és gyors helymegjelölést tesz lehetővé. A GPS-modul erős mágnessel van felszerelve (valamint 3 m-es tépőzáras matricákkal a helymeghatározó egyszerű rögzítéséhez) , és nagyon egyszerűen és rugalmasan telepíthető a GPS járműfigyeléshez. Az IPX5 vízállósági fokozatú külső védelem (fröccsenő víz és por elleni védelem) lehetővé teszi a készülék működőképességét igényes kültéri környezetben is. A GPS nyomkövető eszközök használhatók bérelt járművek, lízingelt autók, szállított értéktárgyak nyomon követésére, megfigyelésére, nehézgépek bérlésére és konkrét áruk figyelésére. A GPS-nyomkövető SMS-ben is figyelmezteti Önt, ha illetéktelen beavatkozást végez a készülék telepítésével vagy eltávolításával. A legjobb minőségű GPS helymeghatározókat vásárolhatja meg e-shopunkban. Mindössze egy SIM kártya (adat / telefon) kell és azonnal aktiválható a gps figyelés.

A GPS lokátor miniatűr méretei

A GPS nyomkövető precízen miniatűr kompakt testtel rendelkezik, csak két ujjunkban tudjuk tartani.
Amikor a lokátor működik, nem ad ki hangot, nagyon könnyű elbújni bárhová.

miniatűr gps lokátor

A GPS-eszköz egy „ TrackSolid PRO ” nevű mobilalkalmazás (iOS, Android) formájában biztosítja a felhasználó számára a nyomkövetést, mellyel valós időben megtudhatja a felügyelt jármű vagy objektum helyét és különböző szükséges adatokat.
Egy másik forma a GPS készülék nyomon követése a " www.tracksolid.com " webes felületen keresztül, amelyet PC-n, táblagépen, laptopon keresztül használhatunk a kényelmes megfigyeléshez.

gps lokalizáció

A gps trackerhez mobiltelefonon, táblagépen vagy PC- n lévő alkalmazáson keresztül csatlakozhat

A térkép mutatja az Ön aktuális pozícióját idővel, sebességgel és GPS-koordinátákkal.

járműfigyelő tracksolid

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi, hogy e-mail értesítést küldjön, amikor elhagyja a megjelölt területet
(Ha a jármű vezetője véletlenül kimegy a tervezett útvonalon, vagy az áruja/csomagja a megengedett határon kívülre kerül)

geofence gps lokátor

Háromszoros GPS és LBS + WiFi lokalizáció

Ez a nyomkövető támogatja a GPS és az LBS helymeghatározást. A GPS egy külső pozíció meghatározása 10 méternél kisebb pontossággal. Az LBS egy helyzetmeghatározás (olyan helyeken, ahol nincs gps jel), 500 méternél kisebb pontossággal. A lokátor a nyilvános WIFI hálózathoz is csatlakozhat, és helyadatokat küldhet Wi-Fi-n keresztül.

triojita lokalizáció - gps tracker

Hosszú készenlét - Készenléti állapot akár 3 év

A GPS nyomkövető beépített cserélhető 3.0V 2800mAh Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik intelligens energiatakarékos funkcióval.
Készenléti állapotban akár 3 év, ha napi egyszer dolgozik a hellyel, vagy ha folyamatosan GPS-t használ, akár 45 órát is tud működni.

A GPS lokátor cserélhető, nem újratölthető 2800 mAh Li-on akkumulátort tartalmaz, így nem az intenzív/folyamatos monitorozást javasoljuk, hanem a hosszú távú szakaszos megfigyelést.

akkumulátor nagy kapacitású gps lokátor

Energiatakarékos mód

Ebben a módban beállíthatja a pontos időpontot , amikor a készüléknek fel kell ébrednie, és frissítenie kell a helyét , majd megadhatja, hogy milyen gyakran ébredjen fel. Mivel a készülék ebben az üzemmódban nem teljesen aktív, és csak meghatározott időpontokban aktiválódik, az akkumulátor kíméli , ami lehetővé teszi, hogy a készülék nagyon hosszú ideig üzemeljen. A gyakorlatban ez a mód úgy működik, hogy ha például 13:45-kor megadjuk az aktiválási időt, és beállítjuk az ismétlési intervallumot, például 2 órát. Tehát az eszköz először 13:45-kor frissíti a helyét, a következő helyfrissítés pedig 15:45-kor lesz, a következő hely pedig 2 óránként frissül. Ebben az üzemmódban a készülék egyetlen akkumulátortöltéssel körülbelül 1-2 évig működik. Ezért, ha a hely 1 naponta egyszer frissül.

GPS lokátor jogosulatlan eltávolítás riasztás

Ha a GPS lokátor a Light gombon keresztül jogosulatlan kivonást észlel, akkor riasztást küld egy figyelmeztető üzenet formájában, és 20 percre automatikusan aktiválódik a GPS nyomkövető mód. 20 perc elteltével a készülék visszakapcsol készenléti üzemmódba.

gps tracker sk anti tamper

Erős rögzítő mágnes

A GPS-modul erős mágnessel van felszerelve, aminek köszönhetően nagyon egyszerű és egyben rugalmasan felszerelhető a GPS helymeghatározó közvetlenül a járművekre a helyükre. A mellékelt 3M öntapadós tépőzáras szalag segítségével a GPS lokátort nem mágneses tárgyakra is rögzítheti.

gps lokátor - erős mágnes

IPX5 por- és vízálló lokátor kialakítás

A GPS lokátor szuper vízálló felülettel rendelkezik, amely igényes környezetben is stabil működést biztosít.
Nemcsak hatékonyan akadályozza meg a por bejutását, de nem kell aggódnia a lokátor miatt sem, ha vízzel érintkezik.

gps lokátor IPX5 védelem

gps lokalizáció GPS WIFI + LBS helymeghatározás - lehetővé teszi, hogy valós időben vagy rendszeres időközönként meghatározza tartózkodási helyét
akkumulátor-kapacitás 2800 mAh akkumulátor - cserélhető nem újratölthető akkumulátor biztosítja a GPS készülék kellően hosszú tápellátását (készenléti idő max. 2 év)
ultra erős mágnes Erős mágnes – az erős mágneses burkolat rugalmas felszerelést tesz lehetővé járműre vagy más ingatlanra
behatolás riasztó Behatolási riasztás – Azonnal értesítést kap, ha az eszközhöz való jogosulatlan hozzáférést észlel
ipx5 vízállóság IPX5 vízálló - A vízálló GPS készülék stabil működést biztosít még igényes kültéri környezetben is
intelligens energiagazdálkodás Intelligens energiagazdálkodás – csökkenti az energiafogyasztást, amikor az eszköz üresjáratban van

Műszaki adatok:
Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Érzékenység: Class II RBER2% (-102dBm)
GPRS: 1.2 osztály, TCP / IP
Jövedelemérzékenység: II. osztályú RBER2% (-102 dBm)
Memória: 32 + 32Mb
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. Kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. frekvencia hiba: ± 0,1ppm
GPS chip: Nagyon érzékeny GPS chip
Frekvencia: GPS L1, 1575,42 MHz
GPS csatorna: 66
Helymeghatározási pontosság: <10 méter
Követési érzékenység: -165 dBm
Érzékelési érzékenység: -148dBm
Gomb: be-/kikapcsolás
LED jelzőfény: piros az üzemmódhoz
Készenléti idő: 3 év (helyadatok lekérése naponta egyszer)
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ~ ~ + 70 ℃
Akkumulátor: 2800 mAh / 3,0 V lítium-polimer akkumulátor
Méretek: 42 mm (szélesség) x 82 mm (magasság) x 20 mm (vastagság)
Súly: 72g

Csomag tartalma:

1x Profio GPS L-22 GPS lokátor
1x 3M öntapadós tépőzár
1x mágneses burkolat
1x kézikönyv

!!! A GPS lokátor megfelelő működéséhez 1-10 éves licenc vásárlása szükséges a TRACKSOLID PRO rendszeren keresztüli monitorozáshoz!!!

Hozzászólások

Egyéb termékek