Monokuláris infravörös LED-es éjszakai látás akár 100m + 3x opt

Termék kódja: 10-140 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 76 668 Ft
Ár ÁFA-val 92 000 Ft
- +

Termékleírás Monokuláris infravörös LED-es éjszakai látás akár 100m + 3x opt

Monokuláris infravörös LED-es éjszakai látás akár 100 m / 400 m napfényig, felvételkészítés micro SD és fejpántra. Ez biztosítja a készülék stabil elhelyezését a szem előtt, annak érdekében, hogy sötétben lássanak, miközben mindkét kezével szabadon lehet. A készülék tervezése a hadsereg modelljein alapul, ami vonzóvá teszi a kültéri játékokat vagy az éjszakai turizmust. Mindannyian egyszer álmodtunk látni éjjel. Ön nekik tartozik? Ha igen, ezzel a távcsővel nem lesz probléma. Ez egy innovatív távcső, amely infravörös LED-es éjszakai látással és forradalmi szélesvásznú monitorral rendelkezik , amely mindkét szemével kényelmes megtekintést biztosít.

3x optikai objektív + 2X digitális zoom F 1.4 nagy rekesznyílással.

távcső éjszakai látással

Az éjjellátó eszköz lehetőséget nyújt arra, hogy akár abszolút sötétségben is láthassa a távolságot 100 m-ig és akár 400 m-ig a nap folyamán . 2x zoom esetén az objektumot a legjobb részlet nézetben figyelheti . Lehetősége van a távcsövek fényerejének beállítására a külső fény és a lencse fókuszának megfelelően a tökéletes részletes látás érdekében.

Éjszakai látószögű szélesvásznú távcső

A készülék támogatja a microSD-kártyákat, így videofelvételeket és fényképfelvételt készíthet , amelyet közvetlenül a beépített monitoron nézhet. A 3000 mAh beépített akkumulátor biztosítja az éjjellátást 8 órán keresztül a nap folyamán és 5 órát éjszaka , és feltölti a csomagban található mikro USB kábellel. A készülék fekete színben van kialakítva, gumírozott gombokkal, amelyeket napközben vagy éjszaka könnyű használni . A csomag egy állítható fejpántot tartalmaz, amely kényelmes viseletet biztosít. Télen a napok lerövidülnek, ami megnehezíti számunkra, hogy élvezhessük az év folyamán szokásosan élvezhető tevékenységeket. Ezzel a digitális távcsővel azonban semmi sem akadályozza meg, hogy élvezze kedvenc tevékenységeit, függetlenül a külső világítás körülményeitől. Használata vadászatban, kempingezésben, horgászatban vagy a természet rendes megfigyelésében is megtalálható.

Jellemzők:

A nap folyamán legfeljebb 400 m-es megjelenítés érhető el
Éjszakai látás 100 m-ig
2x zoom
A fényerő és a lencse fókuszának beállítása
Támogatás a micro SD kártyákhoz
Videó- ​​és fényképfelvétel funkció
Beépített újratölthető akkumulátor

Műszaki adatok:

IR LED éjszakai látás
Zoom: 2x optikai zoom
Tartomány a nap folyamán: 400m
Éjszakai távolság: 100m
Beépített akkumulátor: 3000 mAh
F 1.4 Nagy nyílás
Töltés: mikro USB kábel
Akkumulátor élettartama: 8 óra nap / 5 óra éjszaka
Méretek: 14 cm (W) x 6,6 cm (H) x 16,5 cm (D)
Súly: 335 g

Csomag tartalma:

1x Éjszakai látás eszköz
1x Állítható fejpánt
1x Nyakszíj
1x Micro USB kábel
1x felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek