Motokamera DUAL motorkerékpárhoz (elöl + hátul) Full HD + WiFi alkalmazással a mobilhoz + IP69 védelem

Termék kódja: 55-227 Kérdésem van
Gyártó /
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 133 332 Ft
Ár ÁFA-val 160 000 Ft
- +

Termékleírás Motokamera DUAL motorkerékpárhoz (elöl + hátul) Full HD + WiFi alkalmazással a mobilhoz + IP69 védelem

DUAL motorkerékpár kamera (elöl + hátul) Full HD + WiFi mobilalkalmazással, élő GPS-helykövetéssel a felhőn keresztül IP69-es védelemmel, amellyel rögzítheti motorozásait a természetben vagy az úton, hogy bizonyítékot szolgáltasson egy esetleges baleset esetén. baleset . Rendelkezésre áll 2 videokamera a motorkerékpár elejének és hátuljának lefedésére , amelyek minden motorkerékpárhoz univerzálisak. IP69 szabványú víz- és porálló lencsékkel és WiFi kapcsolattal vannak felszerelve, aminek köszönhetően okostelefonodon (iOS, Android) egy szabadon elérhető alkalmazást használhatsz.

A legjobb kamerák egy motorkerékpárhoz, WiFi-vel

WiFi motorkerékpár kamerák a GPS hely élő követésével felhőn keresztül IP69-el

Az alkalmazáson keresztül lehetőség nyílik a kamera egyedi funkcióinak beállítására , illetve a rögzített videofelvételek lejátszására , valamint a közösségi hálózatokon való megosztásával megosztható barátaival . A kamera lencséi Full HD felbontásban, 1920 x 1080-as felbontásban rögzítenek 30 képkocka/másodperc sebességgel a kiváló minőségű videofelvételek érdekében, és remegés elleni képstabilizátorral vannak felszerelve. Az adott rekordok egy 64GB-os micro sd kártyára kerülnek rögzítésre, mely a csomag részét képezi.

kamerák motorokhoz - gnet app full hd

A szett fő egységében egy beépített G-becsapódásérzékelő található, amely motorbaleset esetén automatikusan lezárja a baleset időpontjától származó videofájlokat az átírás ellen, így megőrizheti a bizonyíték videó anyag. A csomagban talál egy rögzítő készletet, amellyel könnyedén felszerelheti a kamerákat a motorkerékpárjára. Ez   egy kiváló minőségű moto-szett első-hátsó kamerával, mellyel a rögzített képek a legjobb minőségűek lesznek és semmi sem akadályoz meg abban, hogy adrenalinnal teli motorozási élményeidet megossza barátaival.

dual moto cam - full HD kamera

DUAL MOTO CAM - első és hátsó Full HD motokamera

dupla full hd motorkerékpár kamera

Mobil alkalmazás a kamera vezérléséhez és videók letöltéséhez - CLOUD Ready

Használja saját vezeték nélküli útválasztóját vagy USB-meghajtóját, például Wifi-kulcsot és adatkártyát, hogy kihasználja a felhőszolgáltatások előnyeit. Extra továbbfejlesztett hosszabb felvételek érhetők el felhő-előfizetésként.

motorkerékpár kamera - felhő rögzítő alkalmazás

Exkluzív videofájl lejátszó PC-hez - G-NET PC VIEWER

Rögzített videofájlok egyedi készítésű lejátszója asztali PC-hez, világos elrendezéssel és intuitív kezeléssel.

G-NET PC VIEWER - motorkerékpár kamera

Egyedülálló MOTO kamera külső hátsó kamerával és a GPS hely élő követésével a felhőn keresztül

moto kamera gps helykövetés

Élő közvetítés – Élő GPS-követés

Kövesse nyomon a vezető viselkedését és ellenőrizze a motorkerékpár állapotát valós időben. Moto kameránk a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Ha a motorkerékpár online (mozgásban van), akkor az aktuális helyzete megjelenik a térképen, és továbbra is nyomon követheti az útvonalát. Ha offline állapotban van, akkor az utolsó ismert helye jelenik meg. Az archivált utazás megkezdése után a térképen láthatja a mozgását. A részletes menetrend segítségével megnézheti, hogy mikor, milyen helyen és egy konkrét címen pontosan hol volt abban a pillanatban a motorkerékpár. A GEO FENCE funkció lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, amikor elhagyja a kijelölt területet (Ha a motorkerékpár-vezető véletlenül letér a tervezett útvonalról). A funkciók használatához licencet kell vásárolni a felhőn keresztüli nyomon követéshez. A felhőn keresztül videófelvételeket is megtekinthet az utazásról, ahol az adatok archiválva vannak. Feltétel, hogy rendelkezzen internetkapcsolattal (ideális esetben SIM-támogatású mobil, hordozható routeren keresztül).

A CLOUD-ban különféle programok közül választhat (ingyenes vagy fizetős a tárhelytől vagy a funkciók támogatásától függően).

motorkerékpár kamera - felhő támogatás

Új H.265 videotömörítés

Az autókamerát az új H.265 tömörítéssel látták el, amely biztosítja a felvételek kisebb méretben történő mentését. Az ilyen tömörítésű felvétel 30%-kal kevesebb helyet foglal el a memóriakártyán , miközben a képminőség megmarad. Így a memóriakártya sokkal több felvételt tud készíteni a régebbi H.264-es tömörítéshez képest.

h.265 tömörítés


Jellemzők:

plusz HD felvétel 1920 x 1080, 30 fps
plusz Első + hátsó motokamera
plusz Vízálló IP69
plusz G-szenzor ütés
plusz Képstabilizáció

Műszaki adatok:

Érzékelő: FULL HD HDR CMOS
Hang: beépített mikrofon
Videó tömörítés: H.265
Hangtömörítés: ASPCM
Kamera felbontás: FULL HD 1920x1080 pixel
Képkockasebesség: 30 fps
3G/4G: felhőkapcsolat
Csatlakozzon a "withCLOUD" FMS-szerverhez 3G/4G dongle-n keresztül vagy közvetlenül az okostelefonjáról az internetes adatokhoz
WIFI: csatlakozás az alkalmazáshoz
GPS: igen
G-szenzor: igen
Látószög (lövés): 140°
Tárhely: micro SD kártya 8-512 GB (a csomag része egy 64 GB kapacitású micro SD kártya)
Tápellátás: DC12-24V
Működési hőmérséklet: -20 - 60°C
A kamerák IP védettsége: IP69 por- és vízálló
Üzemi páratartalom: 10-95%
Méretek: fő egység 52x95x17mm, kamerák 26,2x26,2x47,5mm

Csomag tartalma:

1x előlapi kamera
1x hátsó kamera
2x kábel a kamerák csatlakoztatásához
1x 64 GB-os micro SD kártya
1x GPS modul
1x fő egység
1x tápkábel
1x rögzítőkészlet csavarokkal, matricákkal és kameratartókkal
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek