Nagykereskedelmi vétel

Nagykereskedelmi vétel

Ha szeretne, üzletünkben nagykereskedelmi áron vásárolni, kérjük, regisztráljon e-shopunkban. Egyszerűen regisztráljon az alábbi linken  - www.efeel.hu/:user/registration

Erre szükséges értesíteni minket az [email protected] e-mail címen, ill. telefonon és megegyeztetni az együttműködés feltételeit (mennyiség, vételi periodicitás, nagykereskedelmi mennyiségű kedvezmény, stb.).
A megegyezés után a nagykereskedelmi árak Önnek hozzáférhetők lesznek,
ami azt jelenti, hogy a bejelentkezés után Önnek az áru teljes összegből le lesz vonva a nagykereskedelmi kedvezmény.

Ön tulajdonosa egy internetes e-shopnak vagy hagyományos üzletnek?

Ha Ön tulajdonosa egy klasszikus boltnak vagy e-shopnak, és szeretné bővíteni a választékát termékekkel a mi kínálatunkból, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen keresztül [email protected] A termékek széles skáláján kívül, garantálni tudjuk a rövid szállítási időt, szakértői tanácsadást a vásárlásnál és szakmai megközelítést.

Szeretne rólunk egy cikket vagy recenziót írni, és pénzügyi jutalmat nyerni?

Érdeklik a termékeink? Ön újságíró, szerkesztő, vagy van egy személyes blogja, vagy aktív az internetes fórumokon? Ha szeretne írni cikket a választékunkról, vagy üzletében propagálni némely termékünket, szeretettel szolgálunk az összes szükséges PR anyagot (fotók, cikkek, stb.). Jutalmául a megállapodás szerinti pénzügyi fizetség.

Ha érdekli, lépjen kapcsolatba velünk e-mailen keresztül [email protected]

Van saját honlapja, és szeretne pénzügyi jutalmat nyerni?

Van saját honlapja és akar támogatni minket megjelenítő Flash bannereinkel vagy egyéb promóciós anyaggal? Tudassa velünk, mely hirdetési felületet tud ajánlani, és mi minden bizonnyal kapcsolatba lépünk Ön és megtárgyaljuk a feltételeket.

Tematikusan hasonló oldalakkal örömmel cserélünk url linkeket, ikonokat és bannereket. Bannereink hosszú távú elhelyezésére keresünk pozíciókat.

Ha további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen keresztül [email protected] vagy telefonon: + 421 907 211 712.

 

A vállalat címe és a számlázási adatai:

Média Leaders Kft
Námestie SNP 16
974 01 Banská Bystrica
Szlovákia

Cég azonosító: 46 406 999
Adószám: SK202 336 8787