P2P WiFi kamera USB meghajtóban FULL HD + mozgásérzékeléssel + 128 GB támogatással

Termék kódja: 10-634 Kérdésem van
újdonságok P2P WiFi kamera USB meghajtóban FULL HD + mozgásérzékeléssel + 128 GB támogatással
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás P2P WiFi kamera USB meghajtóban FULL HD + mozgásérzékeléssel + 128 GB támogatással

P2P WiFi kamera USB meghajtóban FULL HD + mozgásérzékeléssel + 128GB támogatás távfelügyeleti támogatással és 3,7V 700mah akkumulátorral. Mini wifi kamera mozgásérzékelővel USB kulcson. Ez a kamera az online kép monitorozására szolgál mobilján, bárhol is tartózkodik. Full HD videófelbontással (1920x1080px) és ÉLŐ streameléssel rendelkezik.

A mini kamera vezérlése teljesen egyszerű – egyetlen gombbal. Nem kell mást tenni, mint párosítani a Wi-Fi kamerát az otthoni Wi-Fi hálózattal , és az Android és iPhone telefonokra letölthető alkalmazáson keresztül a kamera lencséjéről nézni az élő adást. A kamerával ellátott USB flash meghajtó nem csak az adatok átvitelére szolgál, hanem arra is, hogy észrevétlenül rögzíthessen videót hanggal, ahol csak szüksége van rá.

FULL HD Wifi P2P kamerával USB meghajtón

Hanggal rögzíthető memóriakártyára max. támogatás akár 128 GB-ig. Folyamatosan rögzíthet felvételeket, vagy mozgás érzékelésekor töltés közben is rögzíthető. Ha szeretné biztonságba helyezni otthonát, irodáját, raktárát, vagy figyelni szeretné gyermekét, ez a mini Wi-Fi kamera USB kulcson található mozgásérzékelővel kiváló választás. Nem feltűnő, miniatűr méretű, könnyen hordozható és fő előnye, hogy egy rejtett Wi-Fi kamera, amely biztonsági kameraként is szolgál az otthon biztonságához.

Felvétel hanggal - kamera usb kulcsban

Ez a zsebméretű mini kamera hasznos lehet iskolai előadások diszkrét rögzítéséhez, események rejtett rögzítéséhez, vagy tolvajok észleléséhez az irodában. A modern dizájn mellett ez a kamerával ellátott vaku mozgás érzékelésekor automatikusan elindítja a felvételt, vagy a beépített kamera mobilalkalmazásból távirányítható.

Használat előtt az USB-meghajtót először fel kell tölteni úgy, hogy egy számítógéphez vagy hálózati USB-adapterhez csatlakoztatja, és egy micro SD-kártyát helyez bele. Telepítse a "HDlivecam" alkalmazást, amely ingyenesen letölthető a Play Áruházból (Android) vagy az AppStore-ból (iOS), és hozzáférhet a beépített WiFi kamera teljes beállításához. A kamerával ellátott USB flash meghajtó mozgásérzékelõ funkcióval rendelkezik, azaz amint mozgást érzékel a készülék, azonnal figyelmezteti Önt, és videófelvételt készít.

p2p wifi kamera usb flash meghajtóban távfelügyelet

A kapott adatok letöltéséhez egyszerűen csatlakoztassa a flash meghajtót a számítógép USB-portjához, ahol normál cserélhető lemezként jelenik meg. Ezt követően a feltöltött fájlokkal minden szükséges műveletet elvégezhet (törlés, másolás, áthelyezés, lejátszás). A kamerával ellátott USB flash meghajtó mobilalkalmazás telepítése nélkül is használható, a csúszógomb megfelelő pozícióba mozgatásával a készülék ezután elkezdi a videó rögzítését. Ahhoz, hogy a mobilalkalmazáson keresztül csak az élő videó streamet nézhesse a felvételek mentése nélkül, nem szükséges SD memóriakártya behelyezése.

kamera az usb lemezen, egyszerű egy gombos művelet

Jellemzők:

Full HD 1920x1080p videokamera
Indítsa el a felvételt, ha mozgást észlel
Videórögzítés mozgásérzékeléssel
Vezeték nélküli távoli videórögzítés az APP-n keresztül
Élő közvetítés online videó okostelefonon
Loop videofelvétel
A dátum és az idő automatikusan szinkronizálva van
Egyidejű élő videó mobilon
Videólejátszás mobilon
Egy csúszó gomb
TF (Micro SD) kártya támogatás, max. 128 GB


Műszaki adatok:

Felbontás: 1920 x 1080p
Videofájl mérete: körülbelül 1 MB-40 MB percenként
Tápellátás: 3,7V 700mah lítium-ion polimer akkumulátor
Akkumulátor élettartama: Videó működési ideje akár 120 perc
Videó lejátszása: lejátszás számítógépen vagy mobiltelefonon
További jellemzők: mozgásértesítés
Élő adás
Vezeték nélküli kapcsolat (wifi, AP támogatás és távoli megfigyelés)
TF kártya támogatás: Maximum 128 GB
Méretek: 89 x 29 x 10,5 mm
Súly: 36 g

Csomag tartalma:

1x USB flash meghajtó
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek