Pipe kamera - endoszkóp

Termék kódja: 92-006 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 25 000 Ft
Ár ÁFA-val 30 000 Ft
- +

Termékleírás Pipe kamera - endoszkóp

Pipe kamera - endoszkóp és egyéb vizsgálati kamerák eladása online - jó áron. Mi vagyunk a szakemberek a világon a kamerák. USB lyukkamerás - endoszkóp átmérője mindössze 5,5 mm, és a videó felbontás 640 * 480 pixel. Mert Kiemelkedő rekord még rossz fényviszonyok között is, az endoszkópos kamera beépített 6 db LED-ek.

Fedezze még nehezen hozzáférhető helyeken, és egy tiszta képet róluk keresztül számítógépes kapcsolat. A rugalmas 83 cm hosszú hattyúnyak ideális szemrevételezése nehezen hozzáférhető helyeken. Szabályozható fény a kamera 6db LED optimális megvilágítást. Teljesítmény biztosított közvetlenül USB-n keresztül. Alkalmas minden használ, ahol szükség van a legfinomabb részleteket. Az üzemeltetéshez szükséges, a Windows®-kompatibilis számítógépre. USB-kábel hossza 2 méter, ami elegendő a legtöbb alkalmazás számára.

USB ellenőrző kamera

Alkalmazás: Alkalmas részén Geodézia csövek, felszerelés eszközök, víz alatti feltárás, telepítése, montázs, építőipar, műhelyek, laboratóriumok, az oktatás, karbantartása és javítása autók ellenőrzése megközelíthetetlen helyek stb

Műszaki adatok:

Típus: 98AC
Interface: USB 2.0
Operációs rendszer támogatás: Windows
Érzékelő: 1 / CMOS 10VGA
Videó felbontás: 640 * 480 pixel
Frame sebesség: 30 / FPS - képkocka másodpercenként
Átmérő kamera:. 5,5 mm
Fényforrások: LED (6 db)
A csővezeték hossza kamera: 830 mm
Vízállóság: IP67
USB kábel hossza: 2000 mm
Látószög: 60 °
Fókusztávolság: 3-8 cm

Hozzászólások

Egyéb termékek