Rejtett kamera detektor - Mini kémkereső IR LED 940nm + 2,2" kijelzővel

Termék kódja: 09-081 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Rejtett kamera detektor - Mini kémkereső IR LED 940nm + 2,2" kijelzővel

Rejtett kamera detektor - Kémkereső Mini IR LED-del 940nm + 2,2" kijelző nappali és éjszakai használatra a 940nm IR LED-nek köszönhetően akkumulátorral a többfunkciós használatra. Ez a rejtett kamera detektor a személyes adatok védelmét szolgálja. Könnyen kezelhető és gyorsan megtalálja a rejtett kamera lencséjét.Rögzíti a rejtett kamerák láthatatlan éjszakai látását is éjszakai kémkedéshez (940nm).Minden bizonnyal megtalálja majd alkalmazását szállodákban, panziókban, irodákban, öltözőkben, nyilvános WC-kben, edzőtermekben stb.

A kémkamerák különféle dolgokban elrejthetők , mint például izzók, füstérzékelők, falióra, lámpa, TV, ébresztőóra, meteorológiai állomás, hangszóró, toll, kulcstartó, szemüveg vagy egyéb tárgyak. Ennek az eszköznek köszönhetően hatékonyan megelőzheti a lehallgatást, a titkos filmezést és a személyes adatokkal való visszaélést . Az érzékelőt minden bizonnyal értékelni fogják azok az emberek, akik gyakran használnak bankkártyát, gyakran utaznak és szállodákban alszanak, valamint a gyönyörű nők, akik megvédik magánéletüket a paparazziktól . Használhatja üzleti találkozókhoz, titkos találkozókhoz, vizsgákhoz és interjúkhoz is.

Kamera detektor - kémkereső

Kameradetektor - kémkereső

Az érzékelőnek 2 használati módja van:

Fény mód - nappal, akár éjszaka is használható - az érzékelő lámpák felkapcsolása után csak nézzen a keresőbe, és ellenőrizze a helyiséget, ill. az a hely, ahol a rejtett kamerákat el kell helyezni. A villogó frekvencia négy szintje közül választhat. A rejtett kamera lencséjét fényesen izzó vörös pontként (pontként) fogja látni, amikor az érzékelési fényt a rejtett kamerára irányítja.

LCD képernyő üzemmód - csak éjszaka használható - az érzékelő lámpák és a monitor felkapcsolása után megkezdheti a helyiség, illetve a rejtett kamerák elhelyezésére szolgáló helyek pásztázását. A villogó frekvencia négy szintje közül választhat. A rejtett kamera lencséjét fényesen izzó vörös pontként (pontként) fogja látni, amikor az érzékelési fényt a rejtett kamerára irányítja.

A legjobb rejtett kamera detektor

legjobb rejtett kamera detektor IR LED-del és 2,2" kijelzővel

Miniatűr méreteinek és kis súlyának köszönhetően ez az érzékelő mindig nálad lehet.

mini rejtett kamera detektor

A csomag tartalmaz egy tesztlencsét és egy teszt éjszakai IR LED láthatatlan lámpát is, mellyel megtanulod gyorsan felfedni a rejtett kamerákat és az éjjellátó kamerákat.

kameradetektor - rejtett kamerák professzionális észlelése

Jellemzők:

kis méretek és kis tömeg
állítható érzékelő lámpák frekvenciája
monitor
újratölthető elem
teszt kamera


Leírás:

Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor 450mAh kapacitással
Töltés: DC5V/1A USB kábellel
Készenléti üzemmód: kb. legfeljebb 3 hónapig
Töltési idő: 3-4 óra
Működési idő: 2-2,5 óra
Monitor mérete: 2,2"
Súly: 160g
Méretek: 10,3x6,2x1,5 cm

Csomag tartalma:

1x rejtett kamera érzékelő
1x töltő micro USB kábel
1x tesztkamera - lencse + IR LED lámpa az éjszakai látáshoz
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek