RF jel detektor + hibajavító készülék GSM, GPS, RF eszközökhöz

Termék kódja: 09-068 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 36 668 Ft
Ár ÁFA-val 44 000 Ft
- +

Termékleírás RF jel detektor + hibajavító készülék GSM, GPS, RF eszközökhöz

RF jel detektor + hibajavító készülék GSM, GPS, RF eszközökhöz. Az egyik legjobb kettős antennával rendelkező detektor, amellyel kém észlelhető GSM, GPS, RF készülékek. Az érzékelő feltárja a rádiójelek erős sugárzását a helyiségben, és így észlel egy lehetséges hibát. Ez egy továbbfejlesztett érzékelő, erős kettős GSM és RF antennával , amely jobb érzékenységet biztosít a rádióhullámok , kém eszközök észlelésére , valamint a nagyobb hatótávolság észlelésére . A rendkívül nagy érzékenység és a széles észlelési tartomány biztosítja a magánélet magas szintű védelmét a mobiltelefon kémhallgatása ellen, az üzleti találkozók, irodák, otthonok, osztálytermek, autók, szállodák, öltözők stb.

rf jel detektor

Az detektor érzékeli az erős sugárzás jelenlétét a térben. A pontos hangjelzéssel és a LED jelzőfényekkel jelzi a sugárzás forrásába vagy egy rejtett kém eszközbe történő irányításhoz szükséges jel erősségét . Az érzékenység beállítása és az érzékelési frekvenciatartomány a kapcsolón és az érzékenységi gombbal érhető el.

bug seprő

Az eszköz egyediségének a piacon fennálló versennyel szemben a digitális jel vétele, és nemcsak kiterjeszti az észlelés frekvenciatartományát, hanem hatékonyan megakadályozza a jel interferenciákat is . Az innovatív detektor különféle típusú kém lehallgatásokról, jármű-nyomkövetőkről, mobiltelefonok titkos szoftvereiről, szerencsejáték-csalásokról és más kém eszközökről szól.

Műszaki adatok:

Kommunikációs tartomány: 1MHz - 8000MHz
Dinamikus tartomány érzékelés:> 73db
Érzékelési érzékenység: <0,03 MW
Érzékelési teljesítmény: 1,2 GHz vezeték nélküli kamera: 10m², 2,4GHz: 15m²
Mágneses tartomány: 10 ~ 20 mm
Pinhole kamera: 10 ~ 20m
Mobiltelefon: 2G, 3G, 4G 10m²
Akkumulátor: 3,7 V 1000mAH
Munkaidő: 8 - 12 órás.
Méretek: 20,6 cm (magasság) x 5,4 cm (szélesség)
Súly: 120 g

Csomag tartalma:

1x érzékelő
2x antenna (GSM, RF)
1x Micro USB kábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek