Rólunk

Vállalat

Efeel.hu egyik legnagyobb internetes viszonteladók kamerák - Spy, CCTV, autós, biztonsági kamerák. 2009-ben alapított, Efeel.hu központja Szlovákiában (cenral Európában). Üzleti filozófiánk egyszerű: a fogyasztók és a vállalkozások számára, hogy mit akarnak, amikor akarják. Mi soha nem hagyja abba fejlesztjük világszínvonalú működését azáltal, hogy az ügyfelek - és igényeiket - először.

Media Leaders Kft rendelkezik egy nemzetközileg elismert minőségirányítási rendszer tanúsítvány ISO 9001:2015
Kattintson tovább
iso Zertifikat 9001:2015

Termékek

Ügyfeleinknek több száz terméket, és a mi listáját termékkategóriák és termékkínálatát napról napra. Efeel az ügyfeleket, hogy a sorstól a legjobb árakat és exkluzív ajánlatokat a rengeteg termék, mint a biztonsági kamerák, CCTV kamerák, autós kamerák, kém kamera és még sok más.

A nagy kapcsolatokat az összes nagy gyártó jelent ügyfeleink mindig talál különleges ajánlat a forró anyag minden egyes termék részben. És, hogy segítsük ügyfeleink kiválasztani a megfelelő termékeket, azt könnyen megtalálja a rendelkezésre álló árak, vélemények és értékelések.


Szolgáltatás

Abban Efeel.com, a hangsúly mindig is segítve az ügyfeleket időt és pénzt takarít. Ezért is fektettünk az épület egy weboldal, amely lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan kezelni a számlák beavatkozás nélkül. Ez a felhatalmazó, 24/7 önkiszolgáló megközelítés, amely biztosítja tartjuk ügyfeleink elégedettek, és áraink versenyképesek.