Spy bluetooth fülhallgató + Ultra erős 7W erősítő + mikrofon

Termék kódja: 09-040 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft
- +

Termékleírás Spy bluetooth fülhallgató + Ultra erős 7W erősítő + mikrofon

Spy bluetooth fülhallgató + Ultra erős 7W erősítő + mikrofon a legújabb láthatatlan fülhallgató külső érzékeny mikrofonnal. Jelenleg TOP modell a kém fejhallgató piacán !!! Láthatatlan fülhallgatók - nano mini kém fülhallgató + 7W erősítő a biztonság és a diákok számára (vizsgák) ideális mikro fejhallgató.

Mindenki ismeri az életed helyzetét, ha értékelnéd, hogy valaki tanácsot tud adni neked, vagy nehéz helyzetben segíthet, és bárki nem tud róla. A tesztelés, a vizsgák, a kereskedők üzleti találkozókon és más helyzetekben történő megismerésére készül. A továbbfejlesztett kém fülhallgató egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy valaki távoli használatával csatlakozzon a mobiltelefonjához, de anélkül, hogy bárki tudná róla. A bluetooth doboz vezérléséhez csak helyezze be a SIM-kártyát és kapcsolja be a készüléket.

kém fülhallgató 7W-os erősítővel

Rögzítse a nyakláncot a nyakon, hogy párosítsa a készüléket a fülhallgatóval, és helyezzen be mini fülhallgatót a fülébe. A 7W teljesítményű erős erősítő segítségével a jelet vezeték nélkül továbbítják a vevőhöz, ahol a jelet hangra alakítják át. A nyaklánc a meghosszabbított kábellel jobb, mint az előző modell, ezért az egész készülék könnyen elrejthető a zsebében. A kommunikáció érzékeny mikrofont használ , amelyet a ruházati cikkekre lehet rögzíteni. A SIM-kártya hívása után a készülék automatikusan fogad egy hívást, és elkezdheti a kommunikációt.

kém Bluetooth fülhallgató mikrofonnal

Javasoljuk, hogy az ügyfelek ne vásároljanak olcsó imitációt a kém fülhallgató gyenge minőségéről a nem ellenőrzött eladókon keresztül.

A kém fülhallgató garancia - 24 hónap. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás.

A kém fülhallgatót úgy alakították ki, hogy illeszkedjenek a füldugóba - hogy elképzelhetetlenek legyenek. Nem mérgező anyagból készül. Spy fülhallgató eladó nagy áron, amit online vásárolhat az e-shopunkban. Nézze meg ajánlatunkat, és keresse meg, amit keres.

kém fülhallgató használata

A népszerű kém fülhallgató legújabb modellje . Az előző modellhez képest javult az anatómiai forma, hogy képes legyen a fül teljes tömítésére a környezeti szivárgás ellen. A kézibeszélő a legújabb érzékeny vevőegységből (tekercsből) áll, egy stabil mikro hangszóróról , amely nagyon világos és tiszta hangot kínál, minimális zajjal. A fülhallgatót egy miniatűr gombelem táplálja. A fülhallgató könnyen behelyezhető a fülcsatornába. A fülhallgatón egy átlátszó horog van rögzítve, amellyel a fülhallgatót a fülről ki lehet venni. A még könnyebb kezelhetőség érdekében a kézibeszélőnkben a mágneses csipeszeket kínáljuk . Akkumulátor, amely akár 7 órát is tartalmaz.

Jellemzők:

Professzionális tervezés, kiváló hangminőség
Ergonomikus kialakítás, kényelmes kezelés
Akkumulátor élettartama 7 óra
Egyszerű kezelés és hívások fogadása.
Támogassa a kihangosítást a kétirányú kommunikáció érdekében.

Műszaki adatok:

Frekvencia-válasz: 180Hz-5600Hz
A torzítás mértéke <2%
Kimenet: 115 db
Optimális érték: 40 db
Érzékenység: <100 db
Üzemi áram: 0,65 mA
Zaj: 20 db
Erősítő: 7W
Beszélgetési idő egy díjért: 12 óra
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C - 60 ° C
Akkumulátor típusa: SR416SW 337
Az akkumulátor élettartama: akár 7 óra
Méretek / súly: 13x6mm / 0,5 g
Csomag méret / tömeg: 52x42x14mm / 0,8 g


A csomag tartalma:

1x Spy fülhallgató
1x Clip mikrofon
1x Bluetooth hurok 7w nyakon lóg
1x USB-kábel
1x tápegység
1x akkumulátor
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek