SPY KIT - FULL HD WiFi kamera szemüvegben + Spy fülhallgató

Termék kódja: 10-154 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 113 332 Ft
Ár ÁFA-val 136 000 Ft 148 000 Ft
- +

Termékleírás SPY KIT - FULL HD WiFi kamera szemüvegben + Spy fülhallgató

SPY KIT - TELJES HD WiFi kamera szemüvegben + Spy fülhallgató, élő képátvitel WiFi / P2P + valós idejű kommunikációval kémhomlokzaton keresztül. Elegáns szemüveg FULL HD kamerával és WiFi-vel, valamint kémfülhallgatóval ideális kémfelépítés a megfigyelt nyomon követéshez és kommunikációhoz. A kémfüves szemüveg gondoskodik a beolvasott képek élő továbbításáról és a Bluetooth Spy kézibeszélővel, amelyet a telefon másik személyével kommunikálhat. Az egyedülálló kémfelszerelés használatát különböző élethelyzetekben találja meg, amikor titkos segítségre van szüksége telefonján, de élő közvetítéssel is rendelkeznie kell. sokféle nehéz helyzetben találja meg használatát, amikor a telefonon keresztül igénybe veszik a diszkrét segítséget, és ha videoközvetítésre van szükség.

SET - Elegáns szemüveg HD kamerával és Spy fülhallgatóval = élő közvetítés WiFi / P2P + valós idejű kommunikációval Spy fülhallgatón keresztül

Szemüvegek FULL HD kém kamerával + P2P élő videó átvitel + WiFi. Az elegáns kémlövegek a környezet figyelmen kívül hagyó felvételét biztosítják, és elegáns kiegészítő az alkalmi ruházathoz. Ezekkel a kémlel védő szemüveggel pontosan rögzítheted, hogy mit látsz és ugyanakkor szabad kezed van, hogy elkerüld a gyanúját. Egy másik előny az élő WiFi átvitel közvetlenül a mobiltelefonra a "Pro iCam" alkalmazással, amely szabadon elérhető az Android és az iOS számára . Az alkalmazással nemcsak a beolvasott képeket nézheti, hanem a már rögzített videókat is lejátszhatja. A P2P támogatásnak köszönhetően a szemüvegek mobiltelefon segítségével csatlakoztathatók az internethez, amellyel létrehozhat WiFi hotspotot, így barátainak élő internetes rekordot láthatnak.

A kamera valóban észrevétlen, és egyáltalán nem látható

Teljesképernyős kamera kémlőkön
A szemüvegben van egy beépített mozgásérzékelő, amely képes rögzíteni a mozgást, majd értesítés formájában értesíti közvetlenül a mobiltelefonjára a "Pro iCam" segítségével. Ideális, ha elhagyja az irodát, és a távollétében tájékoztatni akarja, hogy ha valaki közeledik az íróasztalához. A rögzített kép 1920 x 1080 képpontos felbontású, 25 kép / másodperces sebességgel rögzíthető a microSD kártyán, maximum 128 GB kapacitásig. A szemüveg beépített újratölthető 220 mAh akkumulátorral rendelkezik, beépítve a szemüvegkeretbe. Az akkumulátor újratöltése a mellékelt mikro USB kábellel történik.
Wifi kamera szemüvegben 128gb támogatással

A kémlátók tökéletes választás az Ön számára olyan helyzetekben, amikor titokban rögzítenie kell a találkozót, anélkül, hogy bármilyen gyanú merülne fel. A védőszemüvegek széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek, mivel azokat üdüléshez, koncerthez, sporthoz vagy más tevékenységekhez is használhatja, amikor rögzíteni kívánja tapasztalatait. Miután csatlakoztatta a Full HD szemüveget a számítógéphez USB-n keresztül, memóriakártya-olvasóként működik, és a rögzített videókat és fényképeket közvetlenül a számítógépre vagy a notebookra töltheti le.

rejtett wifi kamera P2P átvitellel

A szemüveg jellemzői:

plusz Elegáns napszemüvegek alkalmi ruházat kamerával
plusz Teljes HD videó
plusz Mozgásérzékelő értesítésekkel
plusz WiFi és P2P támogatás
plusz 128 GB-ig terjedő microSD kártyákat használ

A szemüveg műszaki adatai:

Chip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Fényképfelbontás: 4032x3024
Videó felbontás: 1920x1080p
Képfrissítés: 25 kép / mp
Videó tömörítés: H.264
Fényképezési szög: 90 °
Memóriakártyák: microSD kártyák 4-128GB
Akkumulátor: 220 mAh
Újratöltési idő: 2-3 óra
Az akkumulátor élettartama: legfeljebb 2 óra (munkaidő)
Hálózati kapcsolat: P2P, WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: mikro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Súly: 160 g

Kémhordozó bluettooth 5W-os erősítővel a legújabb modell mindegyikünk ismeri az élethelyzeteket, amikor méltányolná, ha valaki tanácsot adna neked, vagy segítene egy nehéz helyzetben, anélkül, hogy senki sem tudna róla. A diákoknak vizsgaidőben, üzleti találkozók és más helyzetek során a kereskedők számára készült.

A kémbeállító forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy valakivel kapcsolatba lépjen a mobiltelefonodon vagy adón keresztül, anélkül, hogy bárki tudná. Az elv egyszerű, egyszerűen helyezze be a fülébe a vezeték nélküli kém fülhallgatót (ami nem látható a miniatűr méretétől), és a nyakra akassza fel a bluetooth nyakláncot (párosításra egy mobiltelefonnal) ultra teljesítményű és 5 wattos erősítővel , amelyen keresztül a jelet vezeték nélkül továbbítják a fülhallgatóba, ahol a jel hangra vált.

Javasoljuk az ügyfeleknek, hogy ne vásároljanak olcsó, kisméretű kémfülvédő utánzást ellenőrzött eladókon keresztül.

24 hónapos garanciát vállalunk a kémbe. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás. A kém fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füldugába, így egyáltalán nem észrevehető. Ők ártalmatlan anyagokból készülnek.

kém fülhallgató
A népszerű kémfülhallgató legújabb fejlett modellje . Az előző modellhez képest jobb anatómiai alakja tökéletesen lezárja a fület a hang szivárgásától a surroundigig. A kézibeszélő egy érzékeny vevőt (tekercset), egy stabil mikrohangszórót tartalmaz , nagyon tiszta és tiszta hanggal, csökkent zajokkal.
kém videokamera Bluetooth-on
A fülhallgató egyszerűen beilleszthető a fülébe a fülcsatornába. A mobilegységhez áttetsző hurok csatlakozik, amellyel a fülhallgatót könnyen kiveheti. A készülék még egyszerűbb kezelése érdekében mágneses csipeszet kínálunk e-boltunkban. A csomagban megtalálható az akkumulátor, amely akár 7 óráig is tarthat.
kém telefon

A fülhallgató kém funkciói

plusz Professzionális design, kiváló hangminőség
plusz Ergonómikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra
plusz Méretek: 13x6mm
plusz Mûködési frekvencia: minden frekvencia
plusz Bluetooth-kapcsolat mobileszközökön.
plusz Könnyű kezelni és fogadni a hívásokat.
plusz Kihangosított támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indítása - MP3 fájlok lejátszása.
plusz Beszélgetési idő egy töltésnél legfeljebb 12 óra, maximum 130 óráig.
plusz A Bluetooth hurok 700mAh beépített lítium akkumulátort tartalmaz
plusz A bluetooth hurok 5W-os erősítőt tartalmaz
plusz Integrált mikrofon

kémbejátszó összehasonlító táblázat

A csomag tartalmazza

 • Szemüveg FULL HD kamerával
 • Memóriakártya-olvasó
 • Micro USB kábel
 • Szoftver CD
 • Kézi a szemüveghez
 • A legújabb kémbeállító
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W nyakú hurok
 • USB kábel
 • Adapter
 • Kézikönyv kézibeszélőhöz

Hozzászólások

Egyéb termékek