Spy SET – Mini lyukkamera Full HD WiFi/P2P szöveges fókusszal + kém fülhallgatóval

Termék kódja: 10-644 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 90 000 Ft
Ár ÁFA-val 108 000 Ft 144 000 Ft
- +

Termékleírás Spy SET – Mini lyukkamera Full HD WiFi/P2P szöveges fókusszal + kém fülhallgatóval

Spy SET - Mini lyukkamera Full HD WiFi/P2P élő közvetítéssel az interneten keresztül, mobiltelefon kijelzővel szöveges fókusszal + kém fülhallgató (láthatatlan fülhallgató). A kémkészülék beépített 1500 mAh kapacitású lítium-on akkumulátort és kémfülhallgatót tartalmaz, mellyel valós időben nézheti meg a felvételeket, ugyanakkor teljesen észrevétlenül kaphat utasításokat a másik személytől a fülében lévő kém fülhallgatón keresztül. .

Ez a készlet egyedülálló lehetőséget kínál különböző terek, tárgyak vagy szövegek papírra rögzítésére egy FULL HD lyukkamerával anélkül, hogy a környezet észrevenné, és egyidejűleg kommunikálhat egy személlyel telefonon egy Spy készüléken keresztül. Minden kommunikáció P2P interneten keresztül történik, így lehetőség van a kamera figyelésére és a kémkészüléken keresztüli kommunikációra távolságkorlátozás nélkül (az egyetlen feltétel az internetkapcsolat) egy alkalmazáson (iOS/Android) keresztül mobiltelefonon . Nincs szükség SIM-kártyára a készülékben.

A SET tartalmaz egy lyukkamerát és egy legjobb vezeték nélküli kémfülhallgatót
amelyek csak egy alkalmazáson keresztül működnek, párosítsd a telefonnal wifin (nem bluetoothon)

A kamera képes fókuszálni az objektívre, ami kiváló például vizsga közben, amikor a papíron lévő szövegre kell fókuszálni. A miniobjektív elfordításával fókuszálhatja a fényképezőgépet. Ezt a fényképezőgépet írott vagy nyomtatott szöveg rögzítésére tervezték.
wifi tűlyuk kamera - szöveg rögzítése papírra és kém fülhallgatóra

Az alkalmazáson keresztül lehetséges Élő közvetítés a kameráról + kommunikáció kémkészüléken keresztül. A beépített SPY kézibeszélővel ellátott kamera különféle kihívásokkal teli helyzetekben használható, amikor észrevétlen telefonos segítségre van szükség, és egyben videó átvitelre van szükség ahhoz, hogy jobban megértsük, mi történik, pl. vizsga vagy teszt.

SET - Mini lyukas Full HD kamera Spy kézibeszélővel = videofelvétel valós időben WiFi-n keresztül + élő kommunikáció a Spy készüléken keresztül

mini pinhole kémkamera kém fülhallgatós készülékkel

A kamera felvétele online nézhető Wi-Fi hálózaton keresztül egy alkalmazás segítségével (okostelefonon vagy táblagépen keresztül). A lítium akkumulátor a fényképezőgép kis méreteivel kombinálva tökéletesen alkalmas arra, hogy a fényképezőgépet észrevétlenül helyezze el a testen, de a belső térben is.

A kamera képes fókuszálni az objektívre, ami kiváló például vizsga közben, amikor a papíron lévő szövegre kell fókuszálni.
Az objektív egyszerűen elfordításával a rögzíteni kívánt szövegre fókuszálhat

fókusz a szövegre - kamera lencse tűlyuk cam

Az 5 V-os USB AC/DC adapteren keresztüli állandó tápellátás lehetőségét ezért nem korlátozza a beépített akkumulátor élettartama. A kamera FULL HD 1080P felbontásban rögzíti a videót, az objektív minimális mérete ellenére, amely mindössze 8 mm . A kamera a felvételeket micro SD kártyán tárolja ( 128 GB-ig támogatja ). A kamera fotók készítésére és videók rögzítésére is alkalmas. A kétirányú kommunikáció az alkalmazáson keresztül lehetséges a kamera testébe épített mikrofonnak köszönhetően (az áramköri lapon a gombok közelében). A csomag tartalmaz tartalék gombokat is, amelyeket az objektívre teszel, és így tökéletes álcázást érhetsz el a ruhákon , amelyekbe a kamera rejtőzik. A kézibeszélő az antennához csatlakozik, amely egy meghosszabbított kábelen van, és a kameraházból vezet ki. Ennek a kiterjesztésnek köszönhetően a fehér antenna a vállra helyezhető, ami a lehető legközelebb a kézibeszélőhöz a legjobb jelátvitel érdekében.

FULL HD WiFi IP kamera kétirányú kommunikációval és vezeték nélküli kézibeszélővel diákoknak

lyukkamera szövegrögzítéssel wifi p2p interneten keresztül

A kis méretek, a feltűnőség, a wifin keresztüli csatlakozás lehetősége nagyon hasznos eszközzé teszik ezt a kamerát a nagy biztonsági kamerákhoz képest. A kamera legnagyobb előnye, hogy rögzíti azoknak az embereknek a valós viselkedését, akik nem tudják, hogy biztonsági kamera figyeli őket.

A fényképezőgép teste (fekete NYÁK) felforrósodhat, ezért nem ajánlott a fényképezőgépet közvetlenül a testre (bőrre) helyezni.

gomb lyukas kamera + kém fülhallgató szöveges vizsgákhoz

A Pinhole kamera jellemzői:

plusz Támogatja az Android és iOS mobiltelefonokat is
plusz Videó akár 1080p felbontással
plusz Memóriakártyák támogatása 128 GB-ig
plusz Az akkumulátor kapacitása folyamatos működést biztosít akár 5 órán keresztül

Pinhole kamera specifikációi:

Érzékelő: CMOS
Videó felbontás: 1080p
Objektív kézi élességállítással
Akkumulátor: újratölthető 1500 mAh Li-on
Az akkumulátor élettartama: akár 5 óra
Töltés: USB 5V 1A vagy 2A
Érzékelő mérete: 1/3"
Memória: Támogatja a micro SC kártyát 128 GB-ig
Csatlakozás: Wifi szabvány IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvencia: 2,4GHz ~ 24835GHz
Kamera méretei: Objektív 8x8 mm + kábel a kamerához 12 cm

Mindannyian ismerünk olyan élethelyzeteket, amikor örülnénk, ha valaki tanácsot adna, segítene egy nehéz helyzetben anélkül, hogy bárki is tudna róla. Diákok számára készült vizsgák alatt, üzletemberek üzleti tárgyalások során és egyéb helyzetekben. A kémfülhallgató egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy távolról kommunikáljon valakivel mobiltelefonon vagy walkie-talkie-n keresztül, anélkül, hogy erről bárki tudna. Az elv nagyon egyszerű, csak tegyél a füledbe egy vezeték nélküli kémfülhallgatót, ami a miniatűr méretei miatt egyáltalán nem látszik, magadra teszel egy kamerával ellátott indukciós tekercset, amelyen keresztül vezeték nélkül továbbítják a jelet a fülhallgatóba, ahol a jelet hanggá alakítják.

A szett kém fülhallgató + mini lyukkamera használatának lehetőségei gombkészlettel az álcázáshoz

kamera és kém fülhallgató tesztekhez diákok számára

A népszerű kém fülhallgató legújabb továbbfejlesztett modellje . Az előző modellhez képest továbbfejlesztett anatómiai formával rendelkezik, hogy tökéletesen tömítse a fület a hangok környezetbe való szivárgása ellen. A kézibeszélő egy csúcstechnológiás érzékeny vevőből (tekercsből) , egy stabil mikrohangszóróból áll, nagyon tiszta és tiszta hanggal, minimális zajjal.

diák készlet - kémhallgató készülék fülhallgató tesztekhez

Egyszerűen be kell helyezni a fülhallgatót a fülben lévő hallójáratba. A fülhallgatóra egy áttetsző kampó van rögzítve, amellyel a fülhallgatót ugyanolyan egyszerűen leveheti a füléről. A kézibeszélő még egyszerűbb kezeléséhez mágnescsipeszeket kínálunk e-shopunkban.

A kém fülhallgató jellemzői

plusz Professzionális kialakítás, kiváló hangminőség
plusz Ergonomikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) Az akkumulátor élettartama akár 7 óra
plusz Méretek: 13x6 mm
plusz Működési frekvencia: minden frekvencia
plusz Vezeték nélküli kapcsolat mobil eszközökkel (telefon, tablet)
plusz Könnyen irányítható és fogadható hívásokat.
plusz Kihangosító támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indításának lehetősége - MP3 fájlok lejátszásához.
plusz A beszélgetési idő egy töltéssel akár 12 óra, a készenléti idő pedig akár 130 óra.

A készlet csomagja a következőket tartalmazza:

1x Micro pinhole kamera + Li-on akkumulátor + antenna
1x gombkészlet az álcázáshoz
1x Spy fülhallgató
1x akkumulátor vezeték nélküli kézibeszélőhöz
1x USB kábel a tápellátáshoz
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek