Szemüveg Wifi HD fényképezőgép - streaming app mobiltelefon

Termék kódja: 10-119 Kérdésem van
újdonságok Szemüveg Wifi HD fényképezőgép - streaming app mobiltelefon
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 45 332 Ft
Ár ÁFA-val 54 400 Ft
- +

Termékleírás Szemüveg Wifi HD fényképezőgép - streaming app mobiltelefon

Szemüveg Wifi HD fényképezőgép - streaming app mobiltelefon. Stílusos HD napszemüveg kiváló minőségű képet - ideális eszköz a video és audio-felvétel, bárhol is van. Wifi HD kamera napszemüveg támogató microSD kártyával akár 64 GB-os, és az élő közvetítés az interneten keresztül. Ha kell rögzíteni egy interjú, találkozó, vagy csak elfog a rekord a nyaralás vagy a különböző sport-, ezek a HD kamera szemüveg csak jobb az Ön számára.

Stílusos HD napszemüvegek kiváló minőségű kép és a LIVE streaming az interneten keresztül.

Wifi szemüveget lehet csatlakoztatni a router, vagy tudod csatlakoztatni a mobil telefon és a tabletta kialakítása után egy hozzáférési pontot. Az élő internetes közvetítés, négy felhasználó csatlakoztatható a szemüvegét, és nézni az adást, bárhol a világon. Az előnye, napszemüveget, hogy akkor elfog pontosan mit lát és még szabad kezet, ami hasznos, különösen a sport vagy ünnep, míg védve van a nap ellen. A szemüveg kamerával ellenőrzött keresztül P2PLiveCam alkalmazása révén a helyi wifi hálózat csatlakoztatását követően a mobil telefon vagy tabletta. Az alkalmazás egyaránt támogatja az Android és iOS, és akkor töltse le a Google Play vagy az iTunes. Egy másik lehetőség az, hogy keresztül csatlakozik a helyi wifi hálózat a laptop vagy a PC-re. Semmi sem könnyebb és praktikusabb, mint ez a kamera beépített szemüveg. A kamera felvételt tárolja közvetlenül a microSD-kártyát napszemüvegek akár 64 GB (nem tartozék).

Sun szemüveg hd wifi kamera

Párosítása után a telefon vagy tablet, meg lehet változtatni a beállítást a kamera vagy fényképezőgép. Kiválaszthatja a videót HD 1080x720P a 25fps vagy 640x480P a 25fps. A rögzített videók vannak mentve a microSD-kártyát ASF formátumban, és AVI formátumban, ha a felvétel egy helyi wifi hálózaton vagy az interneten keresztül. Ön tudja játszani a rögzített fájlokat a kártyára szabadon letölthető VLCPlayer vagy SMPlayer. Ön is használja a szemüveget, mint egy biztonsági kamera. Csak helyezze őket oly módon, hogy a lencse nyomon tudja követni a szükséges területet és a mozgásérzékelő alkalmazása révén. A riasztás tudd, a mozgásérzékelés videoüzeneten és a rekord lesz tárolva a microSD kártyára, és akkor le fájlokat a mobiltelefon. Mozgásérzékelés hatásos 6m. Élő videó átvitel és videofelvétel a hanggal. A mikrofon képes felvételt hangzás akár 4m. Az alkalmazás is rendelkezik egy ciklikus felvételi funkció, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan eltávolítja a régi fájlokat és rögzíti újakkal, ha a kártya megtelt.

Wifi hd kamera napszemüvegek

Amikor egy 64 GB-os microSD kártya segítségével rögzíthetünk legfeljebb 64 órányi HD videó 1280x720 felbontásban. A beépített akkumulátor kapacitása 250mAh, és lehetővé teszi, hogy rögzítse a 25 percet egy feltöltéssel. A szemüveg is csatlakoztatható POWERBANK, amely lehetővé teszi, hogy meghosszabbítja a video rögzítési idő szerint a kapacitás a csatlakoztatott külső akkumulátor (például a hatalom 2500mAh van a felvételi idő legfeljebb 4 óra). A kamera a napszemüveg is csatlakoztatható egy állandó áramellátás USB adaptert. Az objektív látószöge 120 °, amely lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje nagy területeken.  

Van még egy nagy teljesítményű LED a szemüveget, amely lehetővé teszi Önt még sötétben is. Ez a praktikus világítási fogja értékelni sok esetben.


Jellemzők:

Wifi kamera rejtett szemüveg
Felvétel a lehetőséggel élő streaming az interneten keresztül
Mozgásérzékelés és riasztási üzenetek küldését.
Felhasználás microSD kártyával akár 64 GB
Lehetőség áramellátás POWERBANK
Wi-Fi kapcsolat segítségével a helyi hálózaton vagy router kapcsolat

Műszaki adatok:

Videó felbontása: 1280x720 at 25fps, 640x480 25fps
Hang: hangfelvétel 5m
Videó felvételi formátum: AFS / AVI
Memória: microSD kártyával akár 64 GB
Lencse: 2 megapixeles CMOS
Látószög: 120º
Csatlakozás: USB
Internet: igen
Száma élő közvetítést kapcsolatok: 4 felhasználók
Üzemi hőmérséklet: -20 és +60

Csomag tartalma:

1x WiFi szemüveg kamera
1x USB kábel
1x Telepítő CD
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek