TIMEKETTLE M3 fordító fejhallgató - ONLINE/OFFLINE fordítás/zene/telefonálás

Termék kódja: 70-024 Kérdésem van
Gyártó IDŐKETTLE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 73 332 Ft
Ár ÁFA-val 88 000 Ft
- +

Termékleírás TIMEKETTLE M3 fordító fejhallgató - ONLINE/OFFLINE fordítás/zene/telefonálás

TIMEKETTLE M3 fordító fejhallgató - ONLINE/OFFLINE fordítás/zene/telefonálás. A fordító akár 40 nyelv ONLINE fordítását is támogatja. Nálunk vásárolhat egyedi fordítót kétirányú, valós idejű hangfordításhoz a világban. Lehetővé teszik, hogy nyelvi akadályok nélkül utazhasson a világban. Vezeték nélküli fejhallgató intelligens fordítóval, amely forradalmasítja a kommunikációt a nyelvi akadályoktól függetlenül. Kényelmes, valós idejű fordítás közvetlenül a fejhallgatón keresztül, mintha a tolmács közvetlenül a fejhallgatóba fordítana.

40 nyelv támogatása online + 8 nyelv offline . Amint kihúzza a fordítót, azonnal csatlakozik okostelefonjához (iOS/Android támogatás). Játssza le kedvenc zenei stílusát, vagy vegye fel a telefonhívást, és amikor fordításra van szüksége, gyorsan váltson az alkalmazásunkra. A flip fejhallgató iOS és Android alkalmazásokkal kompatibilis, és egyedülálló Qualcomm Bluetooth 5.2 technológiával rendelkezik, hatótávolsága akár 10 méter. Az okos fejhallgató ergonomikus, biztonságos kialakítású, biztonságosan és kényelmesen illeszkedik a fülbe, valamint izzadság- és vízálló IPX4-es lefedettséggel.

Hangfordító (tolmács) Timekettle M3 fejhallgató (zenehallgatáshoz vagy telefonáláshoz is)

timekettle m3 - fordítási hallókészülék

3 az 1-ben: fordítás, zene és telefonhívások

Zenét hallgatsz és hirtelen odajön hozzád valaki? Egyszerűen váltson módot a kézibeszélő megérintésével, és máris fordítási módba kerül! Ha külföldre utazik, nincs rosszabb, mint egy ismeretlen helyen ragadni anélkül, hogy hatékonyan kommunikálhatna. Az M3 fordítóval soha nem kerülhet ilyen helyzetbe, mert kézhasználat nélkül is természetes, valós idejű kommunikációt biztosít. Merüljön el a helyi kultúrában utazás közben, fejezze ki magát nyíltan, és teremtsen tartalmasabb kapcsolatokat azokkal az emberekkel, akikkel találkozik.
zsebfordító m3 időforraló

95%-os pontosság, kis, 0,5 s válaszidő, aktív zajblokkolás, hosszú akkumulátor-élettartam

A 6 világszínvonalú fordítóval (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) a fejhallgató gyorsan és pontosan fordítja le. Precíz aktív zajblokkolással a pótolhatatlan hangminőségért, mellyel akár 30 dB-lel is csökkentheti a külső hangot. Az M3 akár 7,5 óra üzemidőt biztosít egy feltöltéssel, több mint 24 óra üzemidőt töltőtokkal (dokkolóállomással) és körülbelül 30 napot készenléti módban.

hangnyelvi fordító

A fordító akár 40 nyelv ONLINE fordítását is támogatja (beleértve a különböző 93 ékezeteket)

Az ONLINE fordításhoz támogatott nyelvek listája:

arab, angol, bolgár, kínai, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, magyar, indonéz, japán, kantoni (Hongkong), katalán, koreai, maláj, német, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, szlovák, szlovén, svéd, olasz, tamil, telugu (India), thai, török, vietnami stb.

Az angol nyelvben legfeljebb 13 különböző ékezet közül választhat, például (USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság, mások...) A spanyol nyelven is akár 20 különböző ékezet közül választhat (Spanyolország, USA, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Venezuela és mások). ..) arabul is, akár 15 különböző ékezet közül választhat, mint például (Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Izrael, Marokkó és mások...)

fordítás akár 40 nyelvre ONLINE - timekettle m3

Offline fordítás 8 nyelven

Az M3 Translator 8 nyelven támogatja az offline fordítást. Így még akkor is gyorsan átválthat offline fordításra, és folytathatja a beszélgetést, ha liftben vagy rossz jelzésű repülőn ül.

A következő OFFLINE fordítási nyelvek állnak rendelkezésre:

Kínairól angolra , japánra, franciára, spanyolra, koreaira, oroszra és németre
Angoltól japán, francia, spanyol, koreai, kínai, orosz és német nyelvre

offline fordítás 8 nyelven

3 üzemmód minden igényt kielégít

Érintésmód – nincs több szünet a mondatok között a fordításhoz, az M3 fejhallgató automatikusan kiválasztja a mondatokat, és logikusan lefordítja azokat a zökkenőmentes beszélgetés érdekében
Hallgatás mód – ez a mód képes felismerni, automatikusan kiválasztani a mondatokat, és a füledben folyamatosan lefordítani a kiválasztott nyelvekre.
Hangszóró mód – ez a mód egyszerű rövid kérdés-válasz mondatokhoz való.

timekettle m3 - három fordítási mód

6 vezető fordítóeszköz a világon

A fejhallgatót a világ 6 vezető fordítóeszköze (DeepL, Google, Microsoft, iFlytek, AmiVoive, Hoya) és a szabadalmaztatott Timekettle fordító hajtja. Együtt gyorsabb és pontosabb fordításokat biztosítanak, amelyeket megbeszéléseken vagy beszélgetéseken használhat fel.
timekettle m3 utazási hallókészülék fordító

Korlátozások nélkül kommunikálj mindenhol

Az M3 elektronikus beszédfordító új lehetőségeket nyit meg előtted szerte a világon! Teljesen mindenki számára készült, legyen szó gyerekekről vagy idősekről, akik biztosan értékelni fogják a könnyű használhatóságát. Egy hangfordító, amely bárhová is megy, veled lesz. Hosszú mondatokat (nem csak rövid kifejezéseket) gond nélkül le tud fordítani. Az online M3 beszélő fordító e-shopunkban közvetlenül eladó - az ár több mint megfelelő a használatához

fordító timekettle m3 fülbe helyezhető hallókészülék


Nagy pontosságú aktív zajcsökkentés a kompromisszumok nélküli hangminőségért

Az M3 maximálisan 30 dB-es aktív zajcsökkentést képes elérni a nagy pontosságú ANC vezérlőnkkel, miközben megőrzi a fül kényelmét. Tehát ne kössön kompromisszumot a zaj tekintetében.

fordító M3 timekettle - zajcsökkentés

A Timekeetle fordítók egyedi modelljeinek összehasonlítása

Az M2 régebbi verziójához képest az a különbség, hogy az M3 dupla mikrofonnal (az M2-ben csak egy mikrofon), az akkumulátor élettartama akár 7,5 órával (M2 legfeljebb 5 óra), aktív zajjal rendelkezik. elnyomás zenehallgatás közben és kiváló minőségű fordítási algoritmus.

timekettle m3 - termék összehasonlítás

Leírás:
 • Modell: M3
 • Méretek: 155×101×45 mm
 • Súly: 178 g
 • Akkumulátor: 50 mAh
 • IP védelem: IPX4
 • Bluetooth hatótáv: akár 10 m
 • Töltési idő: kb. 1,5 óra
 • Csatlakozó típusa: USB Type-C
 • Csatlakozás: Bluetooth 5.2
 • Az akkumulátor élettartama akár 16 óra/4 töltéssel a dokkolóról
 • Akár 7,5 óra akkumulátor-élettartam töltéssel, több mint 24 óra akkumulátor-élettartam töltőtokkal (dokkolóállomás)
 • körülbelül 30 napig készenléti állapotban
timekettle m3 fordító - csomag tartalma
Csomag tartalma:
2x Bluetooth headset M3
1x töltőállomás
1x USB tápkábel
2x fülhorog
2x tartalék füldugó (fülvédő)
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek