Timekettle WT2 Edge - Bluetooth hangfordító fejhallgató

Termék kódja: 70-022 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Timekettle WT2 Edge - Bluetooth hangfordító fejhallgató
Gyártó IDŐKETTLE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 93 332 Ft
Ár ÁFA-val 112 000 Ft 128 000 Ft
- +

Termékleírás Timekettle WT2 Edge - Bluetooth hangfordító fejhallgató

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth hangfordító fejhallgató. A külföldi kommunikáció meglehetősen könnyű lesz számodra, a nyelvi akadályoktól függetlenül. A Timekettle WT2 Edge egy teljesen egyedülálló fordító a világon kétirányú, valós idejű hangfordításhoz, megvásárolható e-shopunkban. Vezeték nélküli fejhallgató intelligens fordítóval, amely forradalmat hoz a kommunikációban. Ez a világ első beszélő fordítója mesterséges intelligenciával a kényelmes valós idejű fordításhoz közvetlenül a fejhallgatón keresztül, vagyis anélkül, hogy közvetlenül az okostelefonon keresztül kellene fordítania.

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth hangfordító

Ez a legjobb online beszédfordító ötvözi a legmodernebb hangalgoritmust és gépi fordítási technológiát. jelentős és innovatív módon definiálta újra a fordítókat, új lehetőségeket hozva a felhasználók és a vállalatok számára a piacon. Mondatok és szövegek elektronikus fordítója, amely megváltoztatja a kommunikációról és a világban való utazásról alkotott képét, függetlenül attól, hogy mit kell fordítania. Nem lesz szükség drágább nyelvi tolmácsra vagy google fordítóra.

A fordító akár 40 nyelv fordítását is támogatja (beleértve a különböző 93 ékezeteket)

A fordításhoz támogatott nyelvek listája:

arab, angol, bolgár, kínai, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, magyar, indonéz, japán, kantoni (honkg kong), katalán, koreai, maláj, német, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, szlovák, szlovén, svéd, olasz, tamil, telugu (India), thai, török, vietnami stb.

Az angol nyelvben legfeljebb 13 különböző ékezet közül választhat, mint például (USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság, egyéb..) A spanyol nyelven is akár 20 különböző ékezet közül választhat (Spanyolország, USA, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Venezuela és mások). ) az arabul is akár 15 különböző ékezet közül választhat, mint például (Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Izrael, Marokkó és mások..) Tehát szintén angol-spanyol vagy német-spanyol fordító mondatokhoz és szövegekhez (hang) .

wt2 edge nyelvi fordító

A WT2 Edge világszerte 15 szervert használ az ultragyors fordításhoz

wt2 edge - világnyelvek fordítása

Az előző WT2 Plus modellhez képest az új WT2 Edge 33%-kal kisebb és 46%-kal könnyebb

wt2 edge – forradalmi nyelvi fordító

A WT2 Edge fordító használatának módja meglehetősen egyszerű, csak töltse le mobiltelefonjára a szabadon elérhető "timekettle" (iOS, Android) alkalmazást, párosítsa Bluetooth kapcsolaton keresztül a headsettel (min. Bluetooth 4.2 és újabb verzió), majd mindkettőt a személyek a fülhöz helyezik a kézibeszélőt, és azonnal kommunikálhatnak. A kommunikáció elve az, hogy Ön a saját nyelvén beszél, és a másik személy a beállított nyelven hallja a fordítást a kagylóban. Ezért a valódi személyes kommunikáció többé nem lesz probléma. A forradalmi fordító jól használható utazáskor, üzleti utakon, nemzetközi üzletek vagy szállodák látogatása során , és sok más alkalomkor, amikor a kommunikáció akadályt jelent.

wt2 edge – nyelvi fordítás világszerte

Mutasd be magad a világnak!

Külföldi utazáskor nincs rosszabb, mint egy ismeretlen helyen ragadni a hatékony kommunikáció lehetősége nélkül. A WT2 Edge segítségével soha nem kerülhet ilyen helyzetbe, mert természetes, valós idejű kommunikációt biztosít kezek használata nélkül. Merüljön el a helyi kultúrában utazás közben, fejezze ki magát nyíltan, és teremtsen tartalmasabb kapcsolatokat azokkal az emberekkel, akikkel találkozik.

wt2 edge timekettle - kényelmes beszédfordítás

Azonnali aktiválás – bármikor használatra kész fordító

A WT2 Edge egyedülálló jelfeldolgozási technológiájában, amely különbözik a piacon lévő többi versenytárstól. A kommunikációhoz nem szükséges aktiválni a telefont, vagy másnak nem kell letöltenie az okos alkalmazást. A kommunikációhoz csak annyi kell, hogy a vezeték nélküli kézibeszélőt mindketten a fülbe helyezzék, és a WT2 gondoskodik a kényelmes fordításról.

wt2 edge - timekettle fordító

ON-THE-GO intelligens algoritmus

A fő algoritmus lehetővé teszi a kommunikációt még a legzajosabb kültéri környezetben is. Az automatikus hangérzékeléssel és jelfelvétellel a WT2 abszolút kihangosított kommunikációt biztosít számos nyelven . A külföldi kommunikáció a nyelvi akadályoktól függetlenül is egyszerű lesz.

nyelvi fordítás - timekettle wt2 edge

Kettős zajcsökkentés – minden egyes szó számít!

Az algoritmusok és a zajcsökkentés alapján a WT2 Edge akár 95%-os fordítási pontosságot is lehetővé tesz, így teljesen természetessé válik a külföldiekkel folytatott beszélgetés.

nyelvi fordítás - hangfordító

Többnyelvű támogatás a globalizációval

A WT2 Edge jelenleg 40 nyelvet és 93 dialektust támogat, amelyeket a jövőben hozzáadunk és frissítünk.

wt2 edge fordító – nyelvtámogatás

Hosszú akkumulátor-élettartam – hosszabb a kelleténél!

A WT2 Edge akár 5 óra üzemidőt biztosít egy feltöltéssel, több mint 12 óra üzemidőt újratölthető tokkal – dokkolóállomással és körülbelül 30 napot készenléti módban.

timekettle wt2 plus

A fordítók összehasonlító táblázata:

fordító fordító

Jellemzők:

Nagyszerű design
Az akkumulátor élettartama akár 12 óra
Automatikus csatlakozás
40 nyelv és 93 ékezetes fordítás minden nyelvhez
Kompatibilis iOS és Android rendszerrel
95%-os fordítási pontosság

Műszaki adatok:

Termék: WT2 Edge fordító
Gyártó: Timekettle
Fehér szín
Nyelvi támogatás: 40
Ékezetek száma: 93
Támogatás: Bluetooth 4.2 és újabb (mobilkapcsolat alkalmazáson keresztül)
Akkumulátor töltés: lítium-polimer/90 perc
Az akkumulátor élettartama akár 12 óra/4 töltéssel a dokkolóról
Folyamatos fordítás: 3 óra
Rendszertámogatás: iOS 11.0 / Android 7.0 és újabb

A csomag tartalma:

2x Bluetooth headset
1x töltőállomás
1x USB tápkábel
2x fülhorog
2x tartalék füldugó (fülvédő)

wt2 él

Hozzászólások

Egyéb termékek