Tolató AHD autós szett - 2CH hibrid monitor 5" + 2x HD kamera

Termék kódja: 19-116 Kérdésem van
újdonságok kedvezmény Tolató AHD autós szett - 2CH hibrid monitor 5" + 2x HD kamera
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft 116 000 Ft
- +

Termékleírás Tolató AHD autós szett - 2CH hibrid monitor 5" + 2x HD kamera

Tolató AHD autós szett - 1x 2CH hibrid autós monitor 5" + 2x HD kamera éjjellátóval 11 IR LED. Kamerakészlet Az AHD/CVBS LCD HD egy olyan rendszer, amelyet a járművek mozgatására terveztek nehéz és zavaros helyzetekben bármilyen terepen. Átlós monitor A PROFIO ELECTRONICS 5"-os kamerája szintén 1080x720p (1280x720 pixel) AHD felbontással rendelkezik, aminek köszönhetően minden részletet tisztán és élesen láthat. A valóban nagyon kicsi , mindössze 55x55x55 mm-es AHD kamera nem csak nappal gondoskodik minőségi képről, de a 11 IR LED-es éjszakai látás révén még éjszaka is jól fog látni tolatás közben.

Az LCD-képernyő mérete miatt ez a készlet ideális segédeszköz a tolatáshoz. Ez az AHD rendszer a legjobb technológia kombinációja, amelyet kisteherautókhoz, mikrobuszokhoz, lakókocsikhoz, buszokhoz, teherautókhoz, félpótkocsikhoz, vontatókhoz, betakarítógépekhez és más mezőgazdasági vagy építőipari gépekhez és járművekhez fejlesztettek ki. Különösen értékelni fogja az AHD rendszert, ha nagyobb gépjárművekre telepíti, ahol több nézetre van szüksége különböző szögekből

Lehetőség akár 2 kamera csatlakoztatására, a kamera megjelenítési sorrendjének kiválasztásával.

A monitor lehetővé teszi a két kamera közötti váltást (egyik vagy másik kamera külön megjelenített képe).

ahd tolatás - 2 autós kamerarendszer

Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi van a jármű mögött vagy körül. A tolatós AHD/CVBS szett tartalmaz egy hibrid LCD monitor 5"+ 2x kamerát IR éjjellátóval + 2x (5m, 10m, 15m, vagy 20m kábel) , melyet a szett ára tartalmaz és a szerint választhatsz. az Ön igényeinek (write tudomásul kell megadni). a AHD halmaz kivételes nemcsak a képminőség, de azt is, hogy tud-e csatlakozni akár 2 AHD kamerákat a monitor egyidejű .Ez irányváltó set széles körű felhasználásra.   A kamera IP védettségi fokozata IP 68- ig terjed, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek, sárnak, pornak és mechanikai sérüléseknek.

tolató készlet mezőgazdasági gépekhez

Kompakt hibrid 5 hüvelykes autós tolatómonitor 2 autó kamerához AHD vagy CVBS jellel + távirányító. A parkolórendszer új generációja, amely napközben is tiszta, éles képet ad még gyenge fényviszonyok mellett is, és minden szükséges műszaki eszközzel rendelkezik a gépjárművek és gépek biztonságos üzemeltetéséhez és irányításához. A monitor lehetővé teszi a két kamera közötti váltást (külön megjelenített kép egyik vagy másik kameráról). A hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a kép automatikusan átvált a tolatókamerára (2. csatorna), ahol a segédvonalak is megjelennek, amelyeket a monitor menüjében lehet be- vagy kikapcsolni. A kiválasztott kamera képének tükrözése magától értetődő. A csomag egy távirányítót is tartalmaz, a monitor még egyszerűbb vezérléséhez. A hibrid monitor támogatja a vegyes bemeneti AHD 720P/960P/1080P/CVBS jelet többféle videó formátumban, valamint PAL/NTSC frekvenciákat.

ahd autós tolató monitor géphez

Akár 2 kamera is csatlakoztatható a monitorhoz - AHD vagy CVBS. Igénytől és járműtípustól függően kínálatunkból választhat és kombinálhat kamerákat az igényeinek megfelelően. A kamerák 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoznak a monitorhoz. A monitoron kábelek találhatók a kamerák csatlakoztatásához és a monitor tápellátásához. A kamerák tápellátása közvetlenül a monitorról történik, így többé nem szükséges külön csatlakoztatni őket a forráshoz, ami leegyszerűsíti a telepítést, és a kamerát bárhol elhelyezheti a járműben. A monitor kapcsolókábeleket is tartalmaz, amelyeken keresztül csatlakoztathatja a kamerát a tolatólámpákhoz. A hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a tolatókamera automatikusan megjelenik a monitoron. A monitor második bemenete a kamera mellett használható pl. DVD/VCR-en.

Hibrid monitor tolatókamerákhoz - két AV bemenet

ahd autós tolató monitor 5 hüvelykes

Abban az esetben, ha a monitort más módon kell rögzíteni, mint a konzollal (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban további három további állványtípust találhat, amelyek lehetővé teszik a monitor rögzítését például a szélvédőre vagy hová szükséges. Abban az esetben, ha a kamerát az autóból vagy teherautóból levehető utánfutóra kell feltennie, e-shopunkban megvásárolhatja a tolatókamerának csatlakozó kábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ez biztosítja az irányváltó rendszer könnyű leválasztását és visszakapcsolását.

HD felbontású, építőipari gépekhez is alkalmas monitoros tolatókamera használata

tolató parkoló készlet teherautók és személygépkocsik számára

Mini tolatókamera 55x55x55 mm HD felbontással 720P és éjszakai látással 15m - 11 IR LED és IP68 védelemmel és 145°-os látószöggel. Ez a nagy teljesítményű tolatókamera a megfelelő megoldás a jármű környezetének megfigyelésére. Áttekintést ad arról, hogy mi történik a jármű körül, amikor az mozog vagy tolat. A tolatókamera éjjellátóval rendelkezik, 11 IR LED-del és 15 méteres utánvilágítással. A kamera felhasználási lehetőségei széleskörűek, hiszen alkalmas nagyobb személygépkocsikra, kisteherautókra, kisbuszokra, buszokra, félpótkocsikra, pótkocsikra, mezőgazdasági gépekre vagy teherautókra. Az 1/4 CMOS képérzékelő 1280x720 pixeles HD felbontással kiváló minőségű és éles képátvitelt tesz lehetővé.

tolatókamera IR LED éjjellátóval

A tolatókamera pásztázási szöge akár 145° , ami elegendő a tolatáshoz vagy a jármű mozgásának figyeléséhez olyan környezetben, ahol fokozott odafigyelést igényel a biztonság. Ez a HD kamera megfelel az IP68 védelmi fokozatnak, így vízálló, porálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Magát a kameratestet egy tartós ötvözet tok védi. A kamera különféle felületekre felszerelhető, ami egy fém tartó segítségével lehetséges, melynek köszönhetően dönthető és rögzíthető a kívánt pozícióba. A kamera tápellátása és a jelátvitel egy minőségi, árnyékolt, 4 tűs csatlakozóval ellátott csatlakozón keresztül történik, amely vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a munkát a telepítés során. A kamera tápellátása közvetlenül a tolató monitorról történik 12-24V feszültséggel.


tolatókamera készlet furgonhoz

Hibrid AHD/CVBS 5" LCD monitor
Akár 2 tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége
Éjszakai látás akár 15 m-ig
A kamera látószöge 145°
Lehetőség a monitoron két kamera közötti váltásra
Kijelző felbontása 1080x720px

Monitor műszaki jellemzők:

Modell: PROFIO-W50
Monitor: 5" LCD képernyő
Rendszer: PAL/NTSC 50/60Hz
Képarány: 16:9/4:3
Monitor felbontás: 800x480 RGB
Kijelző láthatósága: 70° mindkét oldalról
Kompatibilis jel: AHD720P / 960P / 1080P / CVBS jel (AHD + CVBS jel)
Bemenetek: 2x AHD / CVBS csatorna (AV1 DVD-hez, videomagnóhoz vagy más eszközhöz az autóban, AV2 tolatókamerához - hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a kép automatikusan AV2-re vált)
Fényerő: 500cd/m2
Felvétel: sz
Kijelző elrendezése: 1/2 kamera
Lehetőség az OSD beállítására: fényerő, kontraszt, hangerő, nyelv
Tápellátás: DC 9-32V
Audio bemenet: igen 1x
Csatlakozó: 4 tűs csatlakozó
Fekete szín
Távirányító: igen
LCD kijelző méretei: 14 x 10 x 2,5 cm
Napellenző: igen

A fényképezőgép műszaki adatai:

Képérzékelő: CMOS 1/4"
Felbontás: HD 1280x720 (500 TV-sor)
Rendszer: PAL/NTSC
Minimális megvilágítás: 0 LUX (IR bekapcsolva)
IR éjszakai látás: igen 11 IR LED
Éjjellátó távolság: 15 m
Betekintési szög: 145°
IP védelmi fokozat: IP 68 vízálló, porálló, sérülésálló
Teljesítményfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20-70°C
DC tápellátás: 12-24V
Interfész: RCA
Méretek: 55x55x55 mm

Csomag tartalma:

1x hibrid AHD/CVBS 5" LCD monitor
2x AHD tolatókamera
2x csatlakozókábel 5m, 10m, 15m, 20m, tetszés szerint
1x távirányító
1x napellenző
1x monitor tartókonzol
2x tartó a kamera rögzítéséhez
1x kézikönyv

A kábelek hosszát igény szerint választhatja ki 5m, 10m, 15m és 20m. A rendelési megjegyzésben adja meg a kábel hosszát.

Hozzászólások

Egyéb termékek